No niby pisze,nie wiem bo skończyłem grę an Apo,ale mogę powiedzieć ze demonie kupił 23kcc na allegro,wiec nie mowie ze all zarobił na handlu!!
Printable View
all na handlo ani 1gp nie kupilem na allegro nawet nie mam konta i nie wchdze tam
The Best Palladin nie przejmuj sie takimi ludzmi :P dla nich kazdy kto ma troszke wiecej kasy to Allegro albo jak ktos ma dobre skile/m level dobre pvp albo cos to BOT:D
mnie tez wyzywaja od Allegro i botow ;) bo jak wiekszosc z forum wie to mam postac 73 level knighta skile 127/130 i rosna ;)
do tego mam dosc duzo kasy i tez nie wierza ze sam zarobilem:P
skilujac (ponad 800h ) z tego co liczylem mozna na handlu troszke zrobic:D
pan up masz racje
next ss
urgas solo
http://i36.tinypic.com/24qk56x.jpg
nastempny ss
na 336 ms'c solo
http://i38.tinypic.com/i22j4w.jpg
lol ustaw se zegarek bo jest 15.12 nie 00;21 omg noob. ofc. 14:49 The best palladin: to sprubij 1 zabic / naucz się pisać.
@Down
Omfg... Jestem na ss i widziałem o której godzinie go zabił.
panie up ;)
zastanow sie czasem zanim cos napiszesz:P
Moze ss zrobil w nocy o 00:21? i nie chcialo mu sie juz na forum wchodzic ? jest taka mozliwosc wiec sadze ze ja bym sie nie czepial o godzine :P
Gratz zabicia ms'a
ja proboje ubic kinga swoim 73 kina ale podchodzilem z 100 razy i nie daje rady wiecej zjechac niz do żółtego ;)
nie nie zegarek mam zle ustawiony zabilem go przed chiwką (cos po 15)
Msc ubilem 260 druidem, bez pandemki, klapek, s legow :_')
up zamiesc jakas fotke ;) albo filmik lepiej:D
@up
ja mam ss'a 290 druid msc solo ; ]
chcesz?
@UP
A ja mam na 300 lvl pallem bez s seta klapek i pandy chcesz?? :D
Moim zdaniem jest nie mozliwe zebys ani 1 gp nie kupil na allegro...
Handlowales na poczotku serem czy co?
NO NO DOBRA POGRATULUJE CI TWOICH ADWANSÓW TAK DALEJ GOGO 500 ALE Moim zdaniem masz w huj kasy przstani handlowac i wez sie za exp jak bym mial twojego paladyna i sprawnego neta to z dnia na dzieni po 15-20lvl lekko by szlo ale cuz nie mam tego hara i nie mam sprawnego neta ledwo co mi sie gg chce wlonczyc huj wie co jest formata robilem w multimedi bylem i nic Podobno ma tak byc do konca roku wiec do zobaczenia
Nie Gram Juz na Apo chociaz to jest najlepszy ots w polse jest zajebisty ale nie Moge z powodów techniczynch internetu podobno ma Byc tak do konica roko Bye : Manti Kiedys Wroce :d
Przepraszam za pisownie
A nawet jak eq z allegro to co z tego, jego kasa jego problem. Niech on sie martwi. Jesli mama ci nie pozwala wydawac kasy na gry to sie nie odzywaj, zazdroscisz.
PS. Gz adv jedziesz do 500 lvl. Na ostatnim ss prawie padles ale ubiles gz:D
EDIT.
Prosze o jakis film z gry. ;]
zal pana up ktory tak spamuje ;)
Zacznijmy od tego ze na starst dostaje sie 3cc ;)
zaczynajac od 3cc mozna sie spokojnie dorobic ^^
Idzie expic zarabia pierwsze 20-30 cc i juz moze zaczynac handel;)
kupuje np. SOVA za 15 cc sprzedaje za 20 juz ma +5 ;)
nastempnie kupuje 2 sovy na raz i tak caly czas:P
pozniej kupuje cos lepszego ^^ Golden Helmety,DSL,Blessed,MLS ,SOfty itd ;) az w koncu zaczyna handlowac np. Domkami tak jak to on robi;)
ile razy ludzie mam wam pisac ze tak sie da:P majac PACC mozna bardzo szybko sie dorobic w ten sposob;p
a z pacc kupujac np. manaski za 3cc idac na exp na BK w 10 min zarabia okolo 5cc i wbija kilka level i kasa leci szybko ;)
Nom co do tego zegarka to przestaw sobie :P bo jak bym zobaczyl ze np. masz ss robiony o 4 w nocy to bym stwierdzil ze zycia nie masz albo cos:P a wiem ze tak nie jest:P
nie nie nie zaczynalem handlowac od tych 3cc co sie odstaje na poczatek
handlowalem od momentu kiedy ukradli mi klapki które mialem z gry z rooka
zrwobilem wtedy c arrow quest i wtedy zaczelem handlowac
stan hara z 13.12.08
http://i37.tinypic.com/afeum0.jpg
skile slabe ale i tak nic nie daja(no prawie)
http://i37.tinypic.com/65shhv.jpg
Kuwa ile ty masz kasy Mowie koniec z handlowaniem itd zaczni expic na expie tez sie zarabia wez sie do roboty jak w temacie predzej pisalem
nie no ja ... tyle kasy to kazdy by chcial miec
gogogog exp a nie Handlujesz
Przepraszam za pisownie
Mial Bym prosbe do ciebie jak bys mogl to wez podaj stronke albo wyslij mi taka skurke jaka ty masz :D
wejdz w inne albo w opcje szukaj i tam jest duzo fajnych skórek
nowy zakup
http://i33.tinypic.com/4hdstt.jpg
Czlowieku, widze Twoje posty, Twoja ortografie, Twoje zycie i plakac mi sie chce... stary, ile masz lat? 11? 12? .. Z reszta, sam jestem zdania ze wiek sie nie liczy.. tylko dojrzalosc. Wiec dojrzalosc masz na poziomie 9 latka. Twoja ortografia jest ponizej krytyki, jestes noobem (bez obrazy) typu "eeee", "dasz cos", "bende", "poszlem". Nie mam dla Ciebie szacunku, juz nawet wole Muflona... Poziom inteligencji tez masz niski. Zakladasz temat na forum, w ktorym chwalisz sie kasa z allegro tudziez z "handlu" jak to sam okreslasz... Dajesz ss'y z awansow co 2 lvl.. Myslisz ze ludziom chce sie ogladac adwansy 298, 299, 300 ( o kurfa, ale zem jest zajebisty, fbilem 300 lefel... o kurfa..).. Wbijasz taki lvl rok, ktory normalnie mozna osiagnac w pol miesiaca.. Masz mokro w majtkach po kazdym zakupie/awansie... Zyjesz tibia. Chwalisz sie kolegom... Ten temat powinien byc w dziale "rl zycie" a nie "screeny". Wiekszosc Ci lize dupsko, bo mysla ze im cos dasz.. Ale dla Ciebie cale zycie to jakies marne pixele, ktore moga zniknac w jednej chwili...
Stary, dorosnij.. Idz na dwor, pograj w pilke... tzn. schudnij? .. Poucz sie? .. Zalicz kose z ortografi? .. Napisz na 4 jakies dyktando? ...
I z calego serca, zycze Ci, zebys mial takiego wykurwistego hacka, ze sie zabijesz.. Co jest bardzo prawdopodobne...
' Ić s tont '
pspsps. Uprzedze inne wypowiedzi. nie zazdroszcze mu... Co mi po jakims pixelu, wole wyjsc na miasto, spotkac sie z dziewczyna a nie przez caly dzien handlowac nic nie wartymi itemami... I pod koniec dnia zrobic sobie pro ss'a, wsadzic na 4um i myslec, ze kazdy przy nim bedzie sie onanizowal...
To tyle...
@edit, Down.
Czytaj caly temat? ... A nie tylko ogladasz zdjecia... kolejny ograniczony umyslowo...
On mowi ze niby handluje... Wiesz co to "handel" ? ...
@edit, Down
Nie musisz mowic per "Pan"..
Mniemam iz kaska z allegro, jak sie myle to mi nie rzucaj epitetami tylko grzecznie powiedz skad takie sumy.
Ogólnie to postac fajna, ale tak jak powiedzial pan up to ortografie masz pro, zachowanie tez.
Cóż, tyle z mojej strony.;)
No i znowu nowy domek chlopie opanuj sie selnij se ten domek kup se jakis taki który ci sie najbardziej podoba i gogo expa a nie handel handel handel .....
Nie Marnuj Pradu :D
Przepraszam Za Pisownie
Fakt Fralek Ze Jest tak jak mowisz ze wrzuce te ss z kasa po to aby n00bki sie prosily o itm. lub na aol ;< Mowisz Do Jego O ortOgrafi ale fakt ze nie ma zbyt wysokego poziomu inteligencji ;<
PS>!< Pomysl O RL zyciu >!< Football Is My Life >!<
Warto Na Chwilke Wyjsc I Pograc Jak Ktos Moze ;]:D:D
No Wklejaj nowe zdjecia poogladal bym sobie jeszcze :d
bo nuda na kompie nie ma co robic
http://i38.tinypic.com/muhaub.gif
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
http://i40.tinypic.com/2q8pxxl.jpg
Człowieku nie szkoda Ci rl kasy (zł) na kcc ? -.- Jak mozna kupywac ciagle tyle kcc na allegro >,<
Zal mi Cie.
Żal mi tych zazdrosnych dzieci. On nie kupił ani kcc na allegro, a pierwszze 5kcc dorobił się na kupowaniu wingedów po ~7sc, a sellaniu mi po 1kcc. Potrzebowałem 5, i kupiłem od niego za 5kcc 5 wingedów. Od tego czasu kupywał tanio itemki, sellał drożej, potem sie przeżucił na domki, i robi to do teraz. Osobiście widziałem jak kupuje domki po ~10kcc, a sella po 16 (villa na exp) i kupuje za klapki, potem dokłada ten domek i bh do przekliniaka, którego sella mi za 45kcc. A panowie up tylko zazdroszczą, i nie wierzą że szybciej pieniądze można zdobyć na handlu, niż na expieniu. Osobiście tak robie.
na misku przekliniaku zarobilem okolo 22kcc
niestety ostatnio zostalem wczoraj(17.12.08) okradziony z 30kcc nie powiem jak bo to nie wazne ale osoba która to zrobila zostala ukarana (wielke THX Tygrys)
zapraszam all do swiezo zalozonej gildi pisac priv
inv od 200 vicków bedzie z 2-3 max 4 beda to osoby z wiekszymi lvlami i koledzy
pozdro
Elo har ładny, eq super ;o
I on zarabia na handlu, a nie (do tych zazdrosnych noobkow) poprzez allegro.
Znam go to wiem i spoko kumpel z niego, zawsze kaske pozyczy.
PFF Jestes allegro/byles/bedziesz nic bez tego nie potrafisz ;o?
Widac to ;s....Nawet pisac nie umiesz ;s "Ktury"? raczej Który ;o
Ort.pl pogadamy wtedy
Ja pierdole, Ale z Ciebie dziecko..
Zakladasz gildie o nazwie "WE ARE THE BEST"... ***** czlowieku, wez slownik i jebnij sie w czolo... Dajesz vicka od lvl.. Zadna dobra gildia nie robi takiego bledu...
@Orson.
Nie zazdroszcze mu... Chuj mnie to ile ma kasy, niech se ma i masturbuje sie sam.. Nie musi sie tym chwalic..
@off.
bardzo dobrze ze Cie ktos ojebal na 30 k cc.. Sam bym to zrobil. Takie dziecko powinno isc do krematorium..
340lvl
ps
gildie skasowalem nie chce mi sie bawic
http://i39.tinypic.com/6fti7s.jpg
***** człowieku weź odejdź od tego kompa, nawet jakbyś miał 10 lat to powinieneś się wstydzić.
Ortografia i składnia na poziomie poniżej zera.
niegz.
Grasz tylko 24 na h i kupujesz na allegro kasę.
@up
Wtf? jak to 24 na h ? ocb -.-? pwned. On wcale nie kupuje kasy na allegro poprostu umie się targować :)
btw, grulix trolu spierdalaj ^.^
@topic
najs char