#Up
Sa 3 dni testów angielski jest tym 3 testem, ale pkt za niego sie do niczego nie wliczaja.
Jakoś sie napisało tylko czy dobrze :D
Printable View
#Up
Sa 3 dni testów angielski jest tym 3 testem, ale pkt za niego sie do niczego nie wliczaja.
Jakoś sie napisało tylko czy dobrze :D
Kiedy będą te odpowiedzi? ^^ Juz się nie mogę doczekać , żeby sprawdzić xD
Ja sa
http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,...dpowiedzi.html
ok 41 pkt z maty
Nie mogę tego otworzyć ;o ;< Ale licze na więcej niż 30 pkt ;P
O lol kto by pomyślał, że większą powierzchnię będzie miał dom 1? Może mi tu ktoś rozpisać to zadanko? ;/
A z koszem źle zaokrągliłem w pizdu
Całe szczęście, że ja już pisałem ^^^^ <znakiwsysło>
Ogólnie tes był prosty w porównaniu ze wcześniejszymi, będzie około 48 pkt
już sprawdziłem
30~pkt. z mat-przyr XDDDD
zjebałem to z dachami i z koszem na śmieci ;/
czasu mi zabrakło na ostatnie zadanie ;/ najłatwiejsze ;/
Heh mata odziwno najgorsza nie byla bo okolo 19/25 z zamknetych ale otwarte nie poszly ok. 30pkt bedzie xD a human 30 lub troszke wiecej :>
@drako
Jezyk jako trzeci;p Ang/niem btw niewiem po ch** to jak i tak sie nie liczy ;d
@topic
Ajj matma ciezko ;p w zamk troche mam dobrze strzelilem w kilku i bum dobrze :D otwarte porazka chyba xd ogolnie nie cierpie matmy/fizy ;d
Skrobia była. ;D
Razem z enzymami i odczynem pH.
Nie było dioptri i ciepła.
@Topic
OMFG XDCytat:
Zadanie 1. A. 525 kcal
Zadanie 2. D. Aerobik.
Zadanie 3. B. 2
Zadanie 4. C. 130 kcal to 544 ,7 kJ
Zadanie 5. A. 10 m
Zadanie 6. D. (poprawny jest wykres z poziomą kreską)
Zadanie 7. B. 2 m
Zadanie 8. C. glukoza.
Zadanie 9. A. Zawartość glukozy.
Zadanie 10. C. Pacjentka ma cukrzycę.
Zadanie 11. B. Wpływ odczynu roztworu na działanie amylazy.
Zadanie 12. D. W czwartej.
Zadanie 13. B. Na2O, MgO, Al2O3
Zadanie 14. A. H2CO3
Zadanie 15. D. 7 protonów, 7 neutronów, 7 elektronów.
Zadanie 16. C. NO2
Zadanie 17. B. NaOH + HNO3 -> NaNO3 + H2O
Zadanie 18. B. y = 20/x
Zadanie 19. C. 2,5 dag
Zadanie 20. A. 3x+0,6=15
Zadanie 21. D. urbanizacja.
Zadanie 22. A. 4500 km
Zadanie 23. C. północny zachód.
Zadanie 24. C. W Buenos Aires i w Meksyku.
Zadanie 25. D. 6 godzinom 48 minutom.
Zadanie 26.
Buenos Aires - szerokość geograficzna 35 stopni S, długość geograficzna 58 stopni W
Delhi - szerokość geograficzna 28 stopni N, długość geograficzna 77 stopni E
Zadanie 27. Masa szynki stanowi 12,5% ogólnej masy śniadania.
Zadanie 28. Masa białka w śniadaniu Michała wynosi 33,59 g.
Zadanie 29. Średnia moc mięśni zawodnika to 250 W.
Zadanie 30. białe
Zadanie 31. oddychanie beztlenowe
Zadanie 32. białe
Zadanie 33. Kosz ma pojemność 25 litrów.
Zadanie 34. Większą powierzchnię ma dach domu nr I.
Zadanie 35.
Równanie reakcji I: CaO + H2O -> Ca(OH)2
Równanie reakcji II: Ca(OH)2 + CO2 -> CaCO3 + H2O
Zadanie 36. Masa tego węglanu wynosi 20 kg.
Jedyne zadanie które mam inaczej od tych odpowiedzi to 26 (pomyliłem dł z szerokością) xDD
@up
*****, 7 źle, 34 źle, i niektórych z chemii nie pamiętam, ale chyba 40+ pkt będzie !! zależy ile mi upieprza pkt w 34 ;< kurde, zjebałem to 34 a w 7 za cholerę nie mogłem sobie wzoru przypomnieć ;< ,aff i 15 zrąbałem, pierwsze to właśnie odrzuciłem to -.- bo policzyłem , że w jądrze jest 7, neu, 14 proto i 14 elektronów -.- po prostu zapomniałem które to były, że się odejmowało etc ;< jak zwykle, głupie błędy, agggggggrrrrrrr affffff
kosa, szmata, 0, zero, nie zdałeś ,siedzisz.
gdzie niby były dioptrie? gdzie były procesy cieplne? jakie figury? jakie reakcje?(trzeba było wybrać jełopie, nei zobojętniać)
szerokości geo? nieprawda, bo długości też były, zresztą, to jest ZAWSZE
kosa szmata 0 -.-
FAIL
ps.
mi mat-bio
poszedł zajebiście ;p chyba mam ostatnie źle, bo policzyłem razem z podstawami(te boczne ściany) a ponoć nie można było ;< przynajmniej tak twierdzi kolega, który jest Pr0 z matmy (zresztą ja też ;p fizyka , bio, matma, geo, chemia to moje żywioły ;p)
zadanie z fizyki zrobiłem dobrze, i zajęło mi połowę miejsca ;p
najbardziej dojebali z tekstem ;p jak może być na matmie tekst X_x to bardziej na humana, ale mam z tych 3 maxa ;p
@podsumowanie
oba testy poszły mi całkiem spoko, o ile nie zrobiłem głupich błędów jak zawsze to będzie git ;DDD
a jutro Język(ja angola). Nie wiem jak Wy, ale mi to zwisa , i tak się nie wlicza (chyba ,że szkoła sobie tak ustali, to biorą). Zresztą, albo się umie język albo nie, simply.
ps. jako jeden z nielicznych miałem kalkulator legalnie an matmie !! na kompie był niezablokowany ;D a mogłem korzystać z komputera(btw. po cholerę mi na ścisłym komputer?)
@3X down
chuj nie wyciek, te pseudo odpowiedzi nie pokrywały się z pytaniami, więc co pierdolisz farmazony?
piszesz jakieś odpowiedzi, że niby coś będzie itp. a nie pokrywają się z prawdą, to po co pisać ?
równie dobrze mogłeś zmyślać, i tak by wyszło na to, bo są rzeczy, które prawie co rok są.
:) Ja tam mam to za sobą :D Miałem je w tamtym roku :D Human 43/50, Matma 50/50 - bo nie pisałem :D (byłem zwolniony bo zostałem laureatem z matmy ^^) Teraz za 3 lata matura :o
http://wiadomosci.onet.pl/1957500,11,item.html
Haha paranoja xD
Chyba to ze piszesz test na kompach.. na serio swiadczy ze cos z Tobą nie tak!Cytat:
kosa, szmata, 0, zero, nie zdałeś ,siedzisz.
gdzie niby były dioptrie? gdzie były procesy cieplne? jakie figury? jakie reakcje?(trzeba było wybrać jełopie, nei zobojętniać)
szerokości geo? nieprawda, bo długości też były, zresztą, to jest ZAWSZE
kosa szmata 0 -.-
FAIL
Rozumiesz ze dostalem to z łancuszka na gg! I to było?! nie mowie ze dostalem dokladne A,B,C,D tylko chodzi o to że naprawde był wyciek. Twój iloraz inteligencji na pewno nie jest adektwatny do Twoich "
40+pkt" na mat-fizie. Weź sie uderz w głowę oO? i umyj tate ;)
@Up.
Przepraszam bardzo, ja tylko podalem ew. pytania na test (które w częsci były) A ktoś taki jak ""Cytat:
Jacol" zaczął mi pociskać od ; "kosa, szmata, 0, zero, nie zdałeś ,siedzisz.
No sooryy .. jeżeli ktoś coś mi zrobił, odwdzięczam się tak samo.
Zwróć uwagę, że wszystkie posty "Jacola" są mało inteligentne. Pozdro& Poćwicz.
Z tego co tu widze to każdyz tego forum bardzo dobrze sie uczy.. Troche sie dziwie.. ale powiecmy ze wierze.. Ja z maty chce mieć 25pkt.
Z abcd mam 18/25.
Ja z humanistycznego będę mieć około 35 pkt +/- a z matematyczno-przyrodniczego około 40 pkt +/- . Do liceum potrzebuje 140 pkt :D . Nie wiecie kiedy będą odpowiedzi ? kto ile ma pkt ? :)
@2 x up
PowieCmy, że ty się nie uczysz, ok? panie powiedzmy.
@topic
Malo mnie to obchodzi :o
Human zamknięte 27/29, za sprawozdanie na pewno 5 pkt (nie napisałem miejsca pisania przy dacie, więc raczej odejmą), a rozprawka nie mam pojęcia, ale dobrze napisałem. Czyli 38-45 powinienem mieć.
Mat. przyr. - 47 pkt.
A co do liceum:
1) Potrzebuje ok 310 pkt na 400 możliwych. Na szczęście jestem zwolniony z pisania i odpowiadania z egzaminu wstępnego z języka angielskiego, za który można dostać aż 100 pkt, a jest podobno diabelnie trudny. (znam typa, który miał 9 lekcji angielskiego tygodniowo, a przy tłumaczeniu tekstu się wyłożył - jakiś tekst Szekspira razem z archaizmami ;s). Licząc, że będę miał 90 z testów i ok 65 (nie liczyłem dokładnie) za świadectwo daje mi to ogólnie 255 pkt. Oczywiście egzamin wstępny do szkoły z matmy i z polaka - 50 pkt za każdy. Wystarczy, że będę miał ponad połową i na 99% jestem w tej klasie (przygotowawcza do międzynarodowej matury).
2) A do klasy z profilem dziennikarskim potrzebuję 150-160 pkt, więc ewentualnie wchodzę.
3) Mam automatyczne wejście do najlepszej szkoły w Poznaniu ("Marynka"), ale traktuję to jako ostateczność.
Widziałem dziś ten test i był o wiele łatwiejszy niż ten z ubiegłego roku.
Widzę, że na tym forum sami geniusze... Większość z obu testów będzie mieć ~80 pkt :| rotfl.
Odpowiedzi już o 14 były łapcie http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,...dpowiedzi.html
@Cicia
Jak byś chciał wiedzieć, to nie miałem zamiaru Cie pojechać.
nie zrozumiałeś "przesłania"
@co do wycieków
ludzie, spójrzmy prawdzie w oczy, wyobrażcie sobie akcje, jesteś tym, kto układa testy, masz dziecko w 3 gim czy coś, nie podał byś mu? Wątpię.
albo 2 sprawa, testy są w szkołach wczesniej, nieprzyjeżdzają w dzień pisania. Jakiś nauczyciel czy ktokolwiek inny miał do nich dostęp, prawda?
zresztą, taka afera. To tylko testy po jakimś gimnazjum. phi
@topic
po przeliczeniu matmy, będzie podobnie jak Essay.
a human , hmm, rozprawka spoko poszła, no i daty nie napisałem, ale ponad 40 ;]
<jupi> będzie jedno z lepszych LO w Zielonej Górze ;p
ps.
Essay,nie wiedziałem, że Ty taki pr0 jesteś ;p
Gratulację ;p
@ah i jeszcze jedno /\
I angielski xDD
Jak wam poszedl ? Mysle ze z 30 bedzie ^ ^
Btw. Mieliscie blad w ostatnim zadaniu ?
Zamiast odpowiedzi "E" byla "F" :|
Po Niemieckim ^^
Nie było tak źle chociaż list do Tokio Hotel był troszkę trudny :d
Jak na Angielskim nie będę miał co najmniej 49pkt, to będzie porażka. Test był banalnie łatwy.
Był banalny ale nie jestem pewien 3 odpowiedzi:
1) Listening, te krótkie odpowiedzi któreśtam.
2) Listening o tej suce, zaznaczyłem, że baluje w pon i ptk. (T)
3) "Kup jedną rzecz, druga za fri" zaznaczyłem odpowiedź "Oszczędzisz trochę"
Pojebany ten angol ;x Głupie błędy popełniłem ;/ z 28 może będzie :ssss
ja na szczęście nie muszę jeszcze pisać tych sprawdzianów,ale w 3 klasie czyli za rok będę musiał :(
Ten egzamin z języka był moim zdaniem banalny chociaż wiem że nie będę mieć 50 pkt :) ... z jednym zadaniem się trochę męczyłem ... "Ticket" bodajże było to zadanie 9 :D
@EsSay
nie rozumiem jednego :) przecież można zdobyć 200 pkt max .. a ty jakiś 400 pkt piszesz :D . Ja ten test mogę nawet na 60 pkt napisać ( ... lol ? ) to i tak dostane się tam gdzie chce bo za oceny będzie 72 pkt + 7 pkt za pasek i zachowanie :D i za osiągnięcia w sporcie + 7 pkt :D .... a jak napisałem potrzebuje 140 + pkt
@Kazek
Haha dobre to bylo z tymi odp :D Tak siedze i patrze w test i karte odpowiedzi mysle ***** co jest tu po D jest F a na karcie odp tylko do E xDD
@topic
Ehh jakos to bedzie i tak ang sie nie liczy. wydaje mi sie ze wszyscy tylko kozaczycie tak na forum po 200 pkt naprawde zal sie was robi moglibyscie nie klamac chociaz ;]
Tragedia narodowa.Cytat:
Feralne zadanie dokładniej opisuje Jakub Klencki, uczeń z Gimnazjum nr 15 przy ul. Sowińskiego. - Był tekst z czterema lukami i pięć odpowiedzi, z których cztery trzeba było wpisać w te luki. Jedna odpowiedź była zbędna, ale ta oznaczona literką F należała akurat do prawidłowych i ją także trzeba było wpisać w odpowiednim miejscu.
Do komisji dzwonili od rana zdezorientowane szkoły, ale OKE uspokajała: - Literka F będzie traktowana jak E.
Jest jednak jeszcze jeden problem. Błąd był w teście, ale nie w karcie odpowiedzi. Uczniowie, którzy uznali, że w 13 zadaniu F należy do poprawnych odpowiedzi, mieli więc dylemat: * zaznaczyć w karcie E lub * dorysować tam dodatkową kratkę, żeby wpisać F. - Ja przyjąłem, że F z testu to E w karcie odpowiedzi i zaznaczyłem E - mówi Jakub, ale jego koleżanki i koledzy długo zastanawiali się, co zrobić.
Co z tymi, którzy dorysowali w karcie kratkę dla F? Czy komputer "zauważy" odpowiedź obok szablonu? - Zauważy, a na wszelki wypadek sprawdzą to jeszcze egzaminatorzy - zapewnia dyrektor Zakrzewska.
@Topic
Nie wiem jak mi poszło, jestem dobry z Angielskiego. Więc sądze, że dobrze. Ale i tak mam to gdzieś bo Ang. nie będzie się w ogóle wliczał :)
Z maty będe miał 45-49, wyniki wszytskie dobre niewiem jak obliczenia, z humana all dobrze czyli 50, język banał tez 50. :]
@up to ja jeszcze jak będziesz miał wyniki to poproszę o skan bo jak widzę to tu sami naukowcy a piszą "ić" "weś"