Bo widze pozjadales wszystkie rozumy, a sniegu tej zimy nie dotknales;/
Printable View
Myśle ,że Skeptikz/Astronys :}
Hmm.. skoro zarexoholik ma najlepsze PVP to jak wytłumaczycie ten filmik (po którym dostał bana) http://wrzucacz.pl/file/5441267352188
Pozdrawiam
Moim zdaniem najlepsze "pvp" ma Bart oraz Darkrose :)
Nawet nie oglądam, bo zapewne za manasa. Chyba kpisz jak myślisz, że będę ładować co chwilę 39k many. ;o Ty zapewne masz 15 sorka z Carlin, więc grasz bez używania manasów. Czekasz aż ci mana dojdzie po zjedzeniu dragon hama.
#Topic
Do moich faworytów mogę dodać piankę. : /
Ale ty jesteś 15 sorkiem z Carlin. Ja na rl wbiłem więcej leveli niz ty na apo. Gdzie pisałem, że ręce bolą od manasowania? Chyba czytać nie potrafisz skoro, nie doczytałeś, że chodziło o knighta. ;o Dobrze wiem, że innymi profesjami nie da się grać bez bota na manasy. Do tego na forum nie da się mówić, można pisać.
Jak ja mogę być głupi skoro ty piszesz neologizmy?
Ćwicz.Cytat:
zbłaźniać
Bo popieprzał na bocie... Bez bota jest niczym i padłby przy każdej lepszej okazji :).
#top.
Kiedyś grał taki koleś o nicku Shito. On to dopiero wymiatał na 400 sorcem(przed balansem postaci) zabijał o wiele większe lvle od siebie! Nawet knightów!
Pamiętam, że Citko też ładnie jechał nobów :D
Myslę ze dobre pvp ma Don ja
Albo ty jesteś głupi albo udajesz, na wszystko masz wytłumaczenia, a na pewne sprawy trzeba sobie odpuścić i nie zbłaźniać się bardziej. Mam ci przypomnieć co pisałeś w sprawie "manasów na hota"? Mówiłeś, żeby dzieci nie płakały, że ich rączki bolą a sam jedziesz na bocie, przeczysz sam sobie. Coś jest nie tak z tobą zejdź z fotela i idź do specjalisty. I skończ z tym sorkiem z Cazrlin, bo sam pewnie na rl wbiłeś 8 lvl i nie wiedziałeś jak wyjść z rooka.
Dziękuje dobranoc