Citu¶ się wzi±ł za real tibie, no nie wierze. :D
Ci¶nij ziomeczku stóweczkę.;)
Printable View
Citu¶ się wzi±ł za real tibie, no nie wierze. :D
Ci¶nij ziomeczku stóweczkę.;)
http://img29.imageshack.us/img29/2034/gua0.jpg
Mozolnie. xd
BTW. Kto gra teraz na Guardii, prócz mnie, Byout'a, Bibera, Szyszola? :D
No ja mam postać, ale zero chęci do gry. Kiedy¶ wpadne, wbije kilka ty¶ expa i wyjdę. Brak czasu na grę. Ale cel nadal aktualny - 100 lv na Guardii wbity manualnie. Zrobię to, bo jestem King Bruce Lee Karate Miszcz : D
Powodzenia tam, w skillowaniu. Ręcznie masakra, ale do zrobienia. Mocna psycha przydatna : D
Nie gz for szyszol :)
Moze dołacze do was od nowego roku xD Beka z biberka hahaha
Dobre eq, skille ale popracuj nad mlvl i bedzie git ;)
Dobra panowie, bylby ktorys tak mily i podrzucil p seta steel/dark helmet i dwarven shield? + moze z 1k?xd
Gratulacje wszystkim ; )
Zapraszam rowniez do mojego tematu!
Pozdrawiam
slaby skill tym pallem masz, mogles najpierw podskillowac zanim kupiles pacc.
@up
Nawet sie na ss zalapalem xd
Gratz wszystkim booniek jedziesz do 20, szyszus do 100.
O widzę nowi gracze na Guardi :) Gl w zdobywaniu leveli :) Ja tak szybko w tibie nie zagram, chyba że dostanę delete za bota w innej grze lub mnie ojebi± :D
Wszystkim GZ niezle dajecie
No Crayon checi zero nie zagladalem tam uuu xd moja postac tez sobie jest nawet 2 mi usuneli z kontaCytat:
No ja mam postać, ale zero chęci do gry. Kiedy¶ wpadne, wbije kilka ty¶ expa i wyjdę. Brak czasu na grę. Ale cel nadal aktualny - 100 lv na Guardii wbity manualnie. Zrobię to, bo jestem King Bruce Lee Karate Miszcz : D
Powodzenia tam, w skillowaniu. Ręcznie masakra, ale do zrobienia. Mocna psycha przydatna : D
Mam na sprzedaz posac na Guardii (77druid), chce go sprzedac za kcc na serwerze APO, wszelkie oferty prosze skladac tutaj badz pisac priv ;>
Gra tu kto¶ jeszcze?
Z Margothem planujemy znowu ponoobić w tibie :/
Również planuję powrót na Guardię, tylko pasuje zamotać jakiego¶ Pacca.
Mój nick to: Shiva Shiva. ;)
No, zapraszam jak nie macie kasy - Black Kodex, pomagam w questach i cos moge rzucic : )
Gz panowie. Ja na tygodniu bede mial 20 palka tutaj to moze cos zagram xd