Gryź glebę, skurwielu :D Wciąż czekam na 150. Miałem nadzieję, że wchodząc do tematu zobacze ssa z tą magiczna liczbą.
Printable View
Gryź glebę, skurwielu :D Wciąż czekam na 150. Miałem nadzieję, że wchodząc do tematu zobacze ssa z tą magiczna liczbą.
#rebel, one sie respia tak normalnie jest ich okolo 8... dlatego samo wejscie na resp jest najtrudniejszym momentem z calego expienia za kazdym razem trzeba sie zmagac z 4 przy schodach bo jak odbiegniesz to juz lipa ;<>
Mówisz o tym piętrze wyżej od exani hur up? Nie odbiegaj w lewo bo tam jest ich chyba 4, polecam Ci pierw zrobić ruch do dołu potem do góry i bić z gfb i już jest zdążysz zabić. Ja jak expiłem to expiłem na całym respie souli (nawet za rzeką o ile się orientujesz, że coś takiego jest), ale na Infernie mniej osób gra, więc i respy są słabsze.
Gyzy tam. Bijesz 200 ;d
gyzyzy tez cos dodam :D ale to pozniej bonek bijesz konia
graty fujary, cisnąć do wymarzonych levli pzdr :)
tak sobie mysle, zeby zaczac na jakims pvp, ale kurewsko szkoda mi wbitych lvli i jeszcze sie zastanawiam ... xd moze jak adi sie przeniesie... ale ten lamus nie chce bo ma 30 lv!!!!!!!!!!!!:OXD
w gre wchodzi jeszcze granie na 2 swiatach jednoczesnie, ale to juz bez bota nie da rady xd
ty to dziwny jestes troche xd , wbijasz usuwasz, rokujesz , ale gz
Ostateczna decyzja zostala podjeta, postac zostanie usunieta.
http://i40.tinypic.com/od5ed.jpg
Cytat:
Character Information
Name: Elder Boonek, will be deleted at Apr 05 2012, 00:35:50 CEST
Sex: male
Vocation: Druid
Level: 119
Achievement Points: 110
World: Guardia
Residence: Thais
Last login: Feb 04 2012, 23:31:24 CET
/chyba ze przed uplywem terminu jakis moj RL zdecyduje sie kupic chara _/
po chuj usuwać? lepiej niech się kisi
A nie lepiej wystawić ten syf na Allegro? Nawet za niższą cenę.
Nie no postać myślę za 100 zł może by poszła z eq + jakieś cc jeżeli tam masz to osobno (ale cc słabo chodzą na non pvp). Zawsze lepsze to niż usuwanie postaci ;D albo nawet danie komuś..
Nie musisz kupywac conf. keya.
Wystarczy trafic na nooba, a na allegro osoby kupujace chary to najczesciej nooby c o nie wiedza co to rec key itp. :)
Mylse, ze lepiej sprobowac niz usuwac chara.
Dobra zastanowie sie jeszcze, mam 2 miesiace przeciez.. xd
Postac Elder Boonek została oddana :]
Tak na koniec dodam jeszcze jeden ss
http://i42.tinypic.com/r2ko7a.jpg
/Prosze o zamkniecie tematu _/ cze