Gz XD
Printable View
Gz XD
Gratulacje Łukasz, ładny ss z rs'em. Karaj tam wszystkich : )
Współczuje tobie i twojej chujowej rozkminie krążącej wokół własnej głupoty, niskiem wiedzy i ogólnie człowieku z życiową porażką- xD!.
Gz klapek i pandy :) Ciśnij noobków:D
http://i45.tinypic.com/n62u7d.jpg
[18/06/2012 22:22] Caav -> Azeff was banished because of Destruktywne zachowanie.
[18/06/2012 22:22] Caav -> Pan Boonek was banished because of Destruktywne zachowanie.
Skazany za niewinność :(
To już chyba koniec :rolleyes:
R.I.P.[*] oddaj moje kcc..........
Też miałem nie słusznego bana od tego pana na parę lat ale po długiej dyskusji zdjął mi go...
Wiec napisz odwołanie może coś dasz rade zdziałać.
Łe tam, w ciągu 11 lat wyexpisz kolejnego chara XD :D
Psycha mu siadła? XDDDDD
Gratuluje!
Beka xD Miłego negocjonowania.
I przez taka administracje odechciewa sie grac i sie nie dziwie sie czemu gra coraz mniej ludzi :/ ale takie jest zycie.
Bunek, dostałeś bana - wykorzystaj ten czas na próbę wyjścia z domu jak zenon, który wychodząc z domu przemieszczał się połowę z pozostałej połowy drogi do wyjścia z domu. Caav zna ciebie, twoje możliwość, krótko jest jest obserwatorem i wyciąga wnioski xD- jak przystało na rozkminiacza. Ale tak na serio, bunek i co niby ten ban zmieni w twoim życiu- nadal będziesz pizgał z lvl na innym charu albo znwou kupisz cos na allegro za zł i selniesz za kcc xD. O ciebie martwić się nie trzeba, bo grac i tak będziesz - do końca zycia apo i twojego ciała.
Down: " Gówno o mnie wiesz, pajacu. Ja mam paula, tylko i wyłącznie jeśli logam do gry to na niego!.". Chyba prawie 2500h na 26 miechów to w chuj dłuugo co nie"?. nawet w tym miechu 50h czyli 2 dni urwane z miecha to tez w chuj dłuugo, zreszta co ty tam wiesz."
Z tego co widze, to ty zerze napisales 2 dni temu pozegnanie a juz od 8 na forumiku popierdalasz, ciekawe jakim charem teraz grasz no lifie pierdolony :confused: a ze ty na dwor nie wychodzisz i nie masz zycia nie znaczy ze kazdy gracz ma ten sam problem, takze powiem krotko - wypierdalaj
nastepne twoje posty bede reportowac jako spam
I prawidłowo ,ale racja przez taką administrację odechciewa się grać...
Może zakończysz swoją przygodę na tym OTS, może wgl. przestaniesz grać w tę grę ,może pograsz na innym fajnym OTS .
Nie wnikam ,ale jeżeli miałbym podpowiadać to wybrał bym propozycję number 2 ,ew. dla wytrwałych 3 xD
Do wesela się zagoi.