Pactomi byl zrobic Screen Shota, ze wzgledu na to iz ja zapomnialem, szedl po drodze bo chcial dobic poziom czy to tak trudno zrozumiec? przyznaj sie padles solo!
Printable View
Pactomi byl zrobic Screen Shota, ze wzgledu na to iz ja zapomnialem, szedl po drodze bo chcial dobic poziom czy to tak trudno zrozumiec? przyznaj sie padles solo!
haha chyba mozgu zapomniales :D wiedzialem ze masz narypane ale ze az tak to nie XD osmieszasz sie prostaku xD
451 20/11/2011 12:04:48 Pineda Tak
Pactomi Nie
Wysatarczy sprawdzic a wiadomo ze jestes kretyn :D
Cabot to sie nazywa ADHD to co on prezentuje ;PP
Dla niego apo to cale zycie i chociaz nikt jzu tam nie ebdzie gral to Pindol i Demon beda latali i szukali ludzi po respach ktorych wgl nie bedzie XD
#topic
Pactomi tez go bil wiec sie liczy ;D Nie ma napisane Demon w deadzie
DOWCIPNIS padl solo boze, ciezko to tak zrozumiec?! tak my z Demonem bedziemy grali do konca a czmeu?! bo to nasze zycie! tyle
Nie ma to jak 6 na 1 ;D
Leczyłeś się, więc nie byłeś AFK.
Rebgal, to jest prawie 500 rp, we 2 mamy go zabić? o_O
boże jak on mógł paść?! <beka>
http://www.iv.pl/images/65984395648395280503.jpg
Z dedykacja dla czekajacego Logesta :D
20:50 Cuban [482]: szybko szybko
Cuban ale taka jest prawda tak patrze na te ssy i stwierdzam że taki głupi nieogar to nawet ja nie byłem żeby wpaść w takie trapy :D. Gz Palldino :).
@Down
NONOMNOMNOMNOMNOMNOMNONOMNOMNOMNOMNOMNOMNONOMNOMNO MNOMNOMNOMNONOMNOMNOMNOMNOMNOMNONOMNOMNOMNOMNOMNOM NONOMNOMNOMNOMNOMNOMNONOMNOMNOMNOMNOMNOMNONOMNOMNO MNOMNOMNOMNONOMNOMNOMNOMNOMNOMNONOMNOMNOMNOMNOMNOM NONOMNOMNOMNOMNOMNOM
haha no nie wierze on nawet jak by miał 1k rp to by padł :D beka dobra!