O ***** zajebiaszcze hehe :)
Że Ci się tak te avki chce robić, jeszcze tego klienta.. Ja bym na to nie miał nerw graaaatki dla Ciebie!
Printable View
O ***** zajebiaszcze hehe :)
Że Ci się tak te avki chce robić, jeszcze tego klienta.. Ja bym na to nie miał nerw graaaatki dla Ciebie!
W dniu dzisiejszym (11 listopada 2007) powstała oficjalna strona Apo Clienta. Wszystkie wersje tegoż klienta będą ukazywały się w pierwszej kolejności właśnie tam.
Do tego:
- Poradnik instalacji
- Szczegółowe opisy klientów.
- Grafiki o tematyce Apo Clienta/Apo by Diex.
Zapraszam!
http://www.apoclient.ir.pl
Amagod ,troszkę się pobawiłem tym Clientem :p
Tibia.pic pozmienialem....... Niezla "Zabawa"
Jeśli macie jakieś sugestie dotyczące Apo Clienta - piszcie w tym temacie. Wersja 4.0 pojawi się w czasie nieokreślonym, lecz możecie być pewni, że najpierw będzie dostępna na fansite.
Pamiętajcie, że Apo Client jest tworzony dla Waszych potrzeb, więc piszcie, czego oczekujecie.
@Down
Ss'y są na fansicie: www.apoclient.ir.pl
Może dać ktoś ss'y?
Niechce mi się ściągnąć. A jak zobacze mniej więcej jak to wygląda i jak mi się spodoba to ściągne :D
Dajcie ss'a z:
- "Menu Głównego", tzn. tam gdzie sie passy wpisuje :D
- Z gry. :D
nonono wypas kient,już zassałem i jest ok :) dogram jeszcze czary jak na winter update 07 tibia 8.0 i będzie GIT :D
Ogólnie fajne, tylko to k axe wygląda trochę ekhm... dziwnie:P I parę itanz też..
Daję 9/10 ponieważ niektóre itemy nie przypadły mi do gustu po prostu.
I jeszcze jedno: mój kumpel to ściągnął i powiedział, że tam coś jest.. Podobno "krzyżuje się" z innymi plikami i bb windows:P Czy mógłby ktoś to potwierdzić?
(ja osobiście ściągnąłem i nic mi nie jest:P)
K axe wygląda dziwnie? Nie rozumiem? Sprity itemów nie są zmienione (na razie).
Nie słyszałem, aby Client sprawiał jakieś problemy, nikt nie pisał tu też nic takiego.
Jeśli mi nie ufasz, przeczytaj komentarze.
@Down
Można pobrać z fansite.
Eee ja mam prosbe sciagnol bym ale mi nie chodzi speedshare tylko raidshare moge proasic link do raidshare
Więc, jako, że zajmuję się robieniem nowego .SPR dla tego oto clienta, chciałem się zapytać co chcielibyście w nim ujrzeć ? Tzn. chcecie darmowego krasnala i nimfe dla facc (dla female i male) zamiast podstawowych outfitów ? Może chcecie, aby zmienić wygląd jakiegoś itemka ?
O Ziom widze że Ci się chciało je*** Ku*** Gz Repucik leci :* =]
Hmm, edytowanie klienta Tibii i tak jest nielegalne, więc po co w właściwościach pliku cały czas istnieją te dane? Wywalcie to bo to nie potrzebne :D
aaa, przydały by sie spr z 8.0 takie jak royal helmet itp.
Nowa wersja Apo Clienta już do pobrania.
Wczoraj ukazała się na fansicie, (http://www.apoclient.ir.pl) dzisiaj jest na forum.
Nowy Tibia.spr oraz poprawione błędy w Tibia.exe.
Link
Czekam na komentarze.
@Down
Zostały dodane nowe grafiki czarów oraz kilka itemów. Przede wszystkim nowy wygląd łóżek (Na Apo jeszcze tego nie było). Przetłumaczyłem Report Rule Violation, Ignore Players oraz objaśnienia do przycisków. Przetłumaczone jest chyba wszystko z wyjątkiem działu 'Help'.
Powiedz mi co w nim z wygladu sie zmienilo bo mam v3.0 i nie wiem czy pobierac v4.0
@UP:
Zmienił się wygląd łóżek, wygląd EXHA, wygląd czarów, wygląd niektórych potwórów (rabbit itp.),
wygląd fooda: orange, banana itp.,
wygląd amunicji: bolt, p bolt, arrow.
Kurde nie moge uruchomic normalnie sciagam.. klikam otworz i nic jakis blad prosze zeby ktos na PW wytlumaczyl mi ktos plz Odzwdziecze sie
@UP:
Wejdź na http://www.apoclient.ir.pl i tam wejdź do działy Download i z tamtąd pobierz nowego APO clienta, to będzie lepsze wyjście, gdyż tam masz odrazu instalke, a tutaj musisz WinRara mieć, a niechce mi się tłumaczyć jak rozpakowywać *rar.
Najlepszy Client w świecie tibii ;p. Ja na nim gram i jest spoko dobre przy debugu bo nie musisz ip changerem szybko robić żeby nie paść na orshu albo gdzieś tylko odrazu tibie i po kłopocie ;p
SAm uzywam tego klienta jest po prostu FULL WYPAS!!!! v 4.0 ladne spr ladne pic a jezyk polski to dla mnei wsyztko w czegoi tibii brakowlao !!!!
NIE DZIAŁA MI!!! :( Pisze, że nie można odlaleść ścieżki... czy cos w tym stylu :< HELP PLAX