Napisał
NieBanujBerafita OKEY ?
Oxi : HAHAHHA ... xD Dobry jesteś ;).. Właśnie.. Nie grasz tutaj ? To wyjdź z tego topicu, bo jest on dla graczy z Harmoni :). Tak wogule, niedawno pisałeś nawet w tym chyba temacie, że ty NIGDY nikomu nie gadałeś, że robi bledy w pisowni ;)).. Pff.. Zazdrościć, bo kupuje na allegro ? Odejdź i nie wracaj już do tego tematu :s..
Maatini czy jak Ci tam.. Pff.. Ja NIGDY w życiu nic na allegro do tibi nie kupiłem :s.. Do żadnej gry.. Ja nie to sedan, zeby 160k czy tam 120k kupywac :s.. Oxidosis to samo.. Gdy padał, to se potem kase kupywał (raz na 100% kupił bohy bo na guild chacie się przyznal ;) )
Sedan .. Zajebałem Ci blue robe, sam wiesz dlaczego.. to nie było według mnie KRADZIESZ ;)).. Ja ci to ze 100 razy tlumaczylem, a jak ty jestes na tyle inteligenty, zenie potrafisz podstawowych słów jezyka polskiego zrozumiec, to idz do szkoly a nie bawisz sie w tibię.
KamilQ ? To jest Kilvad ? Pff... Oxi, naucz się rozrużniać lizanie dupa, od bronienia kolegi.. Aaaa... ;] Ty nie masz kumpli, to ty znasz jedno stwierdzenie "lizanie dupy" :).. Bo ty byś tylko te spocone rowy i całe w dipidongach lizał.
MODKI PATRZTA NA NICK W RAZIE CZEGO XD>.....
edit
Ja tak samo.. Tyle, że ta osoba która mi kupiła PACC, to nie kupiła mi tylko sobie i mi.. Moja postać jest także tej osoby ;).. Niby ta osoba, przestała grać, ale niech wie, że może ZAWSZE powrócić :P, nawet pomimo tego, że ja większość zrobiłem postaci.. ;]
Ofc., Chodzi o Shuriego xD.