Nooo.. Suuuper poradnik. Dużo screen'ów, szczegółowo opisany po prostu BOMBA ! :))
10/10 Bez Wahania ;]
Printable View
Nooo.. Suuuper poradnik. Dużo screen'ów, szczegółowo opisany po prostu BOMBA ! :))
10/10 Bez Wahania ;]
Jeden z najlepszych poradników na tym forum, zostało mi tylko dobic 166 lvli i gogo klapki, na 100% skorzystam z twojego poradnika.
Bardzo ładnie wszystko opisane no poradnik daje 10/10 było jeszcze wkleić z Tibia Cam Filmik i by był cudownie :D. Oceniam poradnik gdzieś na 10/10 podobał mi się wszystkie misje itp.
http://i40.tinypic.com/2cieix2.jpg
No soper poradnik,widać starania. 10/10 dałbym więcej ale się nie da :D.
Rób takich poradników więcej...
Piękny poradnik dużo ss wszystko opisane elegancko.
Poradnik oceniam na 11/10 bo troszkę musiałaś się namęczyć żeby to zrobić :D.
http://i40.tinypic.com/2cieix2.jpg
Super poradnik napewno będę go używał jak nabije 666. Więcej takich poradników!!
Cze. mam pytanie : ile razy mozna wejsc na ta nieznana wyspe???
Świetny poradnik ! Wszystko pięknie opisane, a SS'y tylko naprowadzają graczy. Co innego jakbyś tyle się opisała :d. Bardzo fajny ! Świetnie Ci idzie robienie poradników.
Na pewno z niego skorzystam !
Pieknie opracowany poradnik :P
Wielu sie przyda :P
Gz Lost :P
:(:(:( dlaczego gdy zapalam te pochodnie juz 15 min. za każdym razem mnie nie przeteleportowalo to trzeba jakims szyfrem ? możecie mi pomóc?
Zajeb***y poradnik wszystko ladnie opisane . 10/10 Pozdro
Bardzo ladny poradnik. Widac ze wlozylas w niego bardzo duzo czasu ;]
Dzieki tobie mialem okazjie przejsc ten quest. Jest to chyba jeden z bardziej skomplikowanych questow na APO
p.s.
Zapomnialem o ocenie 9.5/10
Idealny poradnik daje 11/10 ^.^ oby wiecej takich :)
Jak znam to forum to lamentów nie będzie końca... ale przecież każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie więc...
Dlaczego Wy kuźwa robicie te poradniki? Po co? Ba! PO JAKI CH**!
Jak grałem na apo 7.6 i wszedł update z ballami i tym questem to był jeden wielki szum! Każdy chciał sie dowiedzieć po co jak i dlaczego... Okres od 350lvla do 666 czyli questu na klapki był chyba najfajniejszym w mojej karierze na otsie. A samo rozwiązywanie questa... Nigdy nie wiesz co gdzie wyskoczy... nie wiesz jak iść... nie wiesz gdzie te części w ogóle są! To było na prawdę coś :)
Teraz każdy ma poradnik, więc ma w dupie. Przeczyta zrobi i napisze komentarz na forum "Quest banalny rozwiązałem w 15min! Róbcie więcej XXXXXD!"
Więc jaki to ma w ogóle sens? Ja mam nadzieje że zrobią jakiś quest, w którym każda postać będzie musiała zrobić co innego. np Do każdej będzie przypisana inna kolejność wykonywania pewnych misji albo coś w tym rodzaju. Te poradniki (jest świetny, ale co z tego?) łamią wszelką zabawę.
Gratuluję oczywiście wyniku i podziwiam pracę weń włożoną. Ale jestem przeciwny tego typu tematom.
Pozdrawiam.
Poradnik 10/10 duzo ss bardzo dobrze opisane wlasnie robie klucz za pomocom twojego poradnika :D
PZDR!
Super Wszystko LAdnie I czyto :)
Musialeas sie Cieszko Napracowac :p Jestem Pełen Podziwu Pozdr.. :p:D:D:p;)
Świetny poradnik. Dużo zdjęć, wszystko opisane krok po kroku. 100/10 xP
Przyda mi się bardzo ten poradnik. Ale muszę pierw wbić 666level. Szybko pójdzie xD