Nastepny postem naszego kochanego servera Yea!!
Pozdro!!!
@Edit Zapomnialem Staty sa git gitara xD
Printable View
Nastepny postem naszego kochanego servera Yea!!
Pozdro!!!
@Edit Zapomnialem Staty sa git gitara xD
Super fajnie zajebiście iks te :D . Wreszcie są jakieś porządne statsy no i nowe miasto sie dobrze zapowiada :) . Te Ha Iks Mortis and Tygrys :p
Pozdrowienia :cool:
Z tego co widze, Tajgerowi brakuje wyobrazni. Pierwsze wrazenie o miescie - do dupy... ;/ Zrobilby cos takiego jak city, ale pacc. A nie jakies gówno w niebiosach... -.- Mortiis, fajne eq. n/c
@up.
Było kiedyś resp hero a z tego co wiem c legi i c armor by wypadał.
A na AOL Quest był , lecz nie mialem okazjii go pobić.
Hmm co do NPC się zgadzam można by zrobić mały update.
moim zdanie nie powinni wprowadzac Hero ! to ejst jeden bonusowy monster dla rooka powinien on nie za czesto ale Wystepowac na najazdach (ktorych niema niestety) npc jak najbardziej by sie przdal mzoe jakas mala rozbudowa miasta ?:> Domeczki ?:> bo brakuje noclegow <lol2>
a co do questa dajmy pokazac na co stac Tygrysa i Mortiisa
Hmm co do questa mozna zrobić na rh jedynie i to od 130 lvl było by trudne.
A co do NPC Magnatek tak się zgadzam jest trudno expić nawet na facc.
Pozdrawiam.
Mortiis wykonuje swoja prace ciężko pracuje. Niektórzy z was nie mogą tego zrozumieć. Co do @topic
Uważam że nareszcie bedzie coś nowego mojim zdaniem jest wszystko jest Kk
Można powiedzieć, że Mortiis czasem wykonuje dużą prace, a czasem wcale :] Tylko, że my tych postępów często nie widzimy i dlatego jest całe gadanie nie tylko na Mortiisa, ale również całą ekipe APO. Chętnie bym zobaczył spam większości na tym forum jak Mortiis zamknąłby otsa haha :D
no fajnie ze sie cos nowego dzieje proponuje zrobic jeszcze cos z tymi noobami co spamuja, uzywaja botów, rzucaja smieci na itemki na dp (sam stracilem tak klapki i widzialem jak 2 osoby stracily to samo) proponuje usunac robinie boltów i fooda pozdro
nie moge sie doczekac nowego up date a co do nazwy to ja sobie wymyśliłem Draconia xD. moze byc tez Feuer. Niech Mortiis sobie wybierze która nazwa bedzie sie pobobala (all nazwy a nie tylko moje ) :D
zaczyna robić sie ciekawie, a skoro tak ma byc to kto wie, moze powroce na APO i bd grał? Ale najpierw zbieram na kompa. do rzeczy: fajnie ze ciągle pracujecie nad ulepszaniem APO, mam nadzieje ze APO nie upadnie i bedzie odnosciło wiecej sukcesów
Pozdr dla Ekipy APO
mam pomysl co do tych noobow co rzucaja na depo smieci food itp nieiwme czy to jest do zrobienia ale pomysl jest taki jak na ziemie nie wolno wyrzucac cennych itemkow (w dp ) to moze da sie zrobic ze na demo mozna polozyc ograniczona ilosc itemkow np 5? lub odoba stojaca przy depo moze dawac tam tylko itemki .. wiem ze glupie ale mzoe da sie zrobic ;d
[Edit by Busst]
Ale po co w ogóle coś robić? Nie kładźcie itemów na depo, i problem rozwiązany.
nono mysle iz to bedzie piekny update..i bedzie duzo ciekawych rzeczy do zwiedzania oby tak dalej GL
Dobra my tu gadu-gadu a gdzie update ?
Obsługa ots'a Prosze nie zapomnieć o Rooku :)
Jaka Lipa kupilem pacca a typiara sie pomylila w banku w tytule: A najwazniejsze ze niemam pacca mortiis dostal kase a pacca ja niemam i co ja teraz mam zrobic ???
Jezeliktos sie pomylil w tytule towylacznie ty a nie babka z banku poniewaz ty jejdajesz tutul jakimi dac