poradnik zajebisty ; ooo duzo mi pomogl i jak narazie dobrze mi idzie .... ; ))
Printable View
poradnik zajebisty ; ooo duzo mi pomogl i jak narazie dobrze mi idzie .... ; ))
No co jak co, ale ty sie na tym znasz =P Napewno pomoże wielu osobą.
Bardzo dobry poradnik Daje 15/10 szkoda ze nie ma tak opisanego dla pallka ! pozdrawiam
Świetnie ; )
chujowy nie masz pojęcia o expieniu na większych lvl x) miałeś 750~~ to co mówisz ze na 1k już bally nei bardzo pff xdd
Poradnik nawet nawet..
Ale mi i tak to się wydaje bez sensu ..
Bo mi się zdecydowanie lepiej i szybciej expi na 350lvl na draculach na cod niż na Ms.
Dlatego mówie poradnik jak poradnik bo każdy gra inaczej i nie będzie dokładnie grał jak to opisałeś.
Hmm.. Ja tutaj kiałem 400ed+ i myśle, że robiłem do tego etapu wszytsko tak jak ty. xd, ciekawe co by było dalej xd ale wolałem grac paladinem, warto też podreślić, że grając druidem łapiąc lekkiego laga mozesz sostac zrównany z ziemią : P Wieć dltaego wolałem sie przezucić na rp, poznieważ ten ma więcej hp. : ))
pzdr.
O dzięki.
Właśnie zrobiłem sobie druida ten poradnik dal mi parę ciekawych rad na temat druidow.
Daje 10!/10
Pozdro;)
gz bardzo dobry poradnik według mnie 10/10 wszstko dobrze pokazane :)
no jak dla mnie 10/10 ;P stara Knighter na emeryturze usunięta ;[
a nowa druidka sie ma jakoś ;P
No Mystic ty zdolny jesteś :D
Poradnik Zaje**** wręcz idealny i w ciągu tego troche siochania i ma sie full eq na 700lvlu xD.
Ty tam nie pisz następnego poradnika tylko mi tam wibjaj 555 lvl, żeby sio potem mi xD.
Pozdro.
bardzo dobry poradnik xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
THX za pomoc ;pp. A tak po za tym to wyje****y poradniczek. Mi sie podoba i wiem teraz gdzie expic
Druidem nie jestem.. Ale poradnik super z tego co widze kazdy chwali, jak bym zaczol grac Druidem to tylko twój poradnik by sie przydal ^^
Naprawde dobry pordanik. Napewno wielu graczy z niego skorzysta.
Poradnik super, ładne kolorki, i ogólnie dobry, oczywiście 10/10 bo są ss'ki :D mogłeś troche bardziej rozwinąć, ale i tak bardzo mi się podoba, czekam na więcej poradników w twoim wykonaniu. :)
No, no poradnik kozac ^^ dałbym 10/10, ale po znajomości 11 :).
Sam troche drutem grałem to z tym poradnikiem szybciej się expi.
ostatnio zacząłem grac drutem mam 200+ lvl, poradnik taki sobie dam 8/10:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Naprawdę fajny poradnik mam druida 115 lvl :D:D,ale zawsze moge nim grać ładnie ss powstawiałeś tylko ja tu widzę że jeżeli każdy drut expił by od 50 lvl do 150 lvl na Behemotah to tamten resp był by za mały mi nie starcza muszę czekać na 115 lvl :P.
Poradnik oceniam miej więcej na 92/100 .
Zrób jeszcze jakiś poradniczek :D.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:cool::cool: