mnie sie podobo mysle rze wielom osobom pomorze ten cennik rzeby zobaczyc ile co kosztuje :)!
Printable View
mnie sie podobo mysle rze wielom osobom pomorze ten cennik rzeby zobaczyc ile co kosztuje :)!
postarales sie :D
bardzo przydatny :)
Moglby ktos napisac cennik na jakiejs darmowej domenie i aktualizowac
Wszystko ladnie pieknie tylko przydalo by sie go troche aktualizowac dodac hota :D
W dniu dzisiejszym zaktualizowałem cennik o items z update oraz poprawiłem niektóre ceny. Jeżeli zauważycie jakieś błędy - piszcie : )
9/10 daje dobry poradnik tylko nie all itemy dla niższych lvli też by się przydało ; d
no to ladnie tylko aktualizuj co jakis czas
Bardzo Dobre, może na rook tez taki zrób xD .. Dużo Pracy, Reput leci
napisz do crowna cena u NPC 1000kcc :)
:O gz poradnika swietny 12\10 :) oby tak dalej z takimi poradnikami i nawet chyba nic nie brakuje gz xD
Dzięki przyda się dla ludzi którzy dawno nie grali ^^
@Topic
Chciało ci się to robić ^^?
Niewiem czy ktoś pisał o HOTA bo masz cene chyba 49kcc czy jakos tak to zmien na 20-30.
Ogólnie OK :)
a crown ma koles na serwie
Wydaje mi się, że co poniektóre itemy maja inna wartośc jak np.g bolta/hota.
Ale reszta może byc:cool:. Repucik leci :D
Dobrze, że taki temat powstał, bo każdy czasami nie wie co ile kosztuje. I taki cennik posłuży początkującym graczom.
Super wykonanie mnie sie podoba no moze mogł bys daj wiecej itemkow ale dobre i tyle lecz jest jeszcze 1 cennik i to jest strona fanowka i tam jest wszystko :
http://www.cennik-apo.pun.pl/
Dobra robota, ale ceny na APO spadają z dnia na dzień. Oczywiście nie wszystkich przedmiotów, ale takich jak np. broszka, bo jedni sprzedają nawet po 15kcc, żeby tylko zarobić...
raczysz aktualizowac ?? hot 40kcc??