Sciagnołem to : D
I Gites Malines : ]
Printable View
Sciagnołem to : D
I Gites Malines : ]
Fajnie jest widziec swoj nick w programie :) Jednak mam propozycje,byś dodał 2 wersje,1 wersja ANG a druga polska D: Dziekuje
Mysle ze wielu ludziom sie to przyda mi osobiscie niestety nie.
Wole zostac przy standardowym UOSU. nawet nie sciagam , pewno keylo . elo.
@up
pewnie, że key i to taki, że klikniesz 2 razy i ci rozdupczy kompa...
@top
Tak naprawdę to program był po ang. bo chciałem go zaprezentować ludziom z tpforums.org A potem nie chciało mi się przemieniać na pl :p
***Wersja 2.2 Do Pobrania w 1 poście***
- Brak Memory.DLL - został wpisany do programu dzięki czemu dane z klienta są szybciej pobierane!
- Ponowne Spolszczenie
- Dodanie blokady kilku przycisków przy przelogowaniu - pewnie nawet tego nie zauważycie :rolleyes:
***Wersja 2.2 Do Pobrania w 1 poście***
Zrobiłbym wam AutoUpdate, żeby nie pobierać praktycznie tego samego pliku w nieskończoność...
Ale to wymaga wykorzystania INDY albo czegoś podobnego, co z kolei zwiększy kwalifikacje programu jako jakiegoś virusa i wtedy to już wszyscy będą uważali, że jestem HAJKERIEM -.-
Jeżeli niema wirusa/keylogera to fajny program.
Najlepiej niech ktoś z ekipy to sprawdzi i powie czy czysty czy nie...
A nie oskarżacie go.
Dodaj jescze jedna opcje,czy robi ss z paskiem czy bez :) Pozdrawiam
Kenny59 here,tamte konto banned :D Który przycisk odpowiada za hotkey screen? Pozdrawiam
<........>Czytaj uważnieCytat:
Wyślij wiadomość poprzez Gadu Gadu do użytkownika Skabek
Domyślnie APO-SS Czyli APO - ScreenShooter
Witam!
Mam przyjemność zaprezentować wam program który m.in. sam za was będzie wykonywał zrzuty okna Tibi przy określonych sytuacjach.
Funkcje:
-ScreenShoter - Tą funkcją możesz określić kiedy program ma robić zrzuty ekranu!
-Faker - Natomiast tą funkcję możesz skomponować własnego "Fake Screen'a"!
-HotKey - Wbudowany HotKey(CTR + PRINT SCREEN) za pomocą którego można robić zrzuty ekranu!
BRING
ME
UP
!
Now
!