wyjebalbym je przez okno
co bys zrobil jakbys wiedzial ze major cie posuwa w dupsko?
Printable View
wyjebalbym je przez okno
co bys zrobil jakbys wiedzial ze major cie posuwa w dupsko?
Zaczął go delikatnie dotykać po policzku( zrobił czuły dotyk) i powiedział żeby nie przestawał, po czym zaczął go delikatnie lizać po szyi i przesuwać się w górę aż do jego ust. Zaczął go lizać po ustach następnie wtykając mu język oraz energicznie nim przesuwając jego. Gdy już się zmęczy wkładaniem zacząłbym ja wchodzić w niego, szybko i energicznie naciągając jego odbyt, jednocześnie masturbując go prawą dłonią. na koniec zrobilibyśmy sobie lodzika na 69 i przy pożegnaniu zapytałbym kiedy replay!:eek:
Co byś zrobił, gdybyś był tego świadkiem? :D
zapewne stał zamurowany bo bym się bardzo zdziwił że byś takie coś zrobił xD
@down
jak byś zrobił no to że bym zareagował tak jak napisałem ?
ciekawe pytania :o
Wzbudziłbym brak współczucia brakiem reakcji z jego strony na prawo po lewej.
Co byś zrobiłgdyby Old Don Mateo nie zauważył mojej reakcji?
Nie rozumiem zbytnio was.Coś bym zrobił;'d
A co byś zrobił jak by cie Sempacz wysempaczył?
Spóźnił bym się do szkoły.
Co byś zrobił gdybyś był/była na podwórku?
Na podwórku z moją dziewczyną? złapał ją za tyłek naturalnie i zaczął się przy wszystkich przytulać... całować nie, bo już mnie kolesia od polskiego( 100% zdawalności matur od początku jej kariery, kosa na maksa i lepiej jej nie podpaść) raz mnie złapała i jechała mi przy całej klasie jak można być takim okropnym, odrażającym, aroganckim itp. naturalnie jeszcze przeklinałem na przerwie ;)
Z kolegą? spytał czy chce się ze mną grzmocić w krzakach na śniegu ;), a na poważnie to pobawił bym się z moim koffanym pieskiem!
Co byś zrobił gdybym zaczął wsadzać jakiejś dziewczynie rękę w spodnie przy Tobie( od strony pośladków) i byś to zauważył idąc ze mną jako mój kumpel?
Jak bym szedł z tobą i z tą laską(w 3)i ona niebyła by po środku tylko po twojej stronie i jakby to było gdzieś w parku(podaje sie miejsce bo wątpie abyś tak zrobił na mieście gdzie dużo ludzi by widziało co robisz)i ona nie uderzyła by cie w twarz bym się z was śmiał.
Co byś zrobił jakbyś zjadł swojego starego?
Zależy... jeżeli jest osobą otyłą( nie mam nic do takich osób robię sobie jaja, więc nie jechać zaraz po mnie) powiedział że wiele tłuszczu masz teraz w organizmie. A ogólnie spytał czy był smaczny.
Co byś zrobił gdybym był w centrum miasta gdzie jest full ludzi i jesteśmy w 3... ja, Ty i dziewczyna... i nagle ja się z nią zaczynam całować trzymając ją za pośladki.
Jezeli byla by to pro laska zaczal bym na was patrzec z nutka zadrosci i zapytał bym sie czy ja tez moge sie z nia calowac?? xD
Co byscie odpowiedzieli w takiej sytuacji;p
bym był podjarany na maxa xD
@down
co byś zrobił jak (Wiele Miałem Kont) zadał by ci takie pytanie które by się działo w lesie ? a nie w centrum miasta
Zabiłbym Go, a potem przejął klientkę. xd
Jak byś zareagował na to, że Ci siusioka obcieli i dali koleżance jako wibrator ?
Jezeli fajna to odwiedzalbym ja i pytal sie jak tam moj kolega;p
Co bys zrobil gdybys zauwazyl ze ja tak robie jak wyzej?
Zawiadomiłbym jakaś gazetę publiczną i udzielił się jej na twój temat:eek:
@
Co byś zrobił gdyby ci zaproponowano pracę w burdelu??:D:D
Powiedział że to właśnie mnie szukali i teraz mogę ruchać laski w burdelu!
Co byś zrobił gdybym Ci zaje*** hu*** w czoło? :***
Dostał byś w miske;d
Co byś zrobił jakbyś nie miał mamy,tylko dwóch Ojców i Wujka?:D:XD:D
Spytał czy tatusiowie mogli by mi zrobić podwójny anal :D
Co byś zrobił gdyby ojciec się do Ciebie kleił w celu "zaspokojenia potrzeb seksualnych"?
Uderzyłbym go ;>.
Co byś zrobił gdybyś obudził się w łóżku amerykanina na Manhattanie o.O?
Ey nygga Wypier****... Where is the sex shop??
Co byś zrobił gdyby porwali Cie do Niemieckich domów ropzusty?
@up zwalisty podpis ;D
topic
Nie strasz tymi niemcami, ale jak już miałoby tak być to bym coś wkręcił że nie tu zaparkowałem itp. ;D
A co byś zrobił jakbyś jadł płatki śniadaniowe i w opakowaniu znalazł różowy wibrator? ;o