No niby pisze,nie wiem bo skończyłem grę an Apo,ale mogę powiedzieć ze demonie kupił 23kcc na allegro,wiec nie mowie ze all zarobił na handlu!!
Printable View
all na handlo ani 1gp nie kupilem na allegro nawet nie mam konta i nie wchdze tam
The Best Palladin nie przejmuj sie takimi ludzmi :P dla nich kazdy kto ma troszke wiecej kasy to Allegro albo jak ktos ma dobre skile/m level dobre pvp albo cos to BOT:D
mnie tez wyzywaja od Allegro i botow ;) bo jak wiekszosc z forum wie to mam postac 73 level knighta skile 127/130 i rosna ;)
do tego mam dosc duzo kasy i tez nie wierza ze sam zarobilem:P
skilujac (ponad 800h ) z tego co liczylem mozna na handlu troszke zrobic:D
pan up masz racje
next ss
urgas solo
http://i36.tinypic.com/24qk56x.jpg
nastempny ss
na 336 ms'c solo
http://i38.tinypic.com/i22j4w.jpg
lol ustaw se zegarek bo jest 15.12 nie 00;21 omg noob. ofc. 14:49 The best palladin: to sprubij 1 zabic / naucz się pisać.
@Down
Omfg... Jestem na ss i widziałem o której godzinie go zabił.
panie up ;)
zastanow sie czasem zanim cos napiszesz:P
Moze ss zrobil w nocy o 00:21? i nie chcialo mu sie juz na forum wchodzic ? jest taka mozliwosc wiec sadze ze ja bym sie nie czepial o godzine :P
Gratz zabicia ms'a
ja proboje ubic kinga swoim 73 kina ale podchodzilem z 100 razy i nie daje rady wiecej zjechac niz do żółtego ;)
nie nie zegarek mam zle ustawiony zabilem go przed chiwką (cos po 15)
Msc ubilem 260 druidem, bez pandemki, klapek, s legow :_')
up zamiesc jakas fotke ;) albo filmik lepiej:D
@up
ja mam ss'a 290 druid msc solo ; ]
chcesz?
@UP
A ja mam na 300 lvl pallem bez s seta klapek i pandy chcesz?? :D
Moim zdaniem jest nie mozliwe zebys ani 1 gp nie kupil na allegro...
Handlowales na poczotku serem czy co?
NO NO DOBRA POGRATULUJE CI TWOICH ADWANSÓW TAK DALEJ GOGO 500 ALE Moim zdaniem masz w huj kasy przstani handlowac i wez sie za exp jak bym mial twojego paladyna i sprawnego neta to z dnia na dzieni po 15-20lvl lekko by szlo ale cuz nie mam tego hara i nie mam sprawnego neta ledwo co mi sie gg chce wlonczyc huj wie co jest formata robilem w multimedi bylem i nic Podobno ma tak byc do konca roku wiec do zobaczenia
Nie Gram Juz na Apo chociaz to jest najlepszy ots w polse jest zajebisty ale nie Moge z powodów techniczynch internetu podobno ma Byc tak do konica roko Bye : Manti Kiedys Wroce :d
Przepraszam za pisownie
A nawet jak eq z allegro to co z tego, jego kasa jego problem. Niech on sie martwi. Jesli mama ci nie pozwala wydawac kasy na gry to sie nie odzywaj, zazdroscisz.
PS. Gz adv jedziesz do 500 lvl. Na ostatnim ss prawie padles ale ubiles gz:D
EDIT.
Prosze o jakis film z gry. ;]
zal pana up ktory tak spamuje ;)
Zacznijmy od tego ze na starst dostaje sie 3cc ;)
zaczynajac od 3cc mozna sie spokojnie dorobic ^^
Idzie expic zarabia pierwsze 20-30 cc i juz moze zaczynac handel;)
kupuje np. SOVA za 15 cc sprzedaje za 20 juz ma +5 ;)
nastempnie kupuje 2 sovy na raz i tak caly czas:P
pozniej kupuje cos lepszego ^^ Golden Helmety,DSL,Blessed,MLS ,SOfty itd ;) az w koncu zaczyna handlowac np. Domkami tak jak to on robi;)
ile razy ludzie mam wam pisac ze tak sie da:P majac PACC mozna bardzo szybko sie dorobic w ten sposob;p
a z pacc kupujac np. manaski za 3cc idac na exp na BK w 10 min zarabia okolo 5cc i wbija kilka level i kasa leci szybko ;)
Nom co do tego zegarka to przestaw sobie :P bo jak bym zobaczyl ze np. masz ss robiony o 4 w nocy to bym stwierdzil ze zycia nie masz albo cos:P a wiem ze tak nie jest:P
nie nie nie zaczynalem handlowac od tych 3cc co sie odstaje na poczatek
handlowalem od momentu kiedy ukradli mi klapki które mialem z gry z rooka
zrwobilem wtedy c arrow quest i wtedy zaczelem handlowac
stan hara z 13.12.08
http://i37.tinypic.com/afeum0.jpg
skile slabe ale i tak nic nie daja(no prawie)
http://i37.tinypic.com/65shhv.jpg
Kuwa ile ty masz kasy Mowie koniec z handlowaniem itd zaczni expic na expie tez sie zarabia wez sie do roboty jak w temacie predzej pisalem
nie no ja ... tyle kasy to kazdy by chcial miec
gogogog exp a nie Handlujesz
Przepraszam za pisownie
Mial Bym prosbe do ciebie jak bys mogl to wez podaj stronke albo wyslij mi taka skurke jaka ty masz :D
wejdz w inne albo w opcje szukaj i tam jest duzo fajnych skórek