-
Poradnik moze i dobry ale napisales ze z ok. 10 lvli na ms bedzie 1.5kcc-2? Ja Ostatnio expielm 15 lvli na ms i bylo ledwo co 9 sc:o. A co do zarabiania kasy kazdy poradnik teraz pisze zeby kupic domek tanio a sprzedac drogo. Szkoda czasu, przez ten czas bys wiecej kasy uzbieral niz jakiems noobowi domek selnol.
Ps. Nie chce krytykowac. Nie bede ocenial.
-
Poradnik fajny :) Wlasnie zalozylem sobie druta 50 lvl zara dobijam:D
Oby wiecej takich poradnikow :cool:
Przejrzysty i ladnie opisany ss itp :)
10/10
-
xD
Dobrze wiemy ze ty piszesz swietne poradniki :P
Gz i podaj gg na prv
Old Tasman xd
-
Super poradnik sam jestem druidem ale jest jedna rzecz która mnie martwi jak mam nie zbierać kasy do 300? Chyba, że na tym handlu ale od 250 u soni bo tak dużo czasu zajmuje. Daje 9,5/10
-
poradnik nawet nawet ale widać że na bieg pisany daje 6/10
-
swietny poradnik, wszystko dobrze opisane 10/10 :)
-
Poradnik dobry, tylko ze z tymi ballami to przesadziłes lekko xd
-
Poradnik ten duzo mi pomugl w expieniu wbijania m lvlu juz mam 195 lvl:).Rob wiecej takich poradnikow:) Dzieki [Gz]
-
gzz, jak bede gral druidem to na pewno skorzystam z tego poradnika.Dzieki xd
-
Poradnik słaby... nie chciało ci się :P
Słabo opisane miejsca do expienia na dany lvl.
Napisane jest że dasz taktyki a GÓW** dałeś.. 3 screeny.
-
Elo
Non-stop to najlepszy poradnik dla ed ;D
Udalo ci sie Mystic xd
Pozdrofionka :D
-
Czy widzial ktos lepszy poradnik dla druida :) ?? 10/10 !! wszystko ladnie,przejrzyscie i sam z niego korzystam ... :)
-
Do końca nie zgadzam się z EQ, ale tak to wszystko gites majonez, screeny ładne i opisy też 10/10 i tyle :)
-
Poradnik super!
Daje 10/10.
Znacczzzki.
-
GZ p0radnik,lecz mam do niektórych przykładów wątpliwości :p
9/10 :eek:
-
Poradnik SUPER!!!! Zdjęcia, opisy WSZYSTKO SUPER DAJE 11/10
-
poradnik warty swego ;) 9/10
tylko te dracule od 150-300 to po nocach zaczna sie snic ;)
-
Zapomniałeś dodać, że strzałkami sie chodzi w różnych kierunkach, a na klawiaturze można pisać wiadomośći, które ktoś może przeczytać.
Z tego co widze napisałeś JAK GRAĆ DRUIDEM nie gdzie nim expić. To zwykły poradnik dla każdego niczym nie różni się od innych, to jest APO tutaj różnią się tylko siła czarów mana i hp...
-
Fajny poradniczek ;) daje 9/10 .
-
no no brawo postarales sie z tym poradnikiem ^^
Ale do 1 rzeczy mam zastrzezenie ;p "500 lvl - pandema, klapki, blesed, dsl/c legi, mystic turban, blesed, sprite wand" na ch** ci c legi. ladne ale malo arma a dsl jesli ktos nie uwaza jak ja to pewnie sprzeda ;p wiec radze nosic na takm lvlu elven legi tak jak ja ;d przynamniej niechcacy nie sprzedasz a maja tyle samo arma co dsl i powiem jeszcze lepiej moim zdaniej nawet ladniej wygladaja ;p. ale tak ogolnie to 9.5/10 ;d