#Up
Sa 3 dni testów angielski jest tym 3 testem, ale pkt za niego sie do niczego nie wliczaja.
Jakoś sie napisało tylko czy dobrze :D
Printable View
#Up
Sa 3 dni testów angielski jest tym 3 testem, ale pkt za niego sie do niczego nie wliczaja.
Jakoś sie napisało tylko czy dobrze :D
Kiedy będą te odpowiedzi? ^^ Juz się nie mogę doczekać , żeby sprawdzić xD
Ja sa
http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,...dpowiedzi.html
ok 41 pkt z maty
Nie mogę tego otworzyć ;o ;< Ale licze na więcej niż 30 pkt ;P
O lol kto by pomyślał, że większą powierzchnię będzie miał dom 1? Może mi tu ktoś rozpisać to zadanko? ;/
A z koszem źle zaokrągliłem w pizdu
Całe szczęście, że ja już pisałem ^^^^ <znakiwsysło>
Ogólnie tes był prosty w porównaniu ze wcześniejszymi, będzie około 48 pkt
już sprawdziłem
30~pkt. z mat-przyr XDDDD
zjebałem to z dachami i z koszem na śmieci ;/
czasu mi zabrakło na ostatnie zadanie ;/ najłatwiejsze ;/
Heh mata odziwno najgorsza nie byla bo okolo 19/25 z zamknetych ale otwarte nie poszly ok. 30pkt bedzie xD a human 30 lub troszke wiecej :>
@drako
Jezyk jako trzeci;p Ang/niem btw niewiem po ch** to jak i tak sie nie liczy ;d
@topic
Ajj matma ciezko ;p w zamk troche mam dobrze strzelilem w kilku i bum dobrze :D otwarte porazka chyba xd ogolnie nie cierpie matmy/fizy ;d
Skrobia była. ;D
Razem z enzymami i odczynem pH.
Nie było dioptri i ciepła.
@Topic
OMFG XDCytat:
Zadanie 1. A. 525 kcal
Zadanie 2. D. Aerobik.
Zadanie 3. B. 2
Zadanie 4. C. 130 kcal to 544 ,7 kJ
Zadanie 5. A. 10 m
Zadanie 6. D. (poprawny jest wykres z poziomą kreską)
Zadanie 7. B. 2 m
Zadanie 8. C. glukoza.
Zadanie 9. A. Zawartość glukozy.
Zadanie 10. C. Pacjentka ma cukrzycę.
Zadanie 11. B. Wpływ odczynu roztworu na działanie amylazy.
Zadanie 12. D. W czwartej.
Zadanie 13. B. Na2O, MgO, Al2O3
Zadanie 14. A. H2CO3
Zadanie 15. D. 7 protonów, 7 neutronów, 7 elektronów.
Zadanie 16. C. NO2
Zadanie 17. B. NaOH + HNO3 -> NaNO3 + H2O
Zadanie 18. B. y = 20/x
Zadanie 19. C. 2,5 dag
Zadanie 20. A. 3x+0,6=15
Zadanie 21. D. urbanizacja.
Zadanie 22. A. 4500 km
Zadanie 23. C. północny zachód.
Zadanie 24. C. W Buenos Aires i w Meksyku.
Zadanie 25. D. 6 godzinom 48 minutom.
Zadanie 26.
Buenos Aires - szerokość geograficzna 35 stopni S, długość geograficzna 58 stopni W
Delhi - szerokość geograficzna 28 stopni N, długość geograficzna 77 stopni E
Zadanie 27. Masa szynki stanowi 12,5% ogólnej masy śniadania.
Zadanie 28. Masa białka w śniadaniu Michała wynosi 33,59 g.
Zadanie 29. Średnia moc mięśni zawodnika to 250 W.
Zadanie 30. białe
Zadanie 31. oddychanie beztlenowe
Zadanie 32. białe
Zadanie 33. Kosz ma pojemność 25 litrów.
Zadanie 34. Większą powierzchnię ma dach domu nr I.
Zadanie 35.
Równanie reakcji I: CaO + H2O -> Ca(OH)2
Równanie reakcji II: Ca(OH)2 + CO2 -> CaCO3 + H2O
Zadanie 36. Masa tego węglanu wynosi 20 kg.
Jedyne zadanie które mam inaczej od tych odpowiedzi to 26 (pomyliłem dł z szerokością) xDD
@up
*****, 7 źle, 34 źle, i niektórych z chemii nie pamiętam, ale chyba 40+ pkt będzie !! zależy ile mi upieprza pkt w 34 ;< kurde, zjebałem to 34 a w 7 za cholerę nie mogłem sobie wzoru przypomnieć ;< ,aff i 15 zrąbałem, pierwsze to właśnie odrzuciłem to -.- bo policzyłem , że w jądrze jest 7, neu, 14 proto i 14 elektronów -.- po prostu zapomniałem które to były, że się odejmowało etc ;< jak zwykle, głupie błędy, agggggggrrrrrrr affffff
kosa, szmata, 0, zero, nie zdałeś ,siedzisz.
gdzie niby były dioptrie? gdzie były procesy cieplne? jakie figury? jakie reakcje?(trzeba było wybrać jełopie, nei zobojętniać)
szerokości geo? nieprawda, bo długości też były, zresztą, to jest ZAWSZE
kosa szmata 0 -.-
FAIL
ps.
mi mat-bio
poszedł zajebiście ;p chyba mam ostatnie źle, bo policzyłem razem z podstawami(te boczne ściany) a ponoć nie można było ;< przynajmniej tak twierdzi kolega, który jest Pr0 z matmy (zresztą ja też ;p fizyka , bio, matma, geo, chemia to moje żywioły ;p)
zadanie z fizyki zrobiłem dobrze, i zajęło mi połowę miejsca ;p
najbardziej dojebali z tekstem ;p jak może być na matmie tekst X_x to bardziej na humana, ale mam z tych 3 maxa ;p
@podsumowanie
oba testy poszły mi całkiem spoko, o ile nie zrobiłem głupich błędów jak zawsze to będzie git ;DDD
a jutro Język(ja angola). Nie wiem jak Wy, ale mi to zwisa , i tak się nie wlicza (chyba ,że szkoła sobie tak ustali, to biorą). Zresztą, albo się umie język albo nie, simply.
ps. jako jeden z nielicznych miałem kalkulator legalnie an matmie !! na kompie był niezablokowany ;D a mogłem korzystać z komputera(btw. po cholerę mi na ścisłym komputer?)
@3X down
chuj nie wyciek, te pseudo odpowiedzi nie pokrywały się z pytaniami, więc co pierdolisz farmazony?
piszesz jakieś odpowiedzi, że niby coś będzie itp. a nie pokrywają się z prawdą, to po co pisać ?
równie dobrze mogłeś zmyślać, i tak by wyszło na to, bo są rzeczy, które prawie co rok są.
:) Ja tam mam to za sobą :D Miałem je w tamtym roku :D Human 43/50, Matma 50/50 - bo nie pisałem :D (byłem zwolniony bo zostałem laureatem z matmy ^^) Teraz za 3 lata matura :o
http://wiadomosci.onet.pl/1957500,11,item.html
Haha paranoja xD
Chyba to ze piszesz test na kompach.. na serio swiadczy ze cos z Tobą nie tak!Cytat:
kosa, szmata, 0, zero, nie zdałeś ,siedzisz.
gdzie niby były dioptrie? gdzie były procesy cieplne? jakie figury? jakie reakcje?(trzeba było wybrać jełopie, nei zobojętniać)
szerokości geo? nieprawda, bo długości też były, zresztą, to jest ZAWSZE
kosa szmata 0 -.-
FAIL
Rozumiesz ze dostalem to z łancuszka na gg! I to było?! nie mowie ze dostalem dokladne A,B,C,D tylko chodzi o to że naprawde był wyciek. Twój iloraz inteligencji na pewno nie jest adektwatny do Twoich "
40+pkt" na mat-fizie. Weź sie uderz w głowę oO? i umyj tate ;)
@Up.
Przepraszam bardzo, ja tylko podalem ew. pytania na test (które w częsci były) A ktoś taki jak ""Cytat:
Jacol" zaczął mi pociskać od ; "kosa, szmata, 0, zero, nie zdałeś ,siedzisz.
No sooryy .. jeżeli ktoś coś mi zrobił, odwdzięczam się tak samo.
Zwróć uwagę, że wszystkie posty "Jacola" są mało inteligentne. Pozdro& Poćwicz.
Z tego co tu widze to każdyz tego forum bardzo dobrze sie uczy.. Troche sie dziwie.. ale powiecmy ze wierze.. Ja z maty chce mieć 25pkt.
Z abcd mam 18/25.