Wiesz nie wierze w paranormalne zjawiska ale załamałbym się. Spiewałbym z Mamą delmą na dwa głosy xD
Co byś zrobił jakbyś w kasynie przegrał cały dom, dorobek, samochód itp?
Printable View
Wiesz nie wierze w paranormalne zjawiska ale załamałbym się. Spiewałbym z Mamą delmą na dwa głosy xD
Co byś zrobił jakbyś w kasynie przegrał cały dom, dorobek, samochód itp?
Kupiłbym Delmę Jogurtową :<
Co byś zrobił jakby okazało się iz zostałeś adoptowany, a ta najgorsza nauczycielka która Cię uczy (czyt. "zdzira, suka" etc.) Jest twoją biologiczną matką?
Nie wiem.
Co byś zrobił gdybyś miał swoją kapelę, która odnosi sukcesy na scenie międzynarodowej? ;>
Co Bys zrobil gdy najladniejsza laska z apo oferowala by ci sex ?:)
^up
ta, Cyber rox, nie? Tu niema fajnych lasek X_x
^Topic
Co byś zrobił/a , gdybyś nic nie robił/a ?
@Up
Jesteś, głuupi bo nie napisałeś żadnego pytania gdy inni to robili.
Jesteś, głuupi bo nie odpowiedziałeś na pytanie gdy ktoś wyżej je zadał.
Jesteś, głuupi bo biedrobki tak chciały a stonki je poparły.
@Topic
Co byś zrobił gdyby dziecko sąsiada jeździło pod oknem śmiesznym motorkiem spalinowym, który ciągle robi "BZZZZZZZZZZZZZ"?!
p.s. Nie mów, że byś go strzelił bo sąsiada nie widziałeś.
Straż Miejską wzywała sąsiadka a policja dała jej upomnienie (bo to jest legalne) xD
Założyłbym słuchawki.
Co byś zrobił, gdyby wybuchła Ci przed lewym okiem butelka z kwasem stearynowym?
Zamknal oko mimo tego ze mialem akurat okulary przeciwsloneczne gdy ten silnie zracy kwasik tylko dotknal ich i zaczal wyzerac zrzucilbym oksy i zalozyl drugie... Ale po moich oksach wszystko splynie jak po kaczce wiec nie musialbym zmieniac ^^.
Co bys zrobil/a gdybys zobaczyl/a nagiego mezczyzne biegajacego po parku i wymachującego swoim przyrodzeniem...
Dzwoniłbym na pały.
Co byś zrobił jakbyś się dowiedział z telewizji, że za godzine spadnie kometa niszcząc ziemię?
Polecial bym na marsa..
@
Co bys zrobil gdyby ojciec ci powiedzial synu zejdz mi z kompa chce expic ?>?hahaha
Bym się cieszył, że ten putafon chce co kol wiek ze mną robić. Ja chyba bym mu dał mojego ek ...
( Nikogo nie chce urazić ;P )
Wziol bym maszynke i jazda :<
Co bys zrobil gdybys mogl przez 1 dzien miec wladze nad calym swiatem?
kazałabym ściągnąc kase (po ok 100zł/25 eur/33$) od każdego człowieka na świecie i kupiłabym listy żelazne do wszystkich państw (not in Africa/Australia)
Co byś zrobił(a) gdybyś była myszką miki i mówił(a) "Jestem Hardcorem. Ty skurwysynu urwiesz mi od internetu"
Bym Byl hardkorem.
Co bys zrobil gdybys expil na kinach a twoj ojciec by krzyczal moje ots kingi oddawaj ots kingi :D
Bym mu jebn^ł krzesłem... xd
Co byś zrobił gdybyś wstał rano i zamiast ch^ja miałbyś głowę Eddiego Murphy'ego ,która mówi ?
Poprosiłbym kogoś, żeby Mnie kopnął w jaja. Eddy Murphy dużo gada.
Co byś zrobił jakbyś nie mógł obciąć włosów a one rosłyby 3x szybciej? (wszędzie xD)
Zrobil bym sobie brode na dole...A gornymi piescil bym k0biety.
Co bys Zrobil gdybys mial swinska grype ?!!?
Taplał bym się w błocie
Co byś zrobił/a gdyby cały świat chciał cię zabić ;d ?