@Niektórzy Up.
Powodzenia, mnie sobie bluzgajcie. I tak mam swoje zdanie. Ale od Moniki się odpierdolcie.
@Topic
Wszystko piękne, ładne lvle. Szczególnie emo pg zrobiło.
Printable View
@Niektórzy Up.
Powodzenia, mnie sobie bluzgajcie. I tak mam swoje zdanie. Ale od Moniki się odpierdolcie.
@Topic
Wszystko piękne, ładne lvle. Szczególnie emo pg zrobiło.
@Lu$hOoOoOfy Cineq
To chyba haloween jest ;*
@topic
Gz all charów;);):D:D
Moja oferta nadal aktualna.
450k za pacc 90 dni (90 zł) --->(72zł)
Jct priv.All alllegro;D
http://i35.tinypic.com/2up62yg.jpg
Denuś, ona już mu dała kosza :( Tylko czekać aż Sikom się znudzi.Cytat:
@Nix
Spierdalaj do sikaczki, moze da ci polnagie foty ;*
Znaj łaskę Pani.Cytat:
Jestem szczęsliwy z twojej straty 900k, softów itd. Xddddd
To, że nie noszę obcisłych różowych spodni i skąpych falbankowych bluzek jak Viki, nie znaczy, że jestem emo. Nie sądziłam, że jak dziecko wierzysz w każde słowo Bajusi.Cytat:
Słabo jak na emo, która nic nie ma do roboty z życiem.
To mnie miało rozśmieszyć? No to pierwszy raz Ci się coś udało.Cytat:
Fotki ave z ostatniej chwili:
Przynajmniej ja jedna nie boję się powiedzieć co myślę o różowych tapeciarach i zakompleksionych bachorach szukających szczęścia w internecie.Cytat:
I po co było się wychylać. :<
Jak Bajeczny. V
[Guest] Ciach? Nie musisz za kogoś wstawiać jego fotek..
FAIL!
@Nix
Wnioskuję, że nie mam figury, by nosić się jak kurewka. Nie będę płakać, nie chciałabym ksywy `Plastik`.
W rl skuliłbyś się i zawrócił w drugą stronę jęcząc przy tym jak pies, a nie mnie styrał. ;D
@Kodeino
No cóż, poczekajmy na nowe konto.
Powiedziała osoba, która straciła dziewictwo w wieku 14 lat..Cytat:
To, że nie noszę obcisłyc różowych spodni i skąpych falbankowych bluzek jak Viki, nie znaczy, że jestem emo. Nie sądziłam, że jak dziecko wierzysz w każde słowo Bajusi.
To, że nie nosisz obcisłych różowych spodni i skąpych falbankowych bluzek jak Monia znaczy, że w przeciwieństwie do Niej nie masz warunków, aby wyjść tak ubrana, bo chłopcy by zaczęli uciekać..
A z twoją 'twarzą' (raczej wyrobem twarzopodobnym) przydałoby się coś z tym zrobić. Albo noś karton na głowie.
Poza tym.. jak kobieta wyglądająca jak aktor grający Rambo może kogokolwiek obrażać?..
@up
:), tylko pierdolone kurwy bez mózgu noszą się na różowe,obcisłe gówna, zrobisz mi coś bo wyzywałem "twoją monię" ? :( adres mój masz w poprzednim poście. To, że Ci ktoś daje dupy bez zamkniętych oczu to nie znaczy, że już jest święty i nie wolno go wyzywac. ;*
http://i35.tinypic.com/2s8r43t.jpg
@edit
'z pozdrowieniami od denego "najlepsza dziewica - twoja prawica" ' Xd
Haha. Ave Nithersson atakowana przez pseudo intelektualistów próbujących udowodnić coś co tak naprawdę nie istnieje? Miał być temat o Bajecznym a nie mała wzmianka :S.
Nix spodziewałem się wyższego poziomu rozumowania. Pozory jednak mylą. Fajne z was małpki, małpujecie i małpujecie bez celu.
Nie pogrążaj się, bo i tak jesteś na przegranej pozycji. Pokaż swoją twarz, potem oceniaj innych. Poza tym strata dziewictwa to jej prywatna sprawa, ty natomiast zostaniesz ze swoją ręką i redtube jeszcze przez najbliższe 10 lat ... Powodzenia w zajmowaniu ręki.
Bajeczny, widać, że Cię na RL nikt nie lubi, to zgrywasz kozaka w necie? Brawo. Major jak się napina, to chociaż ma czym, a ty masz chyba zanik tkanki mięśniowej i tłuszczowej.
Bajeczny fajna twarz ;* gZ
Fajna ksywa: pedalku
Jebac - Nixona
Tyrac - Bajecznego
Cisnąć - Cineqa
Gwałcic - Viki Xd
Btw.
Tfui staly ;<
@Serafin
Nie jeździj po nikim bo nie ma po czym :<
@Inni
Pierw Ave, później kaśka, następnie Layer, teraz znowu Ave... A kiedy Bajeczny zostanie wykończony psychicznie przez internet?
@Pacx
Nie mów mi że mnie wykończysz psychicznie bo nie działa to na mnie
@ToPic
Major najładniejszy char reszta dno xd sratatata
@Kodeino :p
Kiedyś jak z nim gadałem to nie był wykończony ale z tego co mi wiadomo to rl go bije x/
@up
Bajeczny jest już wykończony. Wystarczy pogadać z nim przez parę minut na gadu gadu. Chłopak się speszył i ucieka, ucieka jak najdalej można. Na pytanie o fotkę starał się zaprzeczać. Wymęczył paru ludzi na apo, teraz wszystko obraca się przeciw niemu z podwojoną siłą. A było tak fajnie pozostawać w anonimowym cieniu, prawda Bajeczny? Mogłeś chociaż traktować to jako zabawę, nie tak osobiście. Przy okazji lepiej dobierz znajomych, za nic są w stanie Cie sprzedać.
Z całym szacunkiem , kuczyn sou , prawie duch święty.
@ Do all tu sie macie wyzywac ????? no własnie :D
@topic GZ all harów wiceps i pacx dajecie do 150 :D
Serafin (2-11-2008 23:19)
wymyśliłem najgorszą obelge
Serafin (2-11-2008 23:19)
Twój stary to Viki
Twoja stara to Cineq
Ja 7:07:54
No nie, teraz to przesadziłeś;<
Mam pytanie, dlaczego wszystko kreci się wokol 3 osob? M.in. Viki, Leady Kasiczka, Ave Nithersson, czy mam wrazenie czy brakuje tu komus kolezanek w rl? 3 Dziewczyny a nad nimi 900 osob ktore by je tylko krytykowali bo sa 'bee'.. Prawda jest taka ze one nie sa wcale bee, poprostu nie umiecie zniesc tego ze niechca sie z wami zadawac, choc krzywda dzieje sie przez internet to odzwierciedla sie to takze na zyciu emocionalnym i sprawach intymnych, ktore sa przekazywane w tajemnicy , powtarzam tajemnicy. Jezeli nie dorosliscie do tego aby sie z kims przyjaznic to poprostu nie robcie tego, jezeli macie oczerniac to radzilbym podejsc do lustra, spojrzec gleboko i zastanowic sie czy aby napewno ja powinienem wypominac cos danej osobie a nie ona mi i czy przez takie głupie lecz brutalne krytykowanie drugiej osoby jest aby napewno fair? Nie zapominajcie ze to sa kable a po drugiej ich stronie zyje istota z krwi i kosci.