GDYBYM BYŁ SORCEM TO BYM NIE MÓGŁ SIOHAĆ A TO TEMAT TEJ ZLEPKI SCREENÓW !
Printable View
GDYBYM BYŁ SORCEM TO BYM NIE MÓGŁ SIOHAĆ A TO TEMAT TEJ ZLEPKI SCREENÓW !
Wielkie gz!
Pizgaj do 100
http://img442.imageshack.us/img442/6186/banuta.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/9382/randomr.jpg
Komentujcie, pliska ;/
Hunt rp z moim ziomkieeem
Gratuluję (: .
najs looot ! oby tak dalej lec do 100 twoim druidem!
Dzięki za komenty, przed 13 wstawie screena z lootem z war golemów ;d
gdzie ten screen kufa?
Ić pan w huj, expic nie umisz.. Mlvl niski, lvl niski, wez tego chara oddaj i kup sobie nowego... nóp
http://img836.imageshack.us/img836/7946/83la.jpg
Podczas czekania na blokera w depo, ten stwierdził, że zabije ostatniego plaga i
http://img707.imageshack.us/img707/5387/stekli.jpg
Gz Panowie lecicie do wymarzonych poziomów, zapraszam do mnie link w podpisie.
W końcu jest z kim rywalizować o najlepszy temat w dziale ;d
Dziś 85 sobie wbije może. Oczekujcie screenów, ja oczekuje komentów, elton : ]
Przypier*ol coś z expem i 100 do końca tygodnia, czy nie? :confused:
HaHa! POZDRO! Full barbarian ;S Chyba ***** nie wiem za co, ja na 76 lvl knightcie przy bocieniu praktycznie przez wszystkie lvle + 0 waste ZAWSZE moze nazbieralbym na barba, choc w sumie watpie..
Na 7.6 sobie sprita zrobił i myśli, że to full barbarian...
May 28 2012, 16:00:35 CEST Died at Level 83 by a barbarian bloodwalker.
Ale chuj.. Zabił Cię, no kutas wstrętny ;d
#
2 lata robienia gfb/sd x.X
Moze po prostu zle sprecyzowal.
Moze mial jakiegos 100+ levela, ktorym zarobil i kupil barbare na 45 lvlek, noob chara.
Podobnie jak Dexter nie dorobil sie tym charem na ten outfit lecz jakims innym, albo ktos mu dal kase czy cos.
A moze gral w kostke, powiedzmy mial z 30k i sie dorobil tych kilku kk, szczerze mowiac nic nie wiecie i nie macie zadnych powaznych argumentow ktore temu zaprzeczaja mozecie jedynie snuć przypuszczenia.
O jezu, a ten znowu napisał esej...
Już nawet nie będę tego komentował, mówisz, że zarobił jakimś 100 +.
Ale to wcale nie jest takie łatwe zarobić tyle hajsu.
A tu proszę, SAM UZBIERAŁEM, DRUGIM CHAREM.
Jak się podoba sygnatura? Od zera do 45 levela ją robiłem, sam.
Temat zaczął się fajnie rozwijać. 108 stron i dopiero się zaczął rozwijać XDD
Dzięki za komenty, skończcie już spine do Xardaxa, jego kolega sobie zrobił full barba za pieniądze zarobione do 45 levela sorcem, przecież to pierdolona maszynka do zarabiania kasy. Wszędzie zarobek takim charem więc..
Odnośnie tych sd, policzę to.
Gz Dexter koxie!
Pizgaj do tej 100 !
Moje obliczenia odnośnie full barbariana w 2 lata robienia sd ;]Cytat:
120 sd - 200 soul points
100 sd - 10,7k gp
1000 sd - 107k
9345 sd - 1kk
9345/3 = 3115 (użycia czaru)
1 czar - 985 many
3115 czarów - 3068275 many
regeneracja sorca - 2 many na 3 sekundy = 40 many w minute
3068275 tą mane zregeneruje w 76706 minut = 1278 godzin = 53 dni podczas ciągłego stanu ` najedzenia ` co daje około 17,433 brown mushroomów, 10 gp ea = 174k za grzybki
3115 * 10 = 31k na blank runy co daje razem ponad 200k na same supple.
Więc z tego ma 800k profitu.
53dni grania 24/7 (nie liczę soula, po użyciu czaru 20 razy już mu się skończył)
daje mu 800k gdzie 700k kosztowały same spider silki. Liczmy, że zrobił 2 razy więcej sd co daje 106dni (bez czekania na soula) licząc 8 godzin dziennie to cały rok gry. Za tą kase miałby ponad połowę outfitu. Więc miałeś racje - 2 lata robienia sd 8godzin dziennie bez czekania dało by taki rezultat, że miałbyś pieniądze na full barbariana. Tylko zauważ, że powiedziałeś 2 lata robienia sd, a nie możliwe jest robienie sd cały czas więc kłamiesz a w tamtych czasach gdy to robił nie było tego typu eventów - wtopa. Spierdalaj ze swoimi teoriami na luminere ;]
pozdrawiam XARDAX ELOOO
Ja tam kiedys na 11 lvlu w ciagu moze miesiaca zarobilem {nie uczciwie],ale zarobilem itemy + kase.Łączna wartosć to ok 500k.Ale wtedy 10cc kosztowało 40 zł :D.Teraz juz nie pokradniesz,bo mozna przechodzic przez ludzi ;x.
Sygna taka sobie mogła być lepsza =p.. Krzysiu źle Cię nauczył obsługi gimp'a..
Jak ja to w photoscape robiłem w 3 minuty XD
jakie ogary : )
Zapraszam Luminera, napisz i zapytaj na ktorym lvlu kupil barba (Master'Papkin) : )
O nieee.. Dziewczyna i młodość nie da Ci tego co elder druid poziomu setnego =pCytat:
Kubuś dawaj do 100, potem sobie odpuść na trochę, bo szkoda młodości :}
Wrzucaj jakieś ss'y a nie jakaś spinka ***** no name.
Po co się tak pompujecie co do tego addonu ja sobie moge zrobić 8 lvl magiem i cisnąć mlv a 5 charami latać na mc na bocie i w ciągu może 2 miesięcy latania 24/7 moge mieć hajs na full barbe pff xd
NOŁ NEJM FULL OF FEJM KURWYYY
Ktoś tam chciał screeny, jutro będą z levela : ]
NOWA STRONA TEMATU, BEZ SPINY CHŁOPCY <333