Facepalm .
Co byś zrobił gdybyś robił kupę ustami ? : /
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 18 seconds.
Porażka... ; |
Printable View
Facepalm .
Co byś zrobił gdybyś robił kupę ustami ? : /
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 18 seconds.
Porażka... ; |
Płakałbym i prosił o eutanazje.
Co byś zrobił gdyby podczas masturbacji ręka przykleiła by Ci się do małego klejem który trzyma 3 miesiące?
moja sperma rozpuści klej :XX
Co bys zrobił jak by jakis brudas (metal) zapinał cie w tyłek?
Błagałbym o więcej
Co byś zrobił gdybys mnie spotkał?
Powiedział bym C Ave Satan wielki Azbeście.
Co byś zrobił gdyby Azbest poszedł by na prezydenta ?
Bym na niego zaglosowal.
Co bys zrobil, gdyby Azbest zasial w domu agrest?
Zjadłbym mu xD
Co byś zrobił jakby gg się zjebało?
Zalezy z kim bym pisal ;D Jak z nikim konkretnym, to bym raczej za bardzo nie rozpaczal.
Co bys zrobil, gdyby Pamela dalaby ci dupy za 5000kcc na apo? :O
Nie dałbym Jej tego 500kcc :p
Co byś zrobił gdyby Mortiis usunął APO? :p
Cieszyłbym się z tego powodu.
Co byś zrobił jakbyś się dowiedział, że jesteś z domu dziecka.
Nieźle bym się wkurzył,może nawet bym uciekł z domu,bo żal,patrze na osoby które są w domu i wiem że oprócz tego że z nimi mieszkam,to nie mamy z sobą nic wspólnego.
Co byś zrobił jak byś miał coś i to coś byś miał,a jak byś to coś miał to byś miał to coś?
jakbym mial to cos to na to cos jebnal bym cos co wyglada jak takie cos czyli ROTFL XDD
Co bys zrobil jakby ktos ci obiecal najnowszego Nissana GTRa za walniecie mamy krzeslem i krzyczeniem przez 10 minut Tibia jezd mojim Zyciem!!
Gdyby to była nowa toyota avensis to bym się skusił ;]
Co byś zrobił gdyby jołek zaproponował ci ostry sex bez mycia dupy i lizania stóp?
W sumie, to dałbym mu 5 zł i powiedział siemasz jołek . : o
Co byś zrobił gdybyś został papieżem ? ; o
Jeżeli bym miał białą skure to bym był Papierzem,a jak czarną to ..sami wiecie kim;d
Co byś zrobił jakbyś miał czas i miał czas,a potem mając ten czas miałbyś czas żeby mieć czas?
Jezdzilbym czym popadnie i spal i bawil sie
A gdyby Gladeq proponowalby wam ostre lizanko rodzynow z d.... xD Oj Gladequ xD mi sie podobalo
Szczeliłbym go!!!
Co byś zrobił gdyby zamknęli "Jak byś zareagował na...??"?
Nic, bo ten temat nie jest aż tak bardzo potrzebny ;d
Co byś zrobił gdyby Daaron mnie nie pozdrowił w wywiadzie ? xD
(ale głupie) ;o
Bylo by mi przykro ;(
xD Co bys zrobil gdybys dostal telefon fajnej dzieczyny ale twoj telefon odmowil poszlusenstwa i nie mial gdzie zapisac numeru a mozesz go zobaczyc przez 5 sekund po czym juz zostaje umowienie sie poprzez telefon...
Umówił bym sie <3
Co sie stanie jak wbije 1k postow?