Mi ten poradnik sie podoba xP Nawet sam czasami z niego korzystam chociaż gram sorkiem ..
Printable View
Mi ten poradnik sie podoba xP Nawet sam czasami z niego korzystam chociaż gram sorkiem ..
Poradnik po prostu zajebisty daje 10/10:D
Ładny poradnik przyda sie z pewnoscia nie 1 osobie 10/10
super dzieki twojemu poradnikowi 4 dni i juz mam 250lv+ :*
Bardzo dobry poradnik. Lecz można expić również na wrl do tego 150 lvla nawet bo również szybko idzie lvl. Pozdro
Fajny poradnik :D:D bardzo chetnie skorzystam dla drutka :D:D
Super poradnik wlasnie zrobilem sobie druida i wzoruje sie na tym poradniku :)
Ten poradniczek można określić 1 słowem " ZAJEBISTY"
dobry;P
ja tez zrobilem ed:P
blablablablablablablablablabla...
Chciałeś to masz.
Poradnik super wzorowo, wszystko pieknie opisane i zilustrowane. Na pewno przyda sie wielu osobą.
jak dla mnie poradnik bardzo dobry, a ci co krytykuja niech napisza lepszy (najlepiej dla sorca, bo ich najmniej)
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=47629 tu nawet nie ma ss,ow a wszyscy chwala, chociaz jest 10razy gorszy ......
Poradnik super ale mam pytanko nie lepiej nosić ciągle m turban, blue robe i pozniej klapy niz winget helmet??
No ale na tych draculach to już jest masakra ;/
Dość ze tyle osób wszędzie to jescze tyle tam sziedzieć i się nudzić...
Tyle pk tam siedzi ze nieraz potem sie nie ma kasy na manasy i wgl ;D
super poradnik jak i super autor tego tematu;d
poradnik godny uwagi 10/10 wszystko opisane jak trzeba.
oby takich wiecej;d
Bardzo fajny poradnik , napewno skorzystam:D:D
Nawet ładny poradnik :) Przydał się :)
10/10 :D
2-3h ? do 5 lvla na snake potem stealth ring + dragon lance na slimach i w 20 minut masz 15 lvl :}
50-150 tutaj radzilbym dark lordy na cod bardzo szybki exp - expienie na 100+ lvl jest troche nudne na behemotah.
Priorytetem dla druida jest wbicie 95 mlvla - najlepiej tak na 150 lvlu juz miec bo przeciez nie bedziesz na draculach expic z czarem "exevo mas mort" : P
Poradnik bardzo dobry z malymi bledami ale jest git xD daje 9,5/10 !
poradnik średni....
gdzie orsze cod?
i wiele innych 7/10