Mam identycznie.
Klient dosc fajny, ciekawy, ale wole swoj.
Printable View
Bardzo fajny klient z checia bym go pobral dam Ci reputa ;]
Dzisiaj dodałem nową wersję klienta. Powoli, powoli idzie :) Spolszczyłem 3 hinty i jeszcze parę detali :D
W kolejnych wersjach dokończę hinty czyli porady i zacznę spolszczać info klienta ;)
Mam nadzieję że podoba się, jakbyście zobaczyli jakieś błędy klienta to piszcie PW lub w Temacie. Poprawię je w kolejnych wersjach klienta
Dziś został dodany nowy dział Przydatne Narzędzia. Są w nim dwa programy, które mam nadzieję przydadzą się. Niedługo zostanie dodanych jeszcze kilka programów.
Dodatkowo zaktualizowałem mapę, która możecie pobrać w dziale Pobieralnia.
Pozdrawiam Xelix.
Lajtowy kliencik XD
szczerze, to wole prostego, bez upiększeń
Klient zajebisty, reput poleciał, ale myśle że lepiej by wyglądały outfity oryginalne tylko że z addonami. Czyli że jak teraz zamiast warriora jest ten typ z czaszką to tam dać warriora tego takiego z mieczem na plecach i tymi rogami na barach... Przemyśl to :)
W kazdym kliencie sa te dziwne wardy ? Grałbym na nim ale przez te wardy sie nei da ;P
-.- jak cos robisz to rob to pozadnie a nie ze jakies bledy ci sie nonstop pojawiaja...
Fajny wygląd lecz często mam debugi w tym klijencie niestety.. ; |
W którym kliencie jest full szaman?
Strona:
Został zmieniony layout strony, ponieważ były skargi na wygląd poprzedniego. Mam nadzieję że teraźniejszy layout wpadnie wam w oko ;)
Został również wprowadzone poprawki w dziale Pobieralnia.
Od teraz będzie tak samo jak w dziale Przydatne Narzędzia.
Klient:
Dodane zostały trzy outfity:
- Full Barbarian
- Full Shaman
- Full Warrior
Dodatkowo prawdopodobnie został poprawiony błąd ze zbugowanym spr. Jeśli jednak by się to przytrafiło, wystarczy uruchomić ponownie Tibie.
Została również zmieniona instalacja, ponieważ w poprzedniej skanery wykrywały wirusy, co było nie prawdą. Instalacja nie jest do końca dopracowania, ponieważ nie ma możliwości odinstalowania. Jeśli ktoś umiałby w Installshield 2010 dorobić do instalacji możliwość odinstalowania, proszę zgłosić się na GG: 7638015.
Pozdrawiam Xelix.
No gz Xelix :D
Fajne te Twoje Clienty (:
Klient v1.3 chyba najlepszy jaki zrobiłeś :)
Super robota.
Coś nie mogę pobrać Clienta 1.3 :confused:
Zostanie to poprawione do 23:30.
Za błędy najmocniej przepraszam, nie wiem czemu wrzuta usunęła plik z serwera.
Jest to najlepszy klient na APO. Widać że sporo pracy w to wkładasz. Ode mnie masz 10/10
Jeśli mogę to dodam kilka wskazówek ode mnie, jeśli wogóle jeszcze robisz coś.
Zmień wardy bo te czerwone już są nudne, a także pozmieniaj troche w itemach typu kaptur,uw, pandemka,klapy (te z płomieniamy nudne już), cc'ki, sc'ki, itp.