E starała bym sie jakos tym ots zarzadzac . ; D
co bys zrobił jak bys kupił premium na rl na 360dni a 5 minut puzniej po zakupie dostał bys bana na ip ? :D
Printable View
E starała bym sie jakos tym ots zarzadzac . ; D
co bys zrobił jak bys kupił premium na rl na 360dni a 5 minut puzniej po zakupie dostał bys bana na ip ? :D
wyłączył neta i włączył i już bym nie miał bana na IP.
Co byś zrobił jak byś przyszedł/a do domu a tam twoja mama gra w tibie pod nickiem Mateusz Dragon Wielki?
chyba automatycznie powiedziało by mi sie : o ja pierdole
A Co by zrobiłą gdybys miałą 1k lvl na apo a twoja mama by sopie nachwilke wlaczyłą gre i by do 1lvl zjechałą ? ;d
Nic bym nie zrobił, pie*dole to.
Co byś zrobił gdyby Patriota nie miał racji?
blaksmit ssie ; <
co byś zrobił jakbyś złapał Twojego ojca na masturbacji w Twoim łóżku ?
Stanąłbym jak wryty? xd
Co byś zrobił, gdybyś obudził się w nocy, z sypialni slychac by bylo jakies jeki, otworzylbys drzwi a tam starzy uprawiaja sex? xd
Dolaczylbym sie xd
Co bys zrobil gdybys stracil chuja?
Powiesił się za jaja ;|
Co byś zrobił, jakbyś miał passy do najbogatszego gracza APO, a byłby to twój najlepszy kumpel z klasy ? xD
Nic, oszustów i złodziei nie cierpie.
Co byś zrobił gdybyś miał szanse kupić Eternala Obliviona (300+ ek na Amerze) za 100zł?
Nie kupiłą bym , poniewaz wole sama taki lvl wbic ;D
Co wolisz pies Husky czy How How ?
How How.
Kiepscy czy Miodowe lata.
znaczki znaczki znaczki znaczki
No ba, oczywicho że Kiepscy :D
Windows czy Linux?
O ile sie nie myle to temat sie nazywa "jakbys zareagowal na ...?"
Windows.
Jakbys zareagowal na powrot Michaela jacksona, 2paca, Elvisa i boba marleya?
Micheal Jackson i Elvis to bym sie nie zdziwił zanadto całą reszta byłaby dla Mnie sozkiem.
Jak zareagowałbys na wieść, że norwegia została zalana falą tsunami, i w przeciągu 2 miesięcy taka fala dosięgnie Polski zalewając ją aż do Warszawy? (strasznie duża)
Nic bo mieszkam na Dolnym Śląsku.
Jak byś zareagował jakbyś wiedział ,że pod twoim domem Znajduję się ropa.
ropzizdzil bym hacjende i robil bym odwierty zbil gruby hajs i postawil nowy dom xD
Co bys zrobil jakby okazalo sie ze ropa byla i bedziesz polskim szejkiem?
dałbym Ci 5 zł i pozostałoby mi tylko 92847346567 zł. tak.. to ~93 mlrd.
Co byś zrobił gdybyś złamał kręgosłup i nie mógł chodzić ? :<
Miałbym wolne od tej zjebanej szkoły która już nadchodzi :) Bo bym musiał leżeć xd :p
Co byś zrobił gdybyś nic nie robił?
Kupcie bym zrobil :<
Co bys zrobil gdyby okazalo sie ze wszystkie servy tibii (nawet rl) sa nielegalne i ich wlasciciele sa skazani na kare smierci?