to chyba nie jesteś nieliczny, który tak sądzi? zdecydowanie lepsze obcięte, chyba że wolisz jak ładują ci się 5h
#fajny temacik bede zaglądał częściej
Printable View
Pełne screeny są głupie z dwóch powodów. Moje niesamowicie rozciągają strone i długo się ładują.
Więc macie jednego jako próbkę : ]
http://img4.imageshack.us/img4/8981/uo0231y.jpg
A tutaj ładnie wykadrowane ssy w ramce, czyli normalka hehe :]
2x 19'?:D
@t
Przenosisz się jednak na Secure? Czy wybierzesz inny świat?
gz gogo 100 xd
Co do Patryka to czeka na kod na transfer i przechodzi na secure by mnie wyexpić hehe
Całe życie Tibia.
Za taki sam pilot gratulacje
GZZZ
Ten lg swift to jaki model dokladnie ? ;>
gz dexter byku .
gt540 to gówno xDDD
#takie tam
Przed chwilą skończyłem hunta na war golemach ze spawaczem. Około 200k loota, 90k profitu miałem więc jutro coś powastuje : D
Ale tamten screen forum rozciągnął XDD
I znów bez screenów : [
Komenty :D
No gz dawaj fast do setki;]
Gratuluje! Kiedy setny poziom doświadczenia wbijasz? :D
Brawo Dexterro, leć do 100
Gratulacje, fajny life i oczywiście gogo 100 : )
co Qwa komenty?! Stawiaj tego bota czesciej i zapierdala* z lvlami to beda komenty, a nie sie opierdalasz! xD
TYREK, piszę się` WANT ` HAHAHAAHHAHAHAHAHHAAJ
@up
chujowe te "przesuniete" screeny sie oglada, patrzaly bola ^^
ze niby 3D XD gz .
Może Tyrkowi chodziło o 'ruszczke' w końcu knight wali z 'ruszczki'.
Przynajmniej mam drugie konto z pacc. Patryk coś odjebał i zamiast na secure poszedł na askare. Fejspalm ;d
Sprawe wyjasniłem, ale spineczka poleciała w moją stronę - co oczywiscie zgłosiłem, w celu ukarania kolegi up... Nie bede pisał co i jak tak naprawde wyszło, bo jest to zbyteczne. Podsumowywując: strata czasu na takiego pleba.
Dobranoc.
@down
mniej więcej tak... XD A te słowa, które napisałem wyżej poleciały w stronę dextera, bo to na jego koncie dostałem bana, za co oczywiscie zaczal mnie bluzgac aelo
@Elmo
Kopsnij jakies refillerki ziomek, bo mam ochote pograc na 8.6 xd
to jest chore, ludzie za napisanie głupot dostają bana, a boty jak chodziły tak chodzą i nic im nie robią...
Boże !! Dexterro jak ty płaczesz o komentarze... Jak nie chcesz to nie dodawaj tych ssów... łaski nam nie robisz dodając je. Jest dużo meeega tematów na tibia.pl
#Całe życie z Tibią ! :)) GZ expij dalej, może kiedyś [w co wątpię] będziesz jak Mariusz i zarobisz z tego trochę ;), chociaż pewnie ja za refillery n otsach już więcej zarobiłem niż Ty na rl..
@Edit
Kocham Tyrka i SOI :o
@Tyyyrek wbij do mnie i Soi na Hexe :) będziemy robić jakiś team :) na razie ogarniamy lvl i kasę później ludzi ja ogarne i pokomanderuje <3
Dexter, masz coś na pocieszenie XDDDDDDDDD
z niedzieli:
http://www.iv.pl/images/32748310965468270107.jpg
@down
Czy to jest popisywanie? poprostu dodałem ss'a ale najwidoczniej masz jakieś kompleksy ziomek : [
A może to "Pixelowa zazdrość?" Bo nie rozumiem co chciałeś udowodnić tym postem... Ten dział jest własnie od tego, żeby dodawać ss'y z globalnej tibi i Ty nie bedziesz mi pisał czym "mogę się popisać, a czym nie"
Pozdrawiam, i życzę trzeźwych refleksji.
Nie popisuj sie tym "PoI service", bo i tak tylko stales.
[Demon] nie prowokuj
Jeszcze 40k Ci wisze to Ci oddam po banie. Okazało się, że teraz o banie trzeba się oficjalnie dowiedzieć poprzez kliknięcie przycisku i dopiero po tym ban jest aktywowany. Czyli 2 dni więcej to potrwa. Gz tyruś :)
Ja boce noob charem i właśnie wbiłem 27 level :D
Całe leversy i 4 trony zrobiliśmy biegając za trójką znajomych, którzy nam to czyścili. Drugą część Tyrek robił z servicem więc nie rozumiem o co Ci chodzi ?
Miał solo tego poia zrobić ? Widzę, że miałeś Drunkusiu troche przerwy od bezpodstawnych powodów do spiny a teraz znowu zaczynasz i zaczepiasz.
Dziś unban i drugi dead na tym paccu ;//
http://img404.imageshack.us/img404/3...1205175649.jpg O NIE DEXTER BOCI XD
Jakoś seteczke musze wbić niedługo ;[
Nie cytuj zdjęć :D
Forbidden Lands - 8 misja banuty (ape city)
Polecam się :]
sure tenks a powiedz mi jak tam klepiesz te gsy ile masz exp/h? ew.na czym tak spoko jest expic zeby nie wastowac? pisalem ostatnio do Ciebie ale zajebales tekstami tibijczyka ze nic nie zrozumialem XDDD ogolnie expilem troche na dlach darashia, spoko exp 115 k/h (zajebiscie duzo jak dla mnie) ale waste kosmiczne.. Skoro sie polecasz to poleć mi coś spoko :D Mariusz of Honera zaproponowal piraty, zrobilem nargora wczoraj no i je poklepalem troche ale po 70k/h to calkowity max byl co moglem wyciagnac;/
#oczywiscie gratuluje
@up
Moze czas zrozumiec, ze jestes knightem i albo zarabiasz albo szybko expisz(i tak wolniej niz jakis ed/ms, ale zawsze szybciej niz na cyklopach) ...
No oczywiscie na 150-200lvlu prawie wszedzie sie zwraca jak masz dobre skille ale do tego czasu albo exp albo zarobek... :S Ja tam osobiscie wolalem miec 50-60k/h i wbijac profit skoro i tak bot za mnie expil... :>
btw. 70k/h to i tak bdb exp jak na twoj lvl wiec nie wiem w czym jest problem :S
@edit
ja na tym lvlu expilem na wyrmach/mutated tigerach ale wyrmy waste, wiec to nei rozwiazuje twojego problemu...
@edit2
nie wiem dexter jak ty na tych gsach an tym lvlu mogles pasc majac 200~ many?? 0 health potow??
kick ? lol
#topic
z old widowa nic nie poleciało i przejebałem kase na kostce ojezu XD
[Demon] nie rób double postów (:
HEHE
gratuluję, już bardzo blisko 100 :) leć i nie doubluj tak, bo nie wolno :/
Dzięki Demonie, a doubluje bo nikt nie komcia XD
#topic
5 komentów i wbijam dziś 2 levele :D
dam ci komenta jak wbijesz stufke dzis okej? jak nie to usune ;dd