dzieks evil fajny kumpel z ciebie pozdro
Printable View
dzieks evil fajny kumpel z ciebie pozdro
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
WESOŁYCH SWIAT - PEWNIE DOSTANIESZ KASE OD BABCI TO BEDZIE ZA CO KCC KUPIC :)
no nie powiem kto tu jest allegro kid co kupil prawie all hary jakie mial a tym co od 0 gral wbil 50 lvl bo dalej juz mu nie szlo a potem all sprzedam wiec kapitan smietnika sie nie osmieszaj bo jestes tak zalosny ze az zal dupe sciska
***** dziecko nie dojebane ! Ja pierdole. odjeb sie od old mistyca, wbil wiecej i osiagnij na apo niz Ty. ale jebac apo, popatrz na siebie nie dowartosciowany 10 latku z nadwaga... Tobie zeby cos dupsko scisnelo trzeba by bylo 100 atmosfer... Skasowac mu konto, zabic psa i zrobic liposukcje...
szczerze mówiąc gdyby tak można było zarabiać na handlu to by wszyscy by zaczeli handlować , i nie pisz głupot ze nie kupiłeś kcc na allegro,bo na pewno kupowałeś, i będziesz kupował.
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
ALLEGRO KID !!!
Powiedz rodzinie żeby ci kupowali kcc na allegro a nie dawali kasy w zł, bo i tak kupisz kcc a jaki rodzinka kupi to będziesz mógł się szybciej nimi pochwalić na forum.
I mam takie pytanie,kup mi z 10kcc na allegro jak masz tyle kasy;<
@up i mystic
ja pierdole, mozecie sie od niego o*jebac? placzecie bo nawet tyle na tym glupim APO nie osciagneliscie _,_ szczeze? kupil ode mnie wh za 5 sc, a ja od niego nastepnym razem za 1k cc. :o Troche czasu dzieci.
a Ty Bastek. Pewnie w zyciu pandemki na sobie nie miales wiec nie pierdol mi tu glupot, ze na handlu nie mozna zarobic.
*****, jak zwykle spotykam pojebane dzieci pokroju Bastek'a i Mystic'a lol2
ssijta napletaa!
Marcin xd ale z ciebie nub xd. Za 5 sc sellnac WH :<... A co do zarabiania
Na Handlu da sie zarobic :>. Siochalem 1 dzien na fw kupiłem pande za 7,5kcc sellnolem za 8kcc i kupiłem next za 7,3kcc xd
@Kapitan Alkohol
Noob!!
Noob!!
Noob!!
Noob!!
Noob!!
Zazdroscisz trolu jebany i tyle. ;]
@topic
Niech har się rozwija ;-)
Dla twojej wiadomosci psie - Mystica wymieniłem sie za postac na rl (Mystic bez eq, na rl postac tez bez eq), Bula kupiłem za kcc od mojego rl -.- a Kapitanka mi hakneli :<
@ do all nooby to wy ;) ja sam zdobyłem wszystko (a na Mysticu mialem 110kcc po czym stracilem 60 :D:D:D:D) zapytajcie moich ziomów z tibi lub z rl czy kupywałem cos na allegro, nawet konta na allegro nie mam :p
no i 350lvl
http://i44.tinypic.com/n4wl6a.jpg
Nie powiem że gratuluje bo nie wierze żebyś sam na takie EQ uzbierał nawet od 1 lvla ;p.
Powiem że lepiej mi się grało kiedy wyczynem było wykonanie Winged Helmet questu;]
Ktory wart był ok. 2000cc.
Wykonując soft boots quest charem Damianek na 210 levelu , strasznie się cieszyłęm móc je wreszcie włożyć . Ale widze że nie bedziesz miał zbyt dużej przyjemności z EQ ponieważ nosisz czyjeś;/ znoszone jest xSS.
Moge wkleić SS charem Srokatczew kiedy pożyczyłem od kolegi Pandemonium Armor i biegałem po depo ;s. To bylo ok. 2006r kwiecień.
Z takim eq i resztą nie powinieneś mieć problemów tak jak napisał kolega KamilQ.
Jak to ktoś kiedyś powiedział Allegro Kids najazd na APO ;]
Podziękuj rodzicom za konto na Allegro. Chociaż .... dzięki tobie mają już pewnie z 50 pozytywnych komentarzy;].
Jeżeli chcesz czerpać z Tibii przyjemność grania.
Moja rada : Sprzedaj EQ na allegro zostaw tylko to co sam zarobiłeś i exp z eq na które zasłyżyłeś;]. Bo jeszcze troche i na APO bedzię gracz bogatszy[chyba zrobiłęm bład] gracz od Neko albo jakiegos 1500+ leva. Wiesz kilka osob nieźle na tobie zarabia.
Tylko wytłumacz mi co ci daje to ze kupujesz czyjeś znoszone <lol2> EQ?
Nie lepiej zdobywać swoje prosto ze Skrzynki ;s?
Widzisz zbłaźniłeś się troche i pewnie zawiodłeś :
Bo liczyłeś na same pozytywy a tu jak widzisz wiele osob ma takie zdanie jak ja.
Miałem tego nie pisać bo myślałem że zamkniesz się w sobie ale "jak mus to mus"
Z pozdrowieniami Khuramek
Wielkie Giezet ...
A wy jebane psy odjebcie sie od The Best bo :
Po 1
jest moim kumplem ;)
Po 2
Nie kupuje itemów na allegro Tylko on Kupuje taniej drogie domki i znajduje noobow którzy je kuupuja oo 4-5 kcc wiecej -,- Pomysl % i Pocwicz
Po 3
chuj was to obchodzi co on robi ze swoja kasa na rl ??
@2x Up
On na poczatku wymienil kase na rook za main ;-)
@topic
Zazdroscicie i tyle ;-(
sami byscie nie zdobyli, przykra prawda, a nawet gdyby kupowal na allegro, to ch** wam do tego ? ;<
no niektórzy sa naprawde zalosni sry ale jak mam mozliwosc miec dobre eq (oczywiscie nie kupilem na allegro) to czemu mam go nie nosic tylko czekac na wbicie 666 lvla zeby miec je ze skrzynki i tka bedzie to samo dawalo kompletenie bez sensu
@Pall the Ziom
Jestes az taki niedojebany? Jest twoim kolega, dlatego nie kupuje na allegro? Tak kozaczysz a poprawnie nie umiesz napisac 'Pomysl & Poćwicz' Bo z tego co Ty napisales zrozumialem 'Pomyśl procent i poćwicz' Dajs, gz :).
@Up
Sklej Misia allegro boyu :)
Odpierdolcie się od Mystica, druidem wbił 0-758 chyba lvl, nic nie kupował, ma po prostu talent do gry, którego autor tematu nie ma. On nie maniaczył od godziny 22:00-06:00 on ma swoje życie prywatne w przeciwieństwie do Ciebie.
Widzę, że miło spędzasz święta, życze hacka. ;)
@Up
Tak? To czemu niedawno ten twoj Mystic mial w podpisie ze gra mysticiem 200+ do 750+? Bo kupil : O!
Chociaz go nie lubie , to wiem ze nie allegro...od roku widze go jak sprzedaje/kupuje domki/itemki i na tym sporo zarabia ;) Nie bd was,ani go wyzywal bo to nie ma sensu...
elo
Proste
zycze wsztystkim co przegladaja ten temat wesołych świat i szczęśliwego nowego roku pozdro ^.^