-
Co myślisz o serwerze APO 7.6?
Trzyma klimat, jednak większość osób go psuje
Nic mi do głowy nie przychodzi. Myślę, że jakieś potwory dla 100-250~ lvli.
Co według Ciebie jest głównym problemem na APO 7.6? Jak wyeliminować ten problem?
Głównym problemem apo są tzw "dzieci neo", chamstwo i brak kultury. Wydaje mi się, żę tego problemu nie da się wyeliminować.
Co sądzisz o pracy poszczególnych osób z ekipy APO?
[Niżej wymienię nicki osób, które należą do ekipy. Przedstawię je w kolejności alfabetycznej, jednak prosiłbym, abyście Wy ułożyli nazwy w kolejności od osoby według was najbardziej kompetentnej.]
Adios - nigdy nie spotkałem
Dexoti - nigdy nie spotkałem
Gellert - nigdy nie spotkałem
Mortiis - Wraz z Tygrysem zrobił tego otsa, napisał od cholery skryptów itp. Jakby nie on, nas by tu nei było ; )
Santano - Robi, to co ma robić ; )
Tygrys - To samo co z Mortiisem, jednak on zrobił mapę. Kiedyś odpowiedział na mój task ctrl + r.
Co przede wszystkim kojarzy Ci się z APO 7.6?
Dzieci z brakiem kultury, chamstwo, power abusing.
-
Prawda
Fajny serwer :>
Co według Ciebie powinniśmy dodać do serwera APO 7.6?
Nowe respy APO przedewszystkim oraz kilka questow dla low lvli
Co według Ciebie jest głównym problemem na APO 7.6? Jak wyeliminować ten problem?
Cave. Delety sypac!
Adios - Nie widze pracy tego czlonka ekipy
Dexoti - Nie widze pracy tego czlonka ekipy
Gellert - Nie widze pracy tego czlonka ekipy
Mortiis - Troche sie obija
Santano - Jak najbardziej szanuje go i uwazam ze jest anjlepszy z ekipy apo :>
Tygrys - Malo robi ciekawych map :/
Cave i allegro :> tak samo
-
Fajny serwer :>
Nowe respy APO przedewszystkim oraz kilka questow dla low lvli
Cave. Delety dawac...
Adios - Nie widze pracy tego czlonka ekipy
Dexoti - Nie widze pracy tego czlonka ekipy
Gellert - Nie widze pracy tego czlonka ekipy
Mortiis - Nie widzimy efektów pracy..
Santano - Jak najbardziej szanuje go i uwazam ze jest najlepszy z ekipy.
Tygrys - Malo robi ciekawych map, dorobiłby troche..
Wosso i allegro.
-
Dobry stary server, trochę brakuje kolejek :p
Moim zdaniem powinno się dodać jakieś questy dla niższych lvl ale grupowe (coś w stylu POI z RL).
Moim zdaniem największym problemem są caveboty, najlepiej by było zrobić loader jakiś specjalny i po prostu niech on wyłapuje jakieś inne aplikacje związane z tibia <ale to już grubsza szkoła programowania :rolleyes:>, a dla tych co urywając hotkeyow porostu zrobić program i wrzucić go na stronę, myślę ze wtedy by się zmniejszyła liczba ludzi którzy by chcieli te zabezpieczenia obchodzić.
Adios - Dawno nie widziałem tego członka
Dexoti - Dawno nie widziałem tego członka
Gellert - Dawno nie widziałem tego członka
Mortiis -Pracuje nad nowymi skryptami stara się <wszyscy co piszą bzdury ze się opindala takiego skryptu by przez rok nie zrobili>
Santano - GM który w zasadzie banuje najwięcej i najskuteczniej
Tygrys - Dobry, doświadczony maper
Kolejki 200+ {to były czasy}, boty (chociaż nigdy się nie wkurzałem na nich), dobra zabawa i humor, i oczywiście kumple z gildii
-
Serwer fajny.
Nowych gm a wywalic dexotiego.
Boterzy.
[Niżej wymienię nicki osób, które należą do ekipy. Przedstawię je w kolejności alfabetycznej, jednak prosiłbym, abyście Wy ułożyli nazwy w kolejności od osoby według was najbardziej kompetentnej.]
Adios - [Od kad gram <4miech>Niewidzialem go online]
Dexoti - [Kretyn.]
Gellert - [.]
Mortiis -[Robi bardzo duzo lecz tego nie widac.]
Santano - [Fajny gosc on mortiis i tajger najfajniejsi.]
Tygrys - [Dzieki niemu wbilem 816 lvl ]
Na to nie bede odpowiadal bo dostane warna.
-
Najlepszy OTS 7.6 w Polsce, jak nie na świecie.
Nie mam pojęcia. Jakiś super upade, który przyciągnie wielu graczy.
Boty - APO Connect
Mortiis - Wiadomo. Trzyma cały ten serwer w ryzach, nie obija się.
Santano - Działa, bodajże piszę skrypty.
Tygrys - Mapa.
Gellert - Bywa, banuje, nie wiem czy robi coś poza tym.
Dexoti - j/w
Adios - Swego czasu maszyna do banowania. Teraz niewidoczny.
Fajna atmosfera, mili ludzie, super pvp. Poza tym to nooby i boty.
-
hmm, serwer 7.6 jest najlepszym prywatnym OTS w Polsce
respy potw pomiędzy king a queen bo nie mam za bardzo gdzie expic :<
chamstwo graczy (wyzywanie,przeklinanie) jak wyeliminować?? proste :> za takie coś dawać bany ale nie tak jak teraz ze na 24h tylko na tydzień :>
Tygrys - wydaje mi się być najbardziej ogarnięty i kompetentny w tym co robi a robi bardzo dużo :>
Mortiis -wiadomo... musi być wysoko bo jest razem z tygryskiem głównym adminem :> pisze skrypty czyli bardzo ważne rzeczy których nie dostrzeżemy od razu...
Adios - bardzo lubię tego GMa :> siedzi często w nocy (chociaż ostatnio długo go nie widuje) można z nim pogadać :>
Santano - naj aktywniejszy z całej ekipy :> ale pamiętaj ze boty to nie wszystko... postaraj się banować za wulgi,pisanie na złych kanałach... bo bardziej przeszkadza w grze niż boty :>
Dexoti - kiedyś był dobrym GM (ale na admina nie zasługiwał na 100%) a teraz 0 aktywności nie widziałem go w grze ani na 4um z 2 miechy... a jak się zalogował to na 5 min :>
Gellert - "na tapczanie siedzi len nic nie robi cały dzień"
klimacik :> nooby, chamstwo, 0 reakcji na przewinienia inne niz boty :>
-
-stare dobre czasy,super tu się kiedyś grało,dopóty nie było h-lvl. no i mniej miast było(podobało mi się)
-krótko. mniej kasy.za cave deleted,mniej h-lvlów,mniej miast,więcej respów.
Co według Ciebie jest głównym problemem na APO 7.6? Jak wyeliminować ten -to tak: za dużo wysokich lvli, za dużo botów i za dużo miast i źle ustawionych respów.
-nie mogę się o nich wypowiedzieć bo nie gram już na apo.
Adios - [krótka opinia]
Dexoti - [krótka opinia]
Gellert - [krótka opinia]
Mortiis -[krótka opinia]
Santano - [krótka opinia]
Tygrys - [krótka opinia]
teraz?- kojarzy mi się z marnym otsem jak narazie bo jak logam to 170 osób jest.
Moja opinia:
Jakbyście poprawili to co wymieniłem to pewnie bym wrócił ale tak ogólnie jak na ots-a nie jest źle.;)
-
Stary, jeden z najlepszych OTS'ów w Polsce.
Dużo było dodawane. Szczerze - nic nie dodać : P. Najlepsze APO, to było sprzed ok. 2 lat. Wszystko było zbalansowane, Panda, BH najlepsze i było git (to tylko moja skromna opinia)
Jak wiadomo - botterzy. Widzę, że ekipa podejmuje wszelkie środki, aby się tego pozbyć, ale zawsze ktoś tam będzie bocił. Chyba nie da się tego wyeliminować. Chyba że zrobi się coś a'la Steam dla Tibii xD.
Santano -wg. mnie najlepszy GM. Często online, sprawnie rozwiązuje kłopoty i inne sprawy nieprzyjemne : p
Mortiis -wiadomo, hoster. Pomimo, że nie widać tego, zdaje mi się, że jednak interesuje się graczami. Dobre skrypty : P
Tygrys -b. dobre mapki. W grze rzadko go widać : )
Gellert -rzadko go widuję, bo rzadko gram, ale zawsze kiedy był online, widziałem, że ma dobry kontakt z graczami.
Dexoti -nie będę się wypowiadał, ponieważ nie znam i nie widziałem pracy tego członka ekipy
Adios - jw. [tych dwóch ostatnich kolejność losowa]
OTS Kingi, mlsy i panda xD. Kiedyś świetna zabawa, ale teraz troszke mało osób gra, ale zawsze ktoś jest online : )
Pozdrawiam,
3rd Dimension
-
*APO to najlepszy OTS w Polsce pod Tibie 7.6, ale cóż. Na APo panuję syf i niekulturalność graczy wobec siebie. Co poradzić...
* Dodać należałoby hmm... to co (Mortiis i Santano dobrze wiedzą o co chodzi)
* Głównym problemem APO są niekulturalni gracze i sam problem wynikający z Tibi 7.6
- Adios - bo tak
- Dexoti - Gdyby jeszcze coś się udzielał
Z APO kojarzy mi się zbyt wielki podział wśród graczy, Barwny świat, lecz bez swojego planu, misji, sensu.
-
Server moim zdaniem jest już za łatwy biegają już 2k lvl itp.
Utrudnić grę i dodać jakaś fabułę grze.
Fala botterów przez których APO straciło swój blask. I za dużo wszystkiego. Czyli ile jest już respów np. ots king
Adios - nie widzialem go juz sporo czasu na APO.
Dexoti - to samo co up.
Fever - kto to ?
Gellert - pobanowal pobanowal i już go nie widać.
Mortiis - stara sie ale bez delete za cave wszystkie jego starania nic nie dadza.
Santano - duzo czasu poświęca APO, ciągle najazdy, odpowiada na raporty i pilnuje pozadku.
Tygrys - to samo co Mortiis, dobrze pracuje ale mógłby pomyśleć nad updatem expowisk na 8.42 moze to przywrocilo by graczy.
Z ots'em mazurski. I innymi ots'ami kopiującymi apo.