Świeże : }
Zapraszam do komentowania ; >
Printable View
Świeże : }
Zapraszam do komentowania ; >
***** exp 1.5 + 50% z tego czyli 0.75 to ***** bym mial z 1.3kk/h ;| a tu facc dobra chuj i tak nie gram XD
#t gz
Gratuluję :) jeszcze dalej będziecie dodawać ss'y ? Czy już totalny koniec grania? ;)
Gratuluje, ja na rl nie mam co expić, nie mam pacc'a :mad:
[ironia] Komentujcie tak dalej, a na 100% będę wstawiał [/ironia]
No,no bardzo fajnie sie twoje life oglada ;] Dalej dodawaj ss i gogo 200 ! xD
Bardzo ładne życie Twojej postaci, jak i sama postać jest imponująca i zapiera dech w piersiach. Życzę dalszych awansów.
No Dexter, gratuluje 150 :D ciśnij do 200 i nie przestawaj dodawać zdjęć :)
Gratulacje Dexterowski.
Pizgaj 200.
My Ci pomożemy w tych 100 stronach ! :)
# Ciskaj do 160 szybciutko :D !;););)
# Bonek
No tak, ale to ja będę miał najwięcej stron : )
I w sumie to ja jako jedyny czynnie ten temat prowadze, bo oni się zamieniali miejscami cały czas.
fajne te Twoje ss'y
gz
Dzisiejsza świeżynka, moja duma :D
A to sprzed chwili : ]
Fajny outfit knighta :)
Za ile go kupiles?
Na 102 levelu kupiłem 100 iron ore za 200k i to był pierwszy addon.
Teraz zbierałem behe fangi (100). Następnie helmet na banucie też zdobyłem sam. Warrior's Sweat także sam wykułem w zamian za 4 warrior helmety. Ogółem staram się wszystko robić sam. W knighcie itemy nie są dużo warte ale jest ogromny problem z ramsay helmetem, którego nikt nie sprzedaje bo nie chce stracić możliwości zrobienia addonu. Ogółem full outfit jest warty około 400k.
Ale zeby zdobyc helm nie trzeba robic misji banuty questa, zeby miec dostep do drzwi wystarczy napisac do npc co daje addon nazwe helmu i isc na banute i juz drzwi bede mogl otworzyc?
Tak to dziala?
Aby miec moziwosc zdobycia ramsay helmetu musze najpierw dac perfect behemoth fangs czy po przyjeciu misji na addony do warriora juz mam dostep do drzwi?
I czy zeby otworzyc drzwi musze miec wykonanego Banuta quest tego co sie dostaje szamana tzn. all misje z niego czy nie?
gz dexter, spotkamy sie na cascie ! :X