Gratz!!
Dawaj teraz inne mounty rob ;)
Printable View
Gratz!!
Dawaj teraz inne mounty rob ;)
Gz. .
Gratulacje czekam na więcej.
Gogo, 100lvl ;d gzzz
Jak pacze na Twojego life to bym sobie po gral na rl lecz nie mam czasu i zbytnio checi wydania hajsu na gre poniewaz w krotkim czasie moglaby mi sie ta gra na rl znudzic i pacc w dupe a po za tym nie wiem gdzie expic etc. ;/
#T
GZ !@!@!@!@!
2 komenty od innych osób i wstawiam świeżą rozmowę z vt ;d
GZ DEXTERKU daj jakie sski i ta rozmowe albo jakis filmik jak zrobic kanapke pliks xd
taa...
komentarz, film proszę
Ty wiesz co to koledzy, koleżanki, spacer, sorki, co to świat realny ; o
Czemu o to pytasz ? :}
#down
a czy to nie ty przypadkiem pytałeś o tibiame ? czyżbyś był aż tak uzależniony od tibii, że musisz grać na lekcjach na telefonie ? :}
#downx2
ostatnio miałem kilka takich dni, że cały czas coś wstawiałem.
ciśnij a zawiśniesz ;}
Za każdym razem jak wchodzę na forum to coś wrzucasz ; o Niby nie moja sprawa, ale obudź się póki nie jest za późno : ]
@Up
Coś Ci się pojebało kotuś ; *
Ostatnio miałem 2 dni (?) które grałem (bociłem) z nudów ; p Szukaj dalej obrony, szukaj ; pCytat:
Najpierw zapytaj czy gram w Tibię na kompie, otóż nie, a po 2 TibiaME to również gra przeglądarkowa, SSIJ. "Zaciekawiła" bo szukałem jakiejś giery na tablet. Trochę dno, przeraziłem się jak zobaczyłem osoby piszące "rzulty" itd xD Chyba trzeba wyżydzić i kupić Ordera
Gimnazjum czy podstawówka?
jutro masz test,nie exp tylko ucz sie
nie gz
ja ? podstawówka, 5 klasa.
chuj was obchodzi jak on spędza wolny czas? zajmijcie się swoim życiem, a nie czyimś
Ale jaki czas wolny, ludzie. Czy ja robie teraz jakieś pg, że tak piszesz ?
Wbijam po 180 leveli dziennie ? Wstawiam tylko filmiki ;/
Gz Kuba, dawaj ssy z Bedrutha!
I olej frajera. (:
Jestem uzależniony ale nie aż tak żeby rezygnować z życia realnego : ]
Ale oczywiście ty wiesz lepiej, 4 godziny gry w sobote = nie mam życia. No tak :/
Będzie kilka komentów to będzie dłuższy bo 10 minutowy filmik : ]