-
.spr 8.1 by Nusultan (Do wyboru do koloru)
-
Dobry wątek ! Podoba mi się. Ciekawe czy to wprowadzą ?!Fajnie by było.
-
Fajnie, ale móglbys nie kopiowac moich spelli, bo widze że są one moje, a skąd ? Bo musiałem sam je dorabiac, a wiesz chłopcze że to plagiat?
-
@up
Nie musialem ich brac z twojego pliku, tym bardziej ze tylko ue mort i gran vis sa takie same ; o ty zrobiles tylko lodwego maxa.
-
Oj jak się ciesze że update niedługo. Teraz to fajnie podmieniłeś te spr. Już ściągam. Ocenka 15/10
-
:OOOOO Nastu normalnie masz talent Xd wielkie dzieki juz ciegne pzDr :********
-
Pomysł dość przyjemny i ciekawy. Jakbym grał na tym żałosnym OTS'ie to pewnie bym go wykorzystał, a tak to mogę tylko zobaczyć jak użytkownicy starają się w uprzyjemnieniu gry na tak porąbanym OTS.
-
Osobiscie używam spr Akananto lecz podoba mi się twoja skórka.
Lecz gdy próbuje ściągnąc wyskakuje takie okienko:
http://i190.photobucket.com/albums/z...07/nonieee.jpg
Mógłbyś dac na cos innego niż speedyshare ?Oczywiście skórke. Bardzoo bym był wdzięczny :)
@down
Wszystko jest okej dzięki reput leci ;]
-
@up
Zamiast klikac na nazwe Tibia.pic Kliknij ppm (prawy przycisk myszy) I zapisz element docelowy jako... zalezy jaka przegladarke masz. Jak nie bedzie znow dzialac to napisz.
@down
TAk, Tylko te klapki ktore teraz sa bardziej przypominaja ich funkcje ;d
Troche bohow, niebieskie jak inne magic items no i arm z softow :P
-
OOOOo Repucinka juz leci ;] i zasysam. Proponuje Klapki zostawic tak jakie jakie są :P
-
Nusu Nindża here ;d Przerobiłeś ten mieczyk dla mnie? ;] Jak coś to potem na gygy wbiję :P Bardzo mi na tym zależy :d
-
Zrób jeszce outfit krasnoluda i nimfy bo ja teraz mam z nimi .spr i bedzie totalnie najlepszy .spr
-
Superr;D ale teraz mi sie paputki z softami myla;p huh Dziekuje Nusluslsu za pomoc na gg jak to w ogole zrobic zeby taki wyglad byl :P Hah:P
Nuluslus zrob cos jeszcze;p
BuSiaki :):*
-
Szkoda, że żaden czar knighta się nie zmienił... Może dodasz coś knightowi?
-
No kawal dobrej roboty podoba mi sie ta skorka z checia ja sciagne pozdrawiam
-
Nie no wszystko w jak najlepszym porządku, ale brakuje ważnej części... Nie zmieniłeś wyglądu exori max. Nie wiem czy specjalnie czy nie, ale jakbyś mógł to zmień bo te "krzyżyki" mi sie znudziły... Ale jak mówiłem ogólnie to wporzo 9/10
-
Super ta tibia.spr i .pic też fajowe :D Repsect dla tych co to robią bo ja nie potrafię ;< Może czas się nauczyć? heh Zobaczy się w najbliższym czasie, a na razie to reput 4 you
-
Aa mogl bys zaprezentowac jak wygloda exori max?
Ale co tam i tak sciogam bo fajnie czary wygladaja
a do tego latam z apocalipsisem i fajnie wygloda dzieki pzodro dla ciebe
-
Stary, prosze Cie już tak to robisz profesjonalnie, moglbys jeszcze zmienic wyglad np Magic Sworda na jakis mieczyk po przemianie przez druida poprzez RUBINY, np ze jest owiniety wezem, albo w ogniu albo lodzie, rozumiessz ? I gdybys mogl tylko exori maxa zmienic dla knajtow, to takie bardzo wazne, duzo sepellow dali nowych dla druida, wiec mozesz wykorzystac jakis dla knajta zamiast krzyzykow w maxie ? BLAGAM CIE
-
fajny spr.
zrob jakis fajny wyglad blessedki sprite wanda manskow (bo juz nie moge sie na nie patrzec) mozesz zrobic blue robe :D mystic turban sova bohy aol :p a i tak reput leci do ciebie za chce :D