Prosze o wyrażanie swojego zdania na ten tema;]
najbardziej interesuja mnie gracze o lvl od 450 do 650 z ktorymi moglbym se zmierzyć ;]
Moim zdaniem Benon ma najlepsze pvp ;]
pozdro
Printable View
Prosze o wyrażanie swojego zdania na ten tema;]
najbardziej interesuja mnie gracze o lvl od 450 do 650 z ktorymi moglbym se zmierzyć ;]
Moim zdaniem Benon ma najlepsze pvp ;]
pozdro
Ja : d , niestety nie dysponuje zadnym charem z lvlem mniejszym niz 900 a wiekszym niz 400 :<
Każdy jest na swój sposób dobry ale myślę, że z tego przedziału najlepszy jest cayman/benon xd
No Old Boonek z setem wymiatał xd
Ja mam najlepsze pvp :DDD
Mam 600lvl Jaki Ty masZ?
Możemy się zmieżyć...:)
first zarex ma dobre pvp
Trochę bezsensu jak teraz można wyrobić sobie zdanie o pvp postaci która ma ok. 600lvl. Wpadnie 1k i go składa na 3 hity. No ale jak chcesz się zmierzyć to pisz do Mitiska.
P.S. Tak na marginesie, znając życie jak przegrasz to wyzwiesz go czci i wiary.
@edit
Podaj jeszcze swój namiar czyli lvl i nick.
To też może skopie Ci dupeczkę jak będę miał w miarę równy lvl.
Na apo nie mam pvp / tu się liczy 20% profesja,30% dobry bot,20%eq ,30% umiejętności , tyle mam do powiedzenia
Wassup - można mowić ja swoim 550rp klade nawet 700+ soekow i druidow choc oczywiscie nie za każdym razem ;]
N-series - uzywanie botów do pvp jest żąłosne, calkiem niedawno mialem taka styuacje ... bilem sie z kolesiem 650+ druid, koles kompletny nieogar, powiedzialem mu ze jest ciota itp. a ten do mnie "bo bota nie mam " to jest smieszne...
ps.zailem tego kolesia jakas minute pozniej.
1 citko mial chyba 700 albo i to nie to wymiatal na tamte czasy 3 lata temu ? :D
1st Rilisek oraz Mortalix.
@Ernii
Citko mial 700 ok. 1,5 roku temu ;d
@edit
Mam 486 ek. Chcesz się sprawdzić? xd
@Wassup
[12/02/2010 16:42] Mortiis -> Mitiska was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
Według mnie , najlepsze PVP Miał old zarex... ;] On to wymiatał ^^...
A oprócz first zarex'a to jeszcze trudno mi przyznać Boonek :|... (pussy)
Ja głosuje na Bart'a, jako jedyny z hight lvl gra bez bota *chyba*:)
Buniek ma niezłe(go bota) pvp, Aziel, Daniel3k(nie gra już ;c), Hmm, nie wiem, czy mogę siebie zaliczyć, chociaż każdego 100-150 większego rozwalam, przed wakacjami, to mogłem nawet 350 większego rozjebać :C. Darkrose za czasów, kiedy nie był w czołówce wymiatał, uszol też niezły jest. Jak sobie przypomnę, to dopiszę.
Muszę Cię rozczarować, Darkrose nie ma bota. :)
#Edit
Mati - Shouter 755-806, wtedy grał ten ownet Joogolasa, na 800 rozpierdalał każdego 900+ ;s
Moim zdaniem najlepsze pvp ma Bart. :)
First zarex. .
Old Showtek (czyt. ja) - skromność.
1owner Focusa, 1owner Master Many'ego, 1owner experta, 1owner Royal Ziomka
ofc że Maxtorus.