Witam, szukam ekipy na pvp chciałbym, żeby to było ok. 5 osób. Chodzi oto, żeby każdy wbił 20lvl i razem byśmy poszli popekować. Pisać w tym temacie swoje numer lub napiszcie do mnie 11004384.
Printable View
Witam, szukam ekipy na pvp chciałbym, żeby to było ok. 5 osób. Chodzi oto, żeby każdy wbił 20lvl i razem byśmy poszli popekować. Pisać w tym temacie swoje numer lub napiszcie do mnie 11004384.
ja moge pisz pv kiedy gdzie i na jakim swiecie
podbijam, chętnie postrzelam z czegoś
gg masz pod avatarem (;
Ja mogę :)
Pisz gg 5825983
Mogę pobić z Wami trochę pionków. Było by dobrze, gdybyśmy poszli na Aldore, bo tylko <chyba> tam mam chara XD Sux 33 pall i 27 druid.
Na morganie mam 8lvl, wbijajcie, bo nie chce mi sie od 0 pykac xD
Chyba pójdziemy na Aldorę ponieważ Devorious ma tam jakieś postacie. Dogadamy się na gg jak będziecie dostępni. Kto chce dołączyć pisać 11004384
@edit
Już wybraliśmy świat zapraszam Aldora
Pisać na gg lub tutaj
Kolega ma do oddania 9 kina skille 53/53 jakby ktoś chciał. Pisać do Devouriusa na pw.
Zapisuje sie razem z misiaczkiem ejkejej Franxi Druid.
Moje gg masz pod avatarem, a misiaczka to 1055332.
Mam nadzieje, ze jakies vt macie. (:
@up Tak mam, wszystkie dane podam Wam na prv, jak dostanę dokładną listę nicków ;)
@down Tak
Pisze sie oczywiscie na to.
Moje gg to 2243353.
Server Aldora?
#edit
Moj nick - Waldek Krul Kredek
Moge sie przylaczyc na Aldore
mam tam 39 sorca i 32 knighta ; d
Ja też chętnie sobie popekuje xd
GG:38546207
Dawać all swoje zacne nicki :)
Ja na eterni mam 26 druida, i cos tam kasy na pk jbc pisac priv forum
Kto gra podawać swój nick tutaj, na gg (11004384) lub na PW, chciałbym zrobić dokładną listę niech każdy dobije ten 30lvl w niedługo ogarnie się jakieś vt i zmontuje stałą ekipę.
Nick: Idziemy Pekowac Malpy
XD
Pisać :confused:
Ja moge na nebuli mam tam 20 sorca albo na berylii 18 pala pisać na jakim servie bd grać
@up
Aldora
@top
nick: Knauer of Aldora
Misiak udostepni swoje vt 2.1.4. Excorus juz dostal dane do vt i do niego prosze o nie pisac. Ludzie bez mikro tez maja miec vento, zeby tylko sluchac.
misiak pies, wojna sie nie zapowiada ciekawie u nas to nogi za pas i elo na inny serwer :] nie ladnie ;d
Bez sensu takie coś, lepiej wbić na jakiegoś ots i tam się bić. Lepsza satysfakcja i nie tracisz za dużo czasu na wbijanie lev jak na rl.
Nick: Plujesz Maslem
Zapraszamy do pekowania xd
Zapowiada sie niezla sieczka...
Za pewne 99% zapisanych osob nie ma zadnych doswiadczen po za otsami..
@up
Tu się grubo mylisz :)
@Maatini
No to jest dobry pomysł :)
Niektóre otsy dają gildią na początek ptk premium i są między nimi wojny więc warto spróbować.
Masz może jakiś konkretny ma myśli?
Noi co to ma do znaczenia? tez sobie kiedys myslalem, ze ohhhhh ktos gra na realu ma 100lvl to kozak i w tibii to ja sie z nim rownac nie mogę.. Ale wiesz, teraz widze, ze jednak pod wzgledem pvp ludzie z otsow grają lepiej i to o duuuuuzo.. na realu idziesz i stawiasz bota albo troche recznie poexpisz i maksymalnie pobijesz sie przez 30min albo 1h dziennie.. No chyba, ze grasz u nas na Infernie to 5x dluzej :D ale to inna bajka.. A na otsie? Bijesz sie praktycznie caaaaaaaaly dzien, wiec powiedz mi, kto bardziej "cwiczy pvp" :P? Fakt, z reguly otsy są dupne i ich balansy itp nijak się mają do real tibii, ale na otsach cwiczysz refleks, a przestawic przyzwyczajenie na inny balans profesji to jest kwestia paru dni :)
Pozatym nie wiem co ma kur** tak w ogole do rzeczy granie na real tibi/otsach do pkowania na realu 20lvlami oO?
Witam ponownie dzięki Misiak'owi mamy venta. A oto lista osób na dzień dzisiejszy które grają na Aldorze. Na razie każdy sam bije level.
Excorus of Aldora
Knauer of Aldora
Plujesz Maslem
Waldek Krul Kredek
Karrli
Idziemy Pekowac Malpy
Akka pogromca mamutuf
Kamacz of Aldora
Boonkuwa Koxuwa
Goracy Poskramiacz Orcow
Pisać swoje nicki na PW lub na gg
___
Ventrilo 2.1.4
Ip:
Port:
O dane do ventrilo zapraszam do mnie na gg.
Berafito - Signed.
Bicie 20 levelami na rl nie ma już teraz zupełnie sensu, idźcie na ots, tam się zgracie, zrobicie selekcje, może kogoś jeszcze zwerbujecie, a na rl ? każdy ma blessy, a jak nie ma to pewnie lata w p secie.
Ja chętnie bym dołączył, ale sądze, że będzie jak kiedyś z teamem na innym servie, 5 dni gry i pwnage
Nadal gracie? jaki server?
i wanna join :]
The character Boonkuwa Koxuwa has been created.
See you in Tibia!
EHEH
kazdy 45 i moge grac, 20 nie ma najmniejszego sensu. na sd lecisz
@down
no w sumie nie wiem kto ma tam byc, ale na nizszym niz 45 nie ma sensu pkowac a to ze teama za tydzien nie bedzie to standart jest.
20 lvlami sie pkowalo 6 lat temu, teraz tez mozna ale zabic mozna najwyzej 30 lvl a takich nie ma sensu bic.
Nick: Goracy Poskramiacz Orcow i Elder Driud :D
Bede z Wami pk'owal, mam zgode od Vimpexx'a :-)