Czy jesteś za kasacją tego serwera ?
Pozdro....Cytat:
2009-09-11 21:18:09 :: Muflon
zrob sonde, jezeli bedzie 80% za to wysle do mortiisa i pogadamy o tym
Printable View
Czy jesteś za kasacją tego serwera ?
Pozdro....Cytat:
2009-09-11 21:18:09 :: Muflon
zrob sonde, jezeli bedzie 80% za to wysle do mortiisa i pogadamy o tym
Tak! To będzie najlepsze rozwiązanie. Tam praktycznie nikt już nie gra, to po co wydawać kasę na serwer z którego nie ma zysku? :d
Jestem za, ale tylko w przypadku, gdy zastąpi go ROX 7.6
JESTEM NA TAK!
Jak najbardziej TAK! Wyje*ać roxa ! To gówno tylko przeszkadza. ; d
Po co utrzymywać jakiś zdymany serwer jak można zrobić coś bardziej pożytecznego, przykładowo enfo 7.6 XD
Wolałbym 7.6 ROX ;P
Jestem za .
Żal mi ludz ktorzy będa plakac po skasowaniu serwera dlatego zazaczylem nie. ;)
Nie.
Dlaczego
Bo tam gram.
Można by było skasować pod warunkiem ze z tymi samymi lvl'ami przeniosą na roX 7.6.
Skasowanie tego serwa. Jak już XD
Mi to lata, ale jestem za tym żeby zrobili rox 7,6. :]
Tak, skasować go w pizdu... Popatrzcie, co przez tego jeb**ego ROX'a dzieje sie na Apo 8.42 - 20 osób max.
Ja też jestem za skasowaniem roxa, jest to server 4fun więc ludzie dużo nie stracą, czas czasem ale zakładając konto na pewno myśleli że server kiedyś wyłączą lub zrobią reset kont. Na roxie mało ludzi gra, gdyby został on zamknięty to na apo 8.42 przybyło by ludzi i wtedy gra na 8.42 stała by się lepsza.
Tak, skasować server.
Ponad 50% to już wystarczy ...
Oczywiście jestem ZA
A Muflon niech nie będzie łącznikiem ... Bo zostaniesz lizaczkiem.
Jestem za, wtedy wrócą ludzie na normalne 8.42 :D Bo już nie ma co tam robić ^^
Muflon - Mortiis pisał, że nie skasuje :(
TAAK ! TAK!!!! TAK!!!!!!!!!!!!!! wtedy na APO 7.6 będzie ~400 ludu (może) :D albo na 8.42 ....... ?:D
narazie jest 85% na tak xD
Oby tak dalej..
Jestem kolejna osoba która glosuje na tak.
A pozatym mogli by zrobic rox 7.6:D
jak robić roxa 7.6 to każdy 1k lvl i enfo :D Za zabicie gościa 1lvl+
@Up
Siema alku ;o.
@Topic
Jestem na tak. Nie gram na ROX, ale pomysł z tym serwerem mi sie nie podoba.
Ale Mortiis chyba go nie usunie. Musicie pamiętać, że ludzie lubią jak wbija im się szybko lvl i mogą być najlepszymi na dodatek gra tam sporo osób co sie równa pieniądze za PACC.
Jestem ZA!! Jak najbardziej usunąć ROX 8.4 i dać za niego 7.6 Rox.
Może wreszcie coś ruszy. Ja już próbowałem (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=53672). Ale jak widać 55% to za mało. Mam wielką nadzieje że Rox zniknie na zawsze i nigdy nie wróci.
Oczywiście również zagłosowałem na Tak
Zauważ coś takiego
Gdy nie było APO ROX na 8.42 grało 150 +/- ludzi, gdy APO ROX weszło w życie liczba ludzi spadła do 25 +/-, jak będzie APO ROX 7.6 to tak samo będzie z 7.6 z 350 graczy zrobi sie 150+ a na ROX będzie w cholerę wiadomo przyjdzie duza lub nie liczba graczy.
Zaznaczyłem usunięcie.
Tak, pod warunkiem iż będzie ROX 7.6......
Moim zdaniem tez powinni skasowac ROX'a. Ten serwer to jeden wielki niewypal :)
Jeżeli jest taka możliwość to jestem oczywiście na tak. Ten serwer według mnie w ogóle nie jest potrzebny, a może nawet trochę więcej graczy przerzuciłoby się na 7.6 bądź 8.42
Jestem za. Może by troche ludzi na 8.42 wróciło :).
Zamiast kasować rox 8.42 - zrobić Rox 7.6, myślę że każdy będzie zadowolony. :) Tak jak wspomniał Aziel, na test serwerze grało 200 osób i na zwykłym 7.6 też coś koło 200 :)
Tak ! chce roxa 7.6 xD !!!
Zgadzam się w 99,9% Jestem na tak.
Mortiis pisał, że silnik 8.42+ jest stabilniejszy niż 7.6 i nigdy nie zrobi 7.6 innego. Najlepiej, żeby były itemy WSZYSTKO z 7.6 na 8.42+.
Jestem na tak. Jest ponad 80% glosow na tak. Nie ma na co czekac ; )
Jestem na tak bo tam juz i tak nikt nie gra.
Moze zrobili by tego Rox 7.6
Jestem za ;0 niech zrobią ROX 7.6 XD tak 4fun ;p
refresz glosowac ;d .
Myślę że tym razem sprawa jest już przesądzona. Mam tylko nadzieję że tym razem władze serwera nie zignorują "opinii publicznej".
Po co , niech zostanie jeżeli mortiis na tym zarabia
dawno już by mortiis zamkna jak by tracił na tym !! jestem na nie
Jacy Wy jesteście idiotyczni... komu się chce grać na 8.42 gdzie jest exp x3 a żeby nabić konkretny lvl potrzeba miesiąc grania. Na roxie grają ludzie (niektórzy) co wybrali rox zamiast rl tibii bo się po prostu fajnie gra, tylko jest jeden mały szczegół : za mało ludzi tam gra i nie ma się z kim bić, 90% serwa expi na bocie. W czym tkwi problem? Nie ma interesujących questów, więcej expów. Przyjdzie taki nowy na serwa, zobaczy że "high lvl" expi i sobie pójdzie, a expów jest 5 z czego jeden co sie expi "w miare" czyli orsze. Jakby Mortiis zrobił nowe questy i nowe tereny do expienia i wypromował serwer to by grało tu od 100 do 250 osób, więc mi nie mówcie że trzeba go skasować. Po prostu trzeba włożyć w niego trochę pracy.
@topic
Nie.
Popieram niech go usuna i dadza roxa 7.6 !
Skasowac ROX
Postawic Rox 7.6!
@topic
Jestem na TAK!:D