Czy chcecie podczas Update lub później aby zrobili z 8,42 na 8,50?
Dodaje ankietę.
Jeżeli zaznaczasz opcje NIE! to uzasadnij swoją wypowiedź.
Miło by było zobaczyć odpowiedź kogoś Administracji.
Printable View
Czy chcecie podczas Update lub później aby zrobili z 8,42 na 8,50?
Dodaje ankietę.
Jeżeli zaznaczasz opcje NIE! to uzasadnij swoją wypowiedź.
Miło by było zobaczyć odpowiedź kogoś Administracji.
Nie gram na 8.42, nie jestem obeznany w tych sprawach, ale według mnie mogliby zrobić wersję po 8.50, przecież ten serwer miał być upodobniany do globala. Jestem na tak.
Nie !
A dlaczemu ?
Bo na osiem pięć jest zjebany system pvp,trzepnięty jak lato z radiem,8,42 niech zostanie !
Oczywiście że tak nie będzie trzeba ciągle popierdalać do kogoś po party:d
Jak najbardziej nie ;]
Ale jedną opcję chętnie bym zobaczył z 8.50 a mianowicie Server Log ;]
A dlaczego nie ?
Mi również się nie podoba system PvP za duża zmiana jak na OTS ;]
Jestem za. Dlaczego?
-System Log
-Black Skull
-Możliwość atakowania 'oprawcy' bez wbijania pz ;d
Jest już tibia 8.52 a tu jeszcze 8.5 nie ma :D:D:D
ja z tego leje ... no ale cóż, przy update serwera 8+ pod koniec paź. (podobno) na bank to dodadzą!
Na 842 i tak nikt nie gra wiec po co?
No nie chłopie rozwaliłeś mnie Ehh ;/
Ten twój trzeci myślnik po prostu mnie położył na glebę ;]
To jest najbardziej lamerska rzecz którą można dodać ;]
Na Rl jest to dodane ponieważ Cipsoft chce przyciągnąć jak najwięcej graczy, żeby Ci z kolei kupili pacca ;] Tylko od strony finansowej mogło by to pomóc ;]
8.50 jest troche lepsza od 8.42 m.in. przez to ze sa black skulle.
Jak mowiles ten serw jest upodabniany do globala wiec mogliby dac update'a ;)
Jestem za
Mimo tego że zaznaczyłem opcje spier**laj, jestem na tak ! Zmniejszylo by to liczbe botow, oraz jakis up'date by sprowadzil troche osob.
Czemu uważasz, że było by mniej Botów ?
Co do tego, że po updacie było by więcej osób to nie zgadam się w 100%, owszem przez pewien czas było by, ale jeśli okazał by się to kolejny niewypał to nic by to nie dało.
8.50+ jak najbardziej, byle by zostawić PvP takie jak jest ;)
To moje zdanie.
Zeby upadlo tak jak 8.42? :> Bedzie na poczatku szal cial, a pozniej kiszka ^^
#up
sam upadles ,_, to ROX zabral graczy 8.42
#topic
jestem na nie !
dlaczego ? poprzez system pvp ;f
pozatym czerwony dragon claw FEEEEEE! XD
tak powinien być ze względu na black skulle/ prosty przykład - na stan obecny ktoś wbije rs'a i gania za nim kilka osób które go najprawdopodobniej zabiją, a tu po drodze spotka przypadkiem kilka noobow 20lvle+ i ich zabije i dostaje bana i nic nie traci.
A na 8.5 złapie black skulla i ma przegwizdane.
to jest jedyny minus, ale mogliby to wyciąć
Jestem na tak. Możliwe, że ożywiłoby to te serwery :)
W tej chwili na 8.42 mało gra osób, lecz na serverze 8.50 możliwe, że będzie więcej osób bo ludzie będą chcieli się pobawić ;) Teraz jest mało dobrych serverów 8.0+ :s Dlatego gram na 7.6
Pomimo tego jestem na tak :)
Ehh. Taka sama była napinka aby zrobili 8.XX A nikt nie gra :)) Niech usuną 8.XX Takie jest moje zdanie :P
Odp 3 - spierdalaj
<znaki><znaki><znaki>
ale bijac up/down musialbys 2 sek czekac wiec nie chyba ze da sie to jakos ustawic
Jestem na TAK. Dlaczego?
Ponieważ więcej ludzi gra na kliencie 8.5 niż 8.42. Tyle ;)
Prawie juz Nikt tam nie gra, po co zminiac tibie? Mysle ze jakby zrobil Mortiiis 7.6 enfo zamiast apo 8.42 to by w chooy osob gralo. Apo 8.42 to juz przeszlosc.
@top
Jestem na Nie. :>
Ja tak samo sądzę , że apo 8.42 już nigdy się nie odbuduje nawet jak byłby jakiś fajny wielki update :) zostaną tylko Ci co używają bota i kilka osób która expi manualnie.
Zaraz ktoś napisze " ale apo już się odbudowuje powoli , w dzień jest po 25 osób" i co z tych 25 osób ? 25 osób to ja miałem w teamie jak grałem na huntera.pl no ale tam liczba osób w połowie leadera sięga 400+.
Nawet jak na apo grałoby 50 osób to i tak jest porażka i tyle osób praktycznie gra na otsach z kwadratowymi pomieszczeniami wypełnionymi mobami :) to tylko moje zdanie na ten temat ale zobaczycie sami , że mówię prawdę.
heh racja... malo osob gra... lipa
ehh niech nie daja 8.5 bo znowu bede musial nowego elfa sciagac xd
Weź wypier... jak na 8.42 gra po 10-15 osob max to na 8.50 na poczatku wiadomo, że każdy tam poleci tak jak to było na 8.42 bo podobno taki "zajebisty"serwer a wyszło gówno! i uważam, że serwer 8.50 też nie wypali, więc jestem na NIE!:p
Na 8.5 pvp jest tak zjebane jak lato z radiem :/ Zostawcie tak jak jest. To jest ots a nie Global..
No niewiem. Zaznaczyłem tak ponieważ są black skulle i można bić kogoś bez pz,bo czasami jest tak że się kogoś zaznaczy i pisze że zostało Ci 100 potów :X
Możliwe że to przyciągnie ludzi, i będzie grało chociaż o 10% więcej.
Zaznaczyłem Tak
Jesli Ci chodzi o to zeby na APO 8,42 powrocily osoby to chyba nic nie da ze zmieni sie klienta z 8.42 na 8.50 musialby zostac wprowadzony jakis ciekawy update zeby ktos powrocil do gry :) Lepiej zeby Pan Tygrys z Mortiisem zajeli sie wprowadzeniem cos nowego na 8.42. To na tyle. Jestem na nie.
odp 3.
Tak na serio to jak tylko bedzie na to czas to zostanie silnik przerobiony na 8.5.
Naprawde Mortiis zachował się troche nie fair.
To przecież nie jest dużo roboty.
Albo mu się nie chciało albo odstraszyła go liczba graczy.
Zaktualizować do obecnej wersji czyli 8.54