User Tag List

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 20 z 37

Wątek: Legendy Grinch'a 2025!

Senior Tutor Skan's Avatar
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

Domyślnie Legendy Grinch'a 2025!

"Jak śmiesz wchodzić do jaskini Grincha!? Bezczelność! Zuchwałość! Niezłomna żółć! Och, ta ludzkość!"

Niemal każdy w swoim dzieciństwie nie mógł się doczekać chwili, gdy otworzy kolejne okienko w kalendarzu adwentowym, wyciągając z niego słodką czekoladkę i zastanawiając się, co kryje się za następnym okienkiem. Ta niecierpliwość i wytrwałość, by dotrwać do tego upragnionego momentu, była naprawdę duża.. Drodzy gracze, aby jeszcze bardziej umilić Wam ten wyjątkowy czas, przygotowaliśmy znowu specjalny kalendarz, który zaczniemy odkrywać już jutro. Przez następne 24 dni grudnia będziemy wspólnie brać udział w zabawie, pełnej niespodzianek i atrakcji! Tytuł tego wydarzenia nie jest przypadkowy, a słowo "legendy" zyska swoje pełne znaczenie w tym wyjątkowym okresie i nie będzie takie proste do zdobycia. Co trzeba będzie zrobić, aby otrzymać takie miano? Wystarczy wykazać się regularnością i codzienną obecnością na serwerze (co nie jest konieczne do ukończenia samego eventu), aby móc odebrać z kalendarza to, co na Ciebie czeka. Pamiętajcie, że tylko cztery osoby w ciągu roku będą miały okazję stać się naprawdę wyjątkowymi i zapisać się na kartach naszej historii! Co dokładnie kryje się za tym wydarzeniem? Myślę, że sami szybko wywnioskujecie to podczas trwania eventu, gdyż codziennie od jutrzejszego dnia będziecie mieli okazję odkrywać nowe wyzwania, nagrody i tajemnice, które sprawią, że ta przygoda na długo zostanie w Waszej pamięci. Przygotujcie się na niezapomniane emocje i możliwość zbudowania własnej legendy!

Zachęcamy do udziału w tej przygodzie! Pamiętajcie, żeby codziennie sprawdzać kalendarz na serwerze, bo każdy dzień może przynieść coś nowego i niesamowitego.

W trakcie całego okresu adwentowego będziecie mogli spodziewać się różnych atrakcji, takich jak:

Codzienne otwierające się okienka (aż do 24 grudnia):
    Każdego dnia czeka na Was nowe okienko adwentowe, pełne niespodziewanych rzeczy i ciekawych świątecznych potworów.
    Zabawy i niespodzianki:
    Będą czekać na Was atrakcje, od najazdów po mini-eventy.
    Losowanie Premium Account:
    Warto być aktywnym, gdyż spośród graczy online będziemy wybierać osoby które otrzymają darmowe dni PACC!
    Świąteczne pierniki:
    Do zdobycia będą każdemu znane świąteczne pierniki nie tylko z potworów.
    Stary Piekarz:
    Pamiętajcie o starym mężczyźnie, który za świąteczne pyszne pierniki ma dla Was prezenty.
    Śnieg oraz Mikołaj:
    Wkrótce, według prognoz, śnieg zasypie świat APO oraz pojawi się Mikołaj, który już leci z prezentami i niespodziankami dla wszystkich graczy!
    Sopelki z EXPem:
    Dodatkowy EXP od Mikołaja oraz ze Świątecznych Choinek również będzie do zdobycia.
    Krampus:
    6 grudnia jak i 24 grudnia pojawi się Krampus, który z pewnością doda pikanterii świątecznym wydarzeniom..
    Choinka:
    Dodatkowo możecie przygotować swoje domki na świąteczne choinki! Prezenty w tym roku będą wartościowe!
    Pamiętajcie również o choinkach w głównych miastach oraz o choinkach najazdowych!

Zaczynamy już 1 grudnia o godzinie 21! Bądźcie z nami i przygotujcie się na niesamowite dni pełne radości, zabawy i magii świąt!
    Do zobaczenia przy okienkach adwentowych na APO!
    Ostatnio edytowane przez Inquso : 30-11-2025 o 12:06
    The only thing more dangerous than someone who doesn't care about the rules is someone who does - and wants to break them anyway.

Nowicjusz
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Super Skan, jesteś najlepszy

Średnio zaawansowany Tobe's Avatar
    Miasto
    NL
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Idealnie! Bedzie sie dzialo ^
    Tobe 1-700LVL+

Tobe Rook 1360-1585LVL+

Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

Domyślnie

[1 Grudnia 2025, Main & Rook] White Wolf został pokonany! Kolejne okienko otworzymy już jutro o godzinie 20:00!

Ostatnio edytowane przez Skan : 01-12-2025 o 23:15
    The only thing more dangerous than someone who doesn't care about the rules is someone who does - and wants to break them anyway.

Aro Rekrut's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Jak co roku. Problem z odebraniem lotu.
    Oczywisci mowa o mainie
    Old: Lowca Dziewic, Averion Druid, Alberto Gru, Sendo, Fast Puma, Nix, Don Ja, Woder Bone, Blacksmith, Ardianek, Xayn, Aimzor.
    Lethorn- 2666-2686! Sarumar 2901-2908! Deads Shooter- 3034-3071! Nivelato- 3278-3300! kicaii 2600-2650, 3043-3479! Leonidaas-2548-?
    Mój Life
    [01-06, 15:55] Sasha Rookslayer APO bez Sashy to nie APO Arkadiuszu. [01-06, 16:00] Hokage to tak jak cyrk bez klauna

Zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Rekrut Zobacz post
    Jak co roku. Problem z odebraniem lotu.
    Oczywisci mowa o mainie
    Klasyka, zamiast wykorzystać to że był ostatnio Mortiis i zmieniał niektóre moby żeby teleportowało do temple po odebraniu loot'a to potwory z grincha omineli bo po co...

Nemo me impune lacessit Inquso's Avatar
    Mentioned
    194 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

Domyślnie

Nie omineliśmy "bo po co" tylko Mortiis nie mial czasu, postaramy się tym zająć jak najszybciej.

Zaawansowany tigon's Avatar
    Miasto
    Przeworsk
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

wystarczy rzucić jak jeszcze żyje i nie będzie problemu.

Świeżak Lethornek's Avatar
    Miasto
    ! Zdolny śląsk !
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Dzień pierwszy nooby pchające się i rzucające gp, dzień drugi debug i temple, czekamy na jutro

Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

Domyślnie

[2 Grudnia 2025, Main & Rook] Dasher został pokonany! Kolejne okienko otworzymy już jutro o godzinie 18:00!

+ mini event

[Main - Mini Event] Osoba, ktora mnie znajdzie otrzyma pysznego swiatecznego pierniczka!
    [Main - Mini Event] Osoba, ktora mnie znajdzie otrzyma pysznego swiatecznego pierniczka! Mala podpowiedz: Jestem nieopodal glownego miasta!
    [Main - Mini Event] Mimo, ze juz 3 osoby byly blisko mnie, to mnie nie zauwazyly! Tricky Tail sie to udalo i to on wygrywa piernika, gratulacje!

[Rook - Mini Event] Osoba, ktora mnie znajdzie otrzyma pysznego swiatecznego pierniczka!
    [Rook - Mini Event] Osoba, ktora mnie znajdzie otrzyma pysznego swiatecznego pierniczka! Mala podpowiedz: Jestem za glownymi, polnocnymi bramami miasta!
    [Rook - Mini Event] Mimo, ze juz 3 osoby byly blisko mnie, to mnie nie zauwazyly! Tom Rook sie to udalo i to on wygrywa piernika, gratulacje!

Ostatnio edytowane przez Skan : 02-12-2025 o 22:04

Zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Inquso Zobacz post
    Nie omineliśmy "bo po co" tylko Mortiis nie mial czasu, postaramy się tym zająć jak najszybciej.
    To zrozumiałem że nie ma czasu, bo wbija tu raz na pół roku ostatnio i tak jest progres. Skoro wbił na event i loterie, było wykorzystać to żeby zrobić potwory z grincha z lootem i tp do temple a nie saint petera czy inne gówno na które nikt nie chodzi bo nic nie leci

Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

Domyślnie

[3 Grudnia 2025, Main & Rook] Cupid został pokonany! Kolejne okienko otworzymy już jutro o godzinie 20:00!

Zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Trzeci dzień i trzeci raz porażka, jeszcze Skan piszę że to my go tam ustawiliśmy nie on, zamiast dać w miejscu dostępnym, Point to chociaż kickował wszystkich którzy byli na ciele i zbyt długo stali, a tu znowu zero reakcji, po wyśmianiu go na GC dostałem mute XDDDDDDDDD żałosne
    Gość sobie nie radzi z emocjami ))))))))

Aro Rekrut's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Dokładnie. Wybiera miejsca gdzie można go zlurowac i mało kto odbierze lota bo inni blokują. Porażka
    Old: Lowca Dziewic, Averion Druid, Alberto Gru, Sendo, Fast Puma, Nix, Don Ja, Woder Bone, Blacksmith, Ardianek, Xayn, Aimzor.
    Lethorn- 2666-2686! Sarumar 2901-2908! Deads Shooter- 3034-3071! Nivelato- 3278-3300! kicaii 2600-2650, 3043-3479! Leonidaas-2548-?
    Mój Life
    [01-06, 15:55] Sasha Rookslayer APO bez Sashy to nie APO Arkadiuszu. [01-06, 16:00] Hokage to tak jak cyrk bez klauna

Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

Domyślnie

[4 Grudnia 2025, Main & Rook] Dancer został pokonany! Kolejne okienko otworzymy już jutro o godzinie 5:30!

+ mini event

[Main - Mini Event] W miescie City of Dreams zostal ukryty pewien przedmiot. Jezeli ktos go znajdzie bedzie mogl go sobie wziac, powodzenia!
    [Main - Mini Event] Przedmiot znalazl Dobry Wariacik, serdecznie gratulujemy!

Ostatnio edytowane przez Skan : 04-12-2025 o 22:38

Aro Rekrut's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

W końcu tp do temple jest.

Szkoda że taka godzina. Trudno
    Mój Life

Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

Domyślnie

[5 Grudnia 2025, Main & Rook] Donner został pokonany! Kolejne okienko otworzymy już jutro o godzinie 15:30!

+ mini event

[Rook - Mini Event] Na terenie calego Tropicano zostal dobrze ukryty jedyny w swoim rodzaju, unikatowy przedmiot. Osoba, ktora go znajdzie bedzie mogla sobie go wziac!
    [Rook - Mini Event] Mala podpowiedz: Malpy chetnie sie bawily, a panda ukryla sie, by sie schowac. Szukaj tam, gdzie zielono i w cieniu, pod czyms.. Gdzie liscie tancza na wietrze. To miejsce, gdzie malpy czuja sie jak w domu, a panda czeka, az ja znajdziesz!
    [Rook - Mini Event] Kilku poszukiwaczy doslownie przebieglo po niej...
    [Rook - Mini Event] Kolejna podpowiedz: Zostala zdeptana ponad 40 razy! Malpy caly czas ja widza! Lezy sobie i sie smieje wraz z malpami! Blisko wody..

[Rook - Mini Event] Wygrywa Vallery - gratulacje!

[Rook - Mini Event] W jednym z trzech miast zostal ukryty kolejny ciekawy przedmiot. Osoba, ktora go znajdzie bedzie mogla sobie go wziac! Ten tajemniczy przedmiot przyniesie wielkie korzysci.

[Rook - Mini Event] Wygrywa Great Warrior - gratulacje!

[Main - Mini Event] Na terenie Cyclopolis zostal dobrze ukryty jedyny w swoim rodzaju, unikatowy przedmiot. Osoba, ktora go znajdzie bedzie mogla sobie go wziac!

[Main- Mini Event] Wygrywa Yoon Jiwoo - gratulacje!

Ostatnio edytowane przez Skan : 06-12-2025 o 17:59

Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

Domyślnie

[6 Grudnia 2025, Main & Rook] Comet został pokonany! Kolejne okienko otworzymy już jutro o godzinie 12:00!

Dzisiaj o godzinie 21:00 nasz świat odwiedzi sam Krampus wraz z Choinką!

Krampus Rook i Main:

Świąteczna Choinka Rook i Main:

Ostatnio edytowane przez Skan : 07-12-2025 o 11:46

Zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ogólnie wszystko byłoby już git, gdyby nie to że pytają o której godzinie chcemy ciastko po czym Sasha wybieram sam XDDDDDDDDD

Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

Domyślnie

[7 Grudnia 2025, Main & Rook] Holly został pokonany! Kolejne okienko otworzymy już jutro o godzinie 20:00!

+ mini event

[Main - Mini Event] Napisz mi nazwe wlasciciela domku o nazwie: Midway, a otrzymasz swiatecznego pysznego piernika. Kto pierwszy ten lepszy, piszemy na Game-Chat!
    [Main - Mini Event] Odpowiedź to: Maleficent
    [Main - Mini Event] Wygrywa Dobry Wariacik - gratulacje!

+ świąteczna choinka

Na Main pojawiła się choinka z Rooka, a na Rooku choinka z Maina!

Ostatnio edytowane przez Skan : 10-12-2025 o 22:07