Witam pomyślałem sobie ze zaproponuje nowe małe miasteczko które jak się spodoba administratorom i wam to możliwe ze będzie na mapie. Miasto mogłoby się znajdować miedzy expgard a kanionem. I mogłoby byc dla Pacc jako miasteczko rookowe ze tam można by było popłynąć i wrócić do głuwne miasta na rooku
Zdjęcia przedstawiają miasto w takiej kolejności
1 2 3
4 5
6 7 8
1- tu znajduje się depo ponad 4piętrowe oraz na dole jest npc Ozi oraz dark rodo a na samej górze znajduje się np który sprzedaje starlight. Niżej jest statek który prowadzi go npc ANK na Ankaros.
2- tutaj jest kościół na ponad 36osób oraz na górze znajduje się sala balowa mieszcząca 48osób.Oraz poniżej jest statek nie wprowadzony na morze i prowadzi go npc Astro na Senje . A wyżej jest npc który zabiera ludzi do capital city.
3- To jest Bar w którym jest pirate jack jest tam jedzenie i dobre winko u pirata, poniżej jest market w którym jest jedzenie u rzeźnika i meble u npc OBI, do tego miejsca przechodzi sie przez małą kładke:P
4- Jest tutaj 3piętra trainerów poniżej jest npc Wulkan i prowadzi na wyspę Volcano Islands.
5- W tych krzakach znajduje się statuetka dzięki której można stać się mieszkańcem miasta. Wyżej po schodach w dół schodzi sie na expowista podobne jak na expgard.
6- To jest mała farma na niej nie ma nic ciekawego ale administratorzy mogą to przerobić jak będą chcieli:P
7- Tutaj znajduje się drzewo które zostało ścięte gdy rozpętała się tu wojna pomiędzy demonami i hydrami.
8- Tutaj znajduje się wieżowiec który ma ponad 5pięter i na każdym po 4 pokoje na samym dole znajduje się Pokój administracyjny ten pokój jest na GAMEMASTERA lub jakiegoś tutora i oni przechowują w tym domku kasę za pokoje aby potem jak ktoś to sprzedawał to można oddać mu kasę za ten domek oraz mogą tam być składane rożne skargi dotyczące sąsiadów oraz pokoi. Na samej górze znajduje się orlan oraz Guild master tez Robin the righteous.
NPC oraz nazwa miasta jest do uzgodnienia miedzy Administratorami.
To mój pomysł, trochę się nad tym napracowałem wiec proszę o sprawiedliwe odpowiedzi z góry dziękiJeśli ci sie nie podoba napisz czemu:P

Jeśli ci sie nie podoba napisz czemu:P