Gz XD
Gz XD
Vanquish 1 - 2072Vara Aziel 1 - ... [ 2131] [Distance: 162; Shielding: 180]
Glitch 1 - ... [ 3049 ]
Gratulacje Łukasz, ładny ss z rs'em. Karaj tam wszystkich : )
Attractive 1-1007 | Mejbi 1 - ?
Współczuje tobie i twojej chujowej rozkminie krążącej wokół własnej głupoty, niskiem wiedzy i ogólnie człowieku z życiową porażką- xD!.
Gz klapek i pandyCiśnij noobków
![]()
[18/06/2012 22:22] Caav -> Azeff was banished because of Destruktywne zachowanie.
[18/06/2012 22:22] Caav -> Pan Boonek was banished because of Destruktywne zachowanie.
Skazany za niewinność
To już chyba koniec
R.I.P.[*] oddaj moje kcc..........
Vanquish 1 - 2072Vara Aziel 1 - ... [ 2131] [Distance: 162; Shielding: 180]
Glitch 1 - ... [ 3049 ]
Też miałem nie słusznego bana od tego pana na parę lat ale po długiej dyskusji zdjął mi go...
Wiec napisz odwołanie może coś dasz rade zdziałać.
Tiuso 1600-2000
Lethorn 2700-2735
Wieczny Knightt 1-.......
Nordus 2500-.......
Łe tam, w ciągu 11 lat wyexpisz kolejnego chara XD![]()
Psycha mu siadła? XDDDDD
Gratuluje!
Beka xD Miłego negocjonowania.
I przez taka administracje odechciewa sie grac i sie nie dziwie sie czemu gra coraz mniej ludzi :/ ale takie jest zycie.
Bunek, dostałeś bana - wykorzystaj ten czas na próbę wyjścia z domu jak zenon, który wychodząc z domu przemieszczał się połowę z pozostałej połowy drogi do wyjścia z domu. Caav zna ciebie, twoje możliwość, krótko jest jest obserwatorem i wyciąga wnioski xD- jak przystało na rozkminiacza. Ale tak na serio, bunek i co niby ten ban zmieni w twoim życiu- nadal będziesz pizgał z lvl na innym charu albo znwou kupisz cos na allegro za zł i selniesz za kcc xD. O ciebie martwić się nie trzeba, bo grac i tak będziesz - do końca zycia apo i twojego ciała.
Down: " Gówno o mnie wiesz, pajacu. Ja mam paula, tylko i wyłącznie jeśli logam do gry to na niego!.". Chyba prawie 2500h na 26 miechów to w chuj dłuugo co nie"?. nawet w tym miechu 50h czyli 2 dni urwane z miecha to tez w chuj dłuugo, zreszta co ty tam wiesz."
Ostatnio edytowane przez Paul.Dirac : 19-06-2012 o 12:20
Z tego co widze, to ty zerze napisales 2 dni temu pozegnanie a juz od 8 na forumiku popierdalasz, ciekawe jakim charem teraz grasz no lifie pierdolonya ze ty na dwor nie wychodzisz i nie masz zycia nie znaczy ze kazdy gracz ma ten sam problem, takze powiem krotko - wypierdalaj
nastepne twoje posty bede reportowac jako spam
I prawidłowo ,ale racja przez taką administrację odechciewa się grać...
Może zakończysz swoją przygodę na tym OTS, może wgl. przestaniesz grać w tę grę ,może pograsz na innym fajnym OTS .
Nie wnikam ,ale jeżeli miałbym podpowiadać to wybrał bym propozycję number 2 ,ew. dla wytrwałych 3 xD
Do wesela się zagoi.