User Tag List

Strona 126 z 165 PierwszyPierwszy ... 2676116124125126127128136 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 2 501 do 2 520 z 3283

Wątek: ^Bubu? Ogarniator^

Uzależniony N-series's Avatar
    Miasto
    tam gdzie nie ma klamek
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

To nie dawaj, jezu tak patrze czasem na twoje posty xd to stwierdzam że uzależniony jesteś , lepiej do spania idź : D bo po twojej dacie stwierdzam że jutro nowa klasa po gimbazie! cię czekaXD

Wszechobecny! Bambucha Rook's Avatar
    Miasto
    Czę100chowa
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał N-series Zobacz post
    To nie dawaj, jezu tak patrze czasem na twoje posty xd to stwierdzam że uzależniony jesteś , lepiej do spania idź : D bo po twojej dacie stwierdzam że jutro nowa klasa po gimbazie! cię czekaXD
    Jest uzalezniony od postow nie ma postow nie ma weny gry ;d

#T
    Znowu chcesz to masz widze ze dobrze Wam idzie to granie zobaczymy jak to bd w roku szkolnym

Uzależniony Rook.Men.Mariusz.'s Avatar
    Miasto
    Niebo
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Omfg deekster chcesz komcia?

jestes nubem i wrzucasz nubskie skriny wiec poco ta spina ziom??????? zrob se rookmena,to przyciagniesz ludzi ssami z rooka

#gz,wbij 70 i sprzedaj chara.

Gaduła Dexterro's Avatar
    Miasto
    Zabrze
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał N-series Zobacz post
    nowa klasa po gimbazie ? 95 rocznik idzie do liceum ? chyba twoi patol-koledzy, którzy nie pozdawali, bo z tego co wiem to ide do drugiej liceum. : O
    siedzisz w wieku 19 lat na forum tibijskim - JESTEŚ TAKI DOROSŁY.
    Ostatnio edytowane przez Dexterro : 03-09-2012 o 12:17

[*] budruth/ jarzbi incredible /saint bubus [*]

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Dexterro Zobacz post
    nowa klasa po gimbazie ? 95 rocznik idzie do liceum ? chyba twoi patol-koledzy, którzy nie pozdawali, bo z tego co wiem to ide do drugiej liceum. : O
    Powiedzial typ ktory idzie do 2 liceum i niedlugo bedzie 18nastka i gra w tibie - JESTES TAKI DOROSLY

Średnio zaawansowany Drunkusik v.2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nie dziw sie, ze komentow malo, bo screenow nie nazwal bym ciekawymi + temat ma juz troche lat, pokazywales jak grasz EK, ktorego sprzedales i teraz grasz kolejnym czyli jakby znowu to samo sie zaczynalo, mysle, ze jak wbijesz ten 150 czy cos to moze byc ciekawiej niz teraz jesli screeny moga byc ciekawe.

Miasto
    tam gdzie nie ma klamek
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

no fakt pojebało mi się xd 16 lat
    nie mam patol kolegów chłopcze, a co do pozdawania to parę osób znajomych oblało i co? jak mieszkam w 40tys. mieście to na 5 szkółponad gimnazjalnych większość osób chociaż kojarzę , zresztą nie wiem czym tak się oburzyłeś : D ,że napisałem prawdę ? że jarasz sie jakimiś ss i proszisz o komenty ile to stronek komentarzy nie ma XD ,obracam się w dobrym towarzystwie z ogarniętych domów ,zdziwiłbyś się , a na forum nie siedze nie wiem czy zauważyłeś ale to konto ma trochę już a ja tu od dawna nie gram , od czasu do czasu wejde, w sumie w nic nie gra, gratuluje wpierdol i 500 , strata czasu ,więcej prąd warty niż postac potem na allegro.Ale rób jak chcesz wakacje przy tibii. No ale niech będzie gz super ek

!down no właśnie nic nie mam oprócz marnych zł bo sprzedałem trochę kcc przez te lata , mogę się pocieszyć tym że z 70%lvl to cave a tak to grąłem zeby pekować czy coś , w wakacje nie grywałem nigdy,albo shar albo cave
    Ostatnio edytowane przez N-series : 04-09-2012 o 17:11

Gaduła Dexterro's Avatar
    Miasto
    Zabrze
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nie będę z tobą dyskutował więcej bo mówisz o rzeczach, o których nie masz zielonego pojęcia. Ja spędziłem wakacje przy tibii ? Ile dni byłem w domu w wakacje ? Nawet nie dwa tygodnie ;d Ty grałeś na apo jak byłeś w moim wieku, i co masz z tej gry ? Oprócz screenów, które też wstawiałeś bo pamiętam ten temat ? Na dodatek bociłeś - na apo...

Poza tym nie jaram się screenami ani stronami tematu - chce zachęcić ludzi do gry na realu bo gra na apo nie ma najmniejszego sensu...
    Ostatnio edytowane przez Dexterro : 04-09-2012 o 15:14

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

ja peirdole co za dno zero roznicy 17-19 lat nobie ja mam 18 lat i tez tu siedze bo cisne beke z was siema;]

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Co za roznica ile ma lat ty nigdy nie miales 16 czy ilus tam? Zreszta na takim Forum to czego ty sie spodziewasz widac jaki poziom ono prezentuje nieraz np. teraz te twoje smieszne wypowiedzi panie Nutella, w ktorych szpanujesz, ze jestes starszy, wiec prezentujesz jedynie gorszy poziom i to ty robisz z siebie idiote moim zdaniem.

@Aqu~

Dlaczego sellasz konto?
    Czyzby twoja ulubiona czesc gry stala sie nieco bezsensu, mowie o skillaniu, ktorego nikt nie lubi, a Ci to przychodzilo z latwoscia.
    Krotko mowiac grales w tibie, bo lubiles skillowac, miales bardzo dobrego chara, a teraz jest on praktycznie niczym w swietle offline treningu?
    Ja akurat nigdy nie lubilem skillowac, ale raczej wbijac lvl i mnie to nie przeszkadza ten system skillania, ale gracze graja dla roznych celow, jedni skillanie drudzy pk inni jeszcze exp, czy tez addony itp.
    Ostatnio edytowane przez Drunkusik v.2 : 04-09-2012 o 19:11

Miasto
    tam gdzie nie ma klamek
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Drunkusik v.2 Zobacz post
    Co za roznica ile ma lat ty nigdy nie miales 16 czy ilus tam? Zreszta na takim Forum to czego ty sie spodziewasz widac jaki poziom ono prezentuje nieraz np. teraz te twoje smieszne wypowiedzi panie Nutella, w ktorych szpanujesz, ze jestes starszy, wiec prezentujesz jedynie gorszy poziom i to ty robisz z siebie idiote moim zdaniem.

ty tępoto , gdzie piszę i jaram się że jestem starszy? sam mam brata co ma 15 lat a mojej dziewczyny brat ma 16 i wiem co w tym wieku ma sie w głowie, ale do rzeczy , napisałem mu w 1 wypowiedzi że

czy widzisz tu coś o tym że jestem starszy?,napisałem tylko że po chujj się tak prosi XD
    Ostatnio edytowane przez N-series : 04-09-2012 o 19:18

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nie wiem co ty tam piszesz, bo nawet nie chce mi sie czytac do konca, cos gadasz, ze granie w tibie jest bezsensu najlepiej sprzedac chara itp. kogo obchodza te pierdoly?
    Moze Ci sie ta gra nie podoba, a komus innemu np. tak, kazdy ma inny gust wiec, jesli Tibia Ci sie nie podoba to dowidzenia, bo nie wiem po co jeszcze tu siedzisz..
    A kto gra teraz w tibie dla kasy, raczej dla przyjemnosci lub zabicia czasu nigdy nie patrzylem na tibie z tej strony nie wiem ja wole wydac w grze gp niz sellac na allegro za smieszna kwote, jesli patrzysz pod katem materialnym to tibia sie to tej roli nie nadaje zbyt bardzo sa lebsze srodki na zarabianie pieniedzy wg. mnie.
    Btw. wez przestan juz sie spinasz przez smieszne forum, nie mozesz tego mowic lagodniej i bez wyzwisk, jak czlowiek na poziomie?
    Ostatnio edytowane przez Drunkusik v.2 : 04-09-2012 o 19:36

Miasto
    tam gdzie nie ma klamek
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Jak ***** nie chce ci się czytać to po chuj piszesz , napisałem ***** do niego jasno że po chuj pisze że jak nie bedzie komci to ss nie wstawi z tibii , i że dla mnie to jest smieszne , taki szantaż ,czytaj ***** ze zrozumieniem

Nie wiem co ty tam piszesz, bo nawet nie chce mi sie czytac do konca, cos gadasz, ze granie w tibie jest bezsensu najlepiej sprzedac chara itp. kogo obchodza te pierdoly?
    Moze Ci sie ta gra nie podoba, a komus innemu np. tak, kazdy ma inny gust wiec, jesli Tibia Ci sie nie podoba to dowidzenia, bo nie wiem po co jeszcze tu siedzisz..
    A kto gra teraz w tibie dla kasy, raczej dla przyjemnosci lub zabicia czasu nigdy nie patrzylem na tibie z tej strony nie wiem ja wole wydac w grze gp niz sellac na allegro za smieszna kwote, jesli patrzysz pod katem materialnym to tibia sie to tej roli nie nadaje zbyt bardzo sa lebsze srodki na zarabianie pieniedzy wg. mnie.
    Btw. wez przestan juz sie spinasz przez smieszne forum, nie mozesz tego mowic lagodniej i bez wyzwisk, jak czlowiek na poziomie?
    nie no lebsze , leże

Nowicjusz ^Aquilezs^'s Avatar
    Miasto
    Warszawa
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@Aqu~

Dlaczego sellasz konto?
    Czyzby twoja ulubiona czesc gry stala sie nieco bezsensu, mowie o skillaniu, ktorego nikt nie lubi, a Ci to przychodzilo z latwoscia.
    Krotko mowiac grales w tibie, bo lubiles skillowac, miales bardzo dobrego chara, a teraz jest on praktycznie niczym w swietle offline treningu?
    Ja akurat nigdy nie lubilem skillowac, ale raczej wbijac lvl i mnie to nie przeszkadza ten system skillania, ale gracze graja dla roznych celow, jedni skillanie drudzy pk inni jeszcze exp, czy tez addony itp.
    Grałbym chetnie, ale dziewczyna sie do mnie wprowadza i musze isc do pracy ;D

Uzależniony Rook.Men.Mariusz.'s Avatar
    Miasto
    Niebo
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Drunkusik v.2

jak można robić z siebie takiego pajaca? nie przeczyta i pisze co mu przyjdzie na mysl :O.

#Gz

Banned
    Miasto
    Poznań/Wągrowiec
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

tyle lat gracie ( mozna to nazwac nalogiem bo nie gracie a maniaczycie) na rlu a gowno wbiliscie tak szczerze marne 200 lvle -.

gz

Nabijacz postów Nexav.'s Avatar
    Miasto
    Białystok
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Gratuluję. .

Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Rook.Men.Mariusz. Zobacz post
    Drunkusik v.2

jak można robić z siebie takiego pajaca? nie przeczyta i pisze co mu przyjdzie na mysl :O.

#Gz
    Pozniej postanowilem przeczytac i nic madrego z tych slow nie wyciagnalem

Gaduła Dexterro's Avatar
    Miasto
    Zabrze
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

a teraz ja z was nooby cisne beke, nabiliście mi kolejne wyświetlenia w temacie i komentarze, dziękuje : ]

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nie będę z tobą dyskutował więcej bo mówisz
    to dobrze jezeli nseries mowi na forum tibijskim ahah trol

Zasady Postowania