dawaj 100 ;D
gratz
Wbiłem dwa levele ale pięciu komentów nie było, chuj wam w dupe XDD
Nie wiem o co Ci chodzi, ale watpie, zeby komus zalezalo jaki i ile lvli wbijesz, takze te prosby o komenty raczej sensu nie maja.
GZ
Pk'owanie = dobra zabawa
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=92536
Gratulację tak wysokiego poziomu doświadczenia!
Uważaj tam pod wodą, abyś się nie utopił!
GO GO GO 100 Level!![]()
expisz na normalnych sea serpentach? i czy zeby sie tam dostac musiales robic tego questa?http://tibia-wiki.net/wiki/The_Hunt_..._Serpent_Quest dobrze mysle?;d bo jezeli tak to widzialem na jakims ssie miales 300k/h wiec zabieram sie za tego questa i ide tam expic:d
@up
manuala pewnie gostek pierdolnal i z granow ciosal to dla lepszych statystyk :P:P XD
@topic
szacunek) fajny knajcik
Boce tylko, żeby zarobić kase, by potem ją zwastować.
Odnośnie sea serpów, napisałem, że tam takiego expa nie zrobisz bo wnioskuje, że eka to ty jakoś mega nie ogarniasz. Ja zawsze napierdalam tak mega srogo ring + utito i dlatego taki exp. Na sea podobno da się zarobić, ja robie małe waste, około 10k na hunta. Ale jestem z tego mega zadowolony, wbicie 8 mlvla przed 100 levelem uważam za wyczyn
Pozdrowienia, Dexter.
Ten temat się kijowo ogląda błagania o komenty + bocenie (;
Nie Gz życzę Bana:<
To nie spina
Pozdrawiam Gregor ,,i,,
no to spoko, ja jednak wole zeby expic z profitem majac po 100-120k/h to bedzie mega dobrze. ty expisz tam ze statku w dol ten resp? expisz na 0 czy -1 i jak to mniej wiecej ogarnac, bo slyszalem ze na nie dobrze miec ogarnieta taktyke tj.w którym miejscu latac. z góry dzieki za odpowiedz i powodzenia w dalszych lvlach;]
Wyjdź z tego forum proszę, nie płacz o te komenty tak, bo to jest strasznie irytujące... wchodzę do tego tematu żeby zobaczyć, czy zmądrzałeś i zauważyłeś, że jest mniej użytkowników znających w ogóle się na RL, ale widzę, że głupota 3ma fason dalej...
" "
Taak, Ty jesteś tak dobrym knightem, że kupujesz sobie 2 monitory [oczywiście focia musi być, nooo i proste, że 'płacz o komenty' na jednym monitorze musiał się znaleźćNie ogarniasz ek'a bo BOT za Ciebie wszystko robi
bankowo na auto healu jedziesz, dlatego nie potrafisz profitować na tych ss'ach...
Sam jestem raczej znanym BOTEREM [i z tego zarabiam lepiej niż Ty z RL], ale brzydzę się Tobą, niestety... kiedyś wydawałeś się ?SPOKO? , ale teraz twoje gwiazdorstwo mnie strasznie irytuje, i raczej nie tylko mnie.
Oczywiście, popieram Grześkatylko ja proszę, żebyś dostał delete
i w końcu żeby Admini dostali prośbę o zamknięcie tematu, i nie będzie już żadnego płaczu o te śmieszne komenty !
#Podsumowując Gratz !
Ps. Wydawaj monety na pacce !i zł na cc !
Ostatnio edytowane przez elmO. : 08-12-2012 o 15:59
Veni, Vidi, Vici ! - Przybyłem, Zobaczyłem Zwyciężyłem !
~Zyzz.
Zdjecia wstawiasz, zeby ktos obejrzal, a nie zeby ktos komentowal.
Nie wiem jak tobie ale mi takie "monotonne" komentarze "GZ lec do 100lvla" itp. by nie dawaly zadnej satysfakcji.
Po drugie nie widze tutaj zadnych rzeczy, ktore mogly by zaciekawic osobe przegladajaca temat..
Poza awansami niczego tutaj nie ma, jakos jak przegladam ten nowy temat "Anonimowego wydaje mi sie on znacznie ciekawszy".
Ostatnio edytowane przez Drunkusik v.2 : 08-12-2012 o 16:12
Pk'owanie = dobra zabawa
ja pierdole, jeżeli sądzisz, że mam odpalonego bota na każdym huncie i nie potrafie bez niego wytrzymać to jesteś w ogromnym błędzie, bot za mnie exety nie rzuci. boce na serpentach ? JA PIERDOLE CO ZA GŁUPOTA.
wydaje pieniądze na pacce i cc ? JA PIERDOLE CO ZA GŁUPOTA.
kupiłem sobie dwa monitory, żeby bocić ? JA PIERDOLE CO ZA GŁUPOTA.
mam zamiar zarabiać na tibii ? JA PIERDOLE CO ZA GŁUPOTA.
bota mam dokładnie od 21 listopada i na bocie wbiłem około 7 leveli.
PRZED 21 LISTOPADA NA TYM CHARZE ANI RAZU NIE ZOSTAŁ WŁĄCZONY BOT więc 80 skille i 80 level wbiłem manualnie, bez kupowania pacca czy ccków za złotówki więc na tego chara nie straciłem nic oprócz czasu i prądu.
Zauważcie, że z wyboconych leveli screenów nie wstawiałem więc pierdolenie, że wybocone nie są fajnie to głupota bo ich nie widać.
Teraz kilka screenów bo komenty są :]
Oczywiście skrypty full afk na wratha i vengoth lajtowo śmiga i profituje 100k/h, potem sprzedam te ccki i będę miał na trzeci monitor, pozdrawiam : ]
Dzięki za miłe komentarze, to mnie motywuje do dalszej gry i wstawiania screenów na te piękne forum :]
Tego Bossa z wratha wygladajacego jak zerpent nie trzeba bic, jest na to lepszy sposob.
Sa tam poison fieldy (zolte) i zawsze jeden z nich jest zielony. Kiedy lurniesz potwora w to tracil tam z 1/4hp wtedy musisz zobaczyc, ktory poison field zamienil sie w zielonego i tak kilka razy, az padnie potwor.
Pk'owanie = dobra zabawa
ale Ci ludzie wkurwiaja, co Dexter?![]()
Wrath do ósmej misji zrobiony :]
I wisienka na torcie
pozdrawiam, dexter.
fajne fotki pozdrawiam
gz setki, wbijaj 200 i goń Mariusza
tak btw. to ogarnijcie te swoje spiny![]()
zawsze spontan, w bani korba, najchudszy z najchudszych, nieogolona morda