XDDDDDDD
lubię duże screeny XDDD
#t GZ , zabijajcie go :]
Tonshiro osoba która okradla sir pakola , jak i akynaoo haha . Czlowieczek bez pvp . :C
Nadal czekamy, aż wy się odpalicie
Brak słów...
hmmm, pozdrawiam
Na forum prawi mądrości, a po banie w grze...
Po maratonie
![]()
Ostatnio edytowane przez Arab : 06-10-2016 o 02:00
Gratulacje chłopaki :]
Ostatnio edytowane przez Arab : 06-10-2016 o 14:02
Najbardziej prawilna mordeczka sprzedała się na psach.. świat się kończy.
#t
Gz, ale nauczta ddosować.
Najpierw muzulmanska organizacja, teraz ludzie ktorych poniosla fantazja - kill 'em all. Pozdrowki i powodzenia ziomeczki
nie ma bo ukradli -_-
OHipokryta się znalazł nic dodać nic ująć pozostało się śmiać
Twój świat widocznie już się skończył śmieszny gościu jesteś tak denny i nudny jak i cała reszta. Nie wiem jakim cudem powierzono Wam życie XD. Z niechęcią chcę mi się wchodzić na ten syfilis i patrzeć na wypociny :v. No cóż dla brechtu można wbić na chwilę, a spinki dalej idą haha
Czystą głupotę w głowie to przyznaję pewnie masz od dziecka :v
#
nie gz dorosłe dzieci :]
@down
Fakt pomylka :v i to Twoj argument na wszystko zedytowac czyis blad XD. Trzymaj sie tej antygony moze beda male tibijczyki _/ Opanuj sie aferko serio bo juz na prawde robisz sie coraz bardziej komediowy. I pomyslec, ze jestes w moim wieku a bawisz sie w ten shit i jeszcze Cie to ciagnie chyba uzaleznienie? Znajdz w koncu druga polowke moze Cie ktos ogarnie prawiczku. Pozdro z pracy
Dobrze sie czujesz ?
[QUOTE=Spokojny Typek;1181514]Przedstaw dowody voltanowi, może zablokuje chara kupionego za kradzione uc.
Gz tylko Seviemu[/QUOTE
Haha co za hipokryzja! Znajac zycie narady na ts czy priv wiadomosciach i rozkminy jak tu mnie zgnoic panowie przestancie juz plakac i zajmijcie sie zyciem a nie gra![]()
Ostatnio edytowane przez Rastamanek : 07-10-2016 o 16:37
To be continued .....
Gz .
Ostatnio edytowane przez Dementor : 08-10-2016 o 00:14
*Naprawdę.
Boże jakim ty dysmózgiem jesteś. Serio XD Najpierw latasz za nami, liżesz nam dupsko, płaczesz aby wyrzucili mnie z gildii a gdy w niej zostaję to jednak Ty zostajesz z niej wypierdolonyRookujesz chara bo psycha padła (w sumie to chyba już przy urodzeniu) i w dodatku teraz wypisujesz tutaj swoje niestworzone farmazony. Poważnie mianuję Cię durniem roku 2016
Bez pozdrowień dorosły prawiczku XD
#
Gratulacje chłopaki![]()
Xlori 1 - 1780
Dzielny Tabaluga 1744 - 2628
Hexolic 3122 - 3345
Hyper Beast 1 - 700
Replay poprosze bo nic innego do powiedzenia nie masz co post ta sama wypocina z Twojej strony. Dobra, ale teraz na powaznie skonczcie paplac glupoty bo rzygac sie chce. Ciebie to powinienem mianowac jako farmazon roku bo swietnie sie w tym sprawdzasz ! Bez pozdrowien smieszki :v
#nie gz ale za cyrk gratuluje dziewczyny
@down
To moja odpowiedz na wszystko z dolu - XDDDD ..
Chociaz umiem cos pozyteczniejszego - zajac sie zyciem
Ps pisze z telefonu, gdy nie ma ruchu nieroby ;d
Jeden usłyszy drugi powtórzy a trzeci wymyśli :v Na jakiej podstawie twierdzisz na co ja mam,a na co nie ? Co ja mam czy też nie to raczej sprawa osobista a to co sobie tam wymyślisz czy popitolisz na forum to o niczym nie świadczy.
Nie chciało mi się bawić w edytowanie w telefonie w dodatku w wolnej chwili w pracy robiłem to na szybko, ale przecież Ty i tak tego nie zrozumiesz bo nie wiesz co to jest praca ponieważ nigdy jej nie miałeś :v
Ps radzisz sobie z długami po rodzicu ? Musisz mieć ciężkie życie i zamiast wziąć się za siebie bardziej się skupiasz na kłótni forumowej Apo nie grasz to nadrabiasz w GTA lub w coś innego myślisz, że nie wiem ? przesada.
Krótko to Ty zaśmiecasz swój własny temat swoją głupotą, wiesz czemu? Notorycznie atakujesz moją osobę z swoimi kompanami (ja się odbijam bo już taki jestem). Wrzucasz jakieś zjawiskowe ss'y posklejane z rozmowami czy cokolwiek (dorosła osoba się dobrze bawi). Na dodatek żeby było jeszcze śmieszniej nadal twierdzisz, że ja się mylę nie potrafisz się przyznać do żadnego błędu ciągle się powtarzasz, walisz w chuja za przeproszeniem na lewo i prawo jeszcze masz czelność mi pisać takie BZDURY co ja robię w życiu prywatnym jak nie masz o tym bladego pojęcia! To ja mam nadzieję, że w końcu uwolnisz się od mojej osoby prywatnej i skończysz z tym śmieszkowaniem bo pewnie nawet nie możesz bez tego zasnąć taki z Ciebie wojownik pisemny do tego mistrz, ale PAINTA !
Coraz bardziej widzę, że coś Ci dolega zaczynam się martwić - ogranicz to granie.
To Ty skończ upośledzony człowieku bo nawet nie potrafisz się ode mnie uwolnić , gdy mnie nie ma to i tak wciśniesz swoje 5 groszy i nadal nadajesz. Co do ddosów dobrze wiesz jak wyglądają moje numerki IP bo przecież się wkradłeś na kanał w TSIE podając się za Kondzia z myślą, że nawet o tym nie wiem. Muszę Ci coś wyznać z Bercikiem własnie dyskutowaliśmy o tym pisząc, ale daliśmy Ci szanse czekałem aż się włączysz tak jak robisz to w tibii - nie wykorzystałeś
Nie pierwsza i nie ostatnia, chociaż pracuję zawodowo a nie w lesie z śmieciową umową tylko po to żeby coś zarobić, a nie myśleć o przyszłości. Praca w lesie po podstawówce rzeczywiście świetlana przyszłość :V
Ostatnio edytowane przez Rastamanek : 07-10-2016 o 21:53
To be continued .....
I Ty masz czelność nazywać kogoś dzieciakiem? Twój post jest w stylu dorosłego dzieciaka, a jeszcze bardziej dziecinne było ojebanie ludzi na uc ;v
Komediowy to jesteś Ty i te Twoje płacze kiedy w koncu dorosniesz łysy krasnalu ;x
Twoja pierwsza praca, ze musisz sie tym chwalić na forum smieszku?
Całe zycie spedził przed kompem i prawi innym morale, smiech
Ostatnio edytowane przez Nektar : 07-10-2016 o 17:53
Zwyczajnie poprawiłem ciebie, bo widzę, że pisownia sprawia ci duży problem, jeśli już koniecznie chcesz Nam "pocisnąć" naucz się pierwsze pisać.
Może będą, a może nie, ale to nie jest twój interes.
Odezwał się biznesmen z kobietąFajnie, że w pracy siedzisz na forum tibijskim i odpisujesz na posty, ale nie ma się co dziwić, twoja praca polega na zbieraniu aluminium na osiedlu.
Ps. Naucz się poprawnie edytować posty, narkusie.
Wiesz, nawet nie musimy się "naradzać" żeby cię "gnoić" sam to robisz.
Parę tygodni temu, Bercik powiedział, że ty nawet nie masz telefonu z kolorowym wyświetlaczem :v
Nie masz pieniędzy by oddać 7kk Azielowi i 1kk Rekrutowi, to skąd miałbyś na telefon i pakiet internetu. :v
Więc mam nadzieję, że to ostatni raz jak wszedłeś w Nasz temat i zaśmiecasz go.
Krótko do ciebie od ciebie?
#Edit
A ty może miałeś/masz?zbieranie puszek i innego rodzaju metali to nie jest praca, raczej próba przetrwania...
Owszem, już tego długu nie ma, wspominałem tobie o tym, świetnie sobie poradziłem z tym
Przynajmniej nie chodzę w jednym dresie tak jak ty i nie mieszkam u brata, oops zapomniałem, że własny brat wyrzucił cię z mieszkania, pewnie jego również okradałeśw sumie nie ma się co dziwić jak opowiadałeś mi, że z kolegą z kiosku kradłeś Marlboro jak sprzedawca nie patrzył
Nie sądzę, skoro mnie stać na spłatę długów a ty nie potrafisz oddać 100 zł za pożyczoną kasę w grze
Widzisz, gram bo mnie było stać na komputer, nie to co ty, nawet na doładowanie do telefonu nie miałeś.
Odbił to ci się ślad z dzieciństwa, którego nie miałeś, ojciec alkoholik...
Problem w tym, że ty na nic nie masz.
Ostatnio edytowane przez Arab : 07-10-2016 o 23:20