Myślisz że nie widać kiedy jest push z ręki a kiedy z bota ? Nie raz mnie suwales normalnie z ręki a czasem odpalales swojego magicznego bocika i jazda na prawo i lewo najczęściej odpalales go jak miałem Reda chłopak nie blaznij się więcej bo tylko się kompromitujesz dostałeś bana za bota i już nie płacz rzuciłeś 2 m walle w sekundę jeszcze jeden dobrze się nie pojawił i już stał drugi więc nie wiem co ty chcesz udowadniać jedynie udowadniasz swoją głupotę. Elo
Takie tam chowanie sie "PEKERUF" na Shapphire Armor Quest (po Update).
00:44 Dark Monster: [5310]: nie wiesz gdzie jest poludnie a gdzie pulnoc? <--- Lekasz potszebny???
#hipokryta #dywan #Fantasy
Definicja słowa jak i rachunek sumienia dobrze przeanalizowane, więc jeżeli chcesz uniknąć kolejnym takich screen na których się ośmieszasz radzę Tobie dobrze przeanalizować swój rachunek sumienia i definicje słowa. Ja się nie odnoszę na filmikach i screenach jak to "inni się chowają ale ja nie".
#hipokryta x2
Nasz błąd, że tylko z Savar byliśmy na DC. Reszta to wolni strzelcy. Ale i tak gratuluję. Raz na wozie raz pod wozem. Następnym razem będzie większy "opur".
Ostatnio edytowane przez White : 20-08-2022 o 00:27 Powód: Zdjęcia dodawaj w swoim temacie
Szkoda że są takimi nieudacznikami że padaja w własnym trapie
Krótko z nimi
O "przykre ta bezradnosc" już nie wspomne XD
GZ
Niech zgadne, wszyscy mieliście odpalone PK i zabijaliście ich na fragi... XD
jak na nas 3(z pk) vs was 5(z ys i sio) to i tak nie jest zły wynik
Weź dzieciak się już nie kompromituj i nie zaśmiecaj tematu pzdr
Ostatnio edytowane przez ZozolDeNoob : 30-07-2022 o 01:20
Farv 4968 - 5002
Cineq 4875 - 4893
Brox 4606 - 4620
kicaii 4394 - 4417
Galineos 3500 - 3619
Polecam zapoznać się z definicją tego słowa, następnie zrobić sobie rachunek sumienia i zastanowić się nad sensem swojego życia.
Nasz błąd, że nie siedzieliśmy na dc. Zanim napisałem do wszystkich żeby przeznaczyli odpowiednią osobę, to udało mi się wszystkich wyspamować XD.
Podsumowując zabujstwa z tej zabawy: 30 Fantasy vs 14 (pod odliczeniu 1 afka Trickstera)
Click to show spoiler
#Topic
bardzo ładne quick zabujstwa. Czekamy na więcej i większy opur.
do następnego
Kolejny co kupił postać bez skilla pvp
To niezły trap chłopakia tiki jak zwykle nie pomógł kolegom tylko ucik byle nie paść
![]()
100 poziomów wbite
150 magiczny poziom tez dobity
I wygrany event, bali się wejść :|
Gratulacje, widać że postać nie poszła na marne
Szkoda tylko namelocka
Farv 4968 - 5002
Cineq 4875 - 4893
Brox 4606 - 4620
kicaii 4394 - 4417
Galineos 3500 - 3619
Po premierze filmu TikTaka pora na prawdziwe kino akcji. ZAPRASZAMY.
Bardzo ładnie Panowie!
Oby tak dalej!
Co to się stanęło się. Gratulacje!
Ziomekp
Damballa 4970-5077
Spooky Shadow 5153-5210
Astaroth 5467-5503
Vildred
Feniks 5746-?