User Tag List

Pokaż wyniki 1 do 5 z 5

Wątek: Regulamin

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie Regulamin

[14/06/2025 23:27:56] Skan -> Denis Bad Boy was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.
    [26/04/2025 16:51:46] Skan -> Bad Boy Denis was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.
    Nie mogę znaleźć punktu w regulaminie za który zostały zbanowane te postacie, pomożecie?

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nie mozna tak sie nazywac bo nie i koniec jesli osoba z administracji uzna ze postac ma zly nick lub trzeba ja zbanowac to ja wtedy banuja np apendor byl w tym dobry.

Zaawansowany
    Miasto
    Umysł Kosta
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Hakkuwa Zobacz post
    Nie mozna tak sie nazywac bo nie i koniec jesli osoba z administracji uzna ze postac ma zly nick lub trzeba ja zbanowac to ja wtedy banuja np apendor byl w tym dobry.
    Bardzo dobra odpowiedź. Podpisuje się pod nia.

Moim zdaniem skan zna bad boya Denisa z reala i pewnie razem nie jedne lewe akcje kręcili albo Sandry.
    Także stąd taka sytuacja.

Senior Tutor Skan's Avatar
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Domyślnie

Klik. Klik. Klik. - Tutaj macie kilka odnośników do banów za nick nawiązujący do znanych osób.
    Macie propozycje jak urozmaicić aktualny regulamin gry na stronie albo co dodać to dajcie znać.

@down

Powód: "Nick nawiązuje do znanej osoby" oznacza, że wybrana nazwa użytkownika/ nazwa w grze jest powiązana lub inspirowany osobą, którą powszechnie rozpoznaje się jako znaną. Mam nadzieje, że już wiesz dlaczego taka osoba dostała bana. Odnośnie regulaminj to jest małe niedociągnięcie w 1 punkcie odnośnie kont, mianowicie:
    Zakazanym jest tworzenie postaci z nickiem obraźliwym, godzącym w drugą osobę, wskazującym na posiadanie oficjalnej pozycji lub łudząco podobnym do istniejących postaci.
    Powinno być jeszcze dodane:
    Zakazanym jest tworzenie postaci z nickiem obraźliwym, godzącym w drugą osobę, wskazującym na posiadanie oficjalnej pozycji lub łudząco podobnym do istniejących postaci albo znanych osób w prawdziwym świecie.
    Faktycznie, małe niedociągnięcie. Trzeba będzie to lekko edytować. Zawsze dawaliśmy namelocki za nicki, które są znane do popularnych osób. Wyszukane na szybko:

[03/09/2016 19:46] Voltan -> Zenek Martyniuk Wielki was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.
    [12/08/2016 15:12] Voltan -> Andrej Duda was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.
    [26/08/2018 11:26:07] Elyar -> Prezydent Andrzej Pupa was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.
    [22/09/2024 09:03:19] Scott -> Tomasz Chada was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.
    [22/09/2024 08:59:30] Scott -> Andrzej Kolikowski was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.
    [22/09/2024 09:01:35] Scott -> Denis Zalecki was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.
    [04/09/2014 15:28] Yagami -> Marcin Najman was banished because of Nick Nawiazuje do znanej osoby.

/Demon
    dla mnie temat wyczerpany
    Ostatnio edytowane przez Demon : 17-06-2025 o 19:28
    The only thing more dangerous than someone who doesn't care about the rules is someone who does - and wants to break them anyway.

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nie trzeba dodawac do regulaminu ile dni bana za co, ale w tych linkach co wysłałeś nie ma nic na temat tego dlaczego te dwie postacie co podałem w 1 poscie zostały ukarane banem, nadal nie ma tutaj konkretnej informacji/odpowiedzi. Ban przyznany bo tak sobie przyznałeś i nie lubisz Dawida?

Zasady Postowania