Noi ofc. miszczó nabił huntera xd.
![]()
Moim zdaniem żal kasy na full huntera mi sie nie podoba ale to Tylko moje zdanie... Każdy ma inny gust.. Ale i ta wielkie GRATZ!!!!!
P.S
Ja teraz robie misiej do banuty już 4 xD
A mi się podoba ten hunter xD.. chociaz teraz mam kompletny brak kasy i muszę jutro od rana cały czas chakoye orać ;P a wieczorkiem larvy bo boję się kicków :s .. :/
Pozdro CM Gandareva on Harmonia.
@down : Hemm.. Najprostszym sposobem ;> ? A jak NPC się zapytał jaką arenę wybierasz i podał nazwy i wszystko lajtowo, to kto nie wiedział co odp.? Allowed i future nie wiedziałem co to jest, a ty wiesz
? Aaa sprawdzisz w translatorze i niby jesteś koks ?
I ja nie jestem dobry z ang... :S .
Ostatnio edytowane przez niebanujberafitorozumiesz : 06-06-2008 o 17:43
UeheuUEheh Berafito do mnie ciągle się chwali że może nie umie polskiego ale za to Angielski umie jak Pr0. Przemądrza się, że ja gówno wiem, a składa się że to Ty nic nie potrafisz. Cm pisał do Ciebie w jak najprostszy sposób żebyś zrozumiał, a ten czop który jest pr0 w angielskim nie wie co to allowed.
Żal czopa.
@Topic dawaj Jacol teraz 50 :P w ogóle mam 38 rp który jest mi nie potrzebny![]()
Hej. Zacząłem grać na Harmonii, narazie ss'ka nie wrzuce bo dopiero 4 level ^^ Robie knighta. Zalatwil by ktos serpenta/spika i jakies inne szajskie eq na start na main? Jak cos: Xaras Monti.
forminho ja ci moge dac spike sworda/y. xD jak coś to pisz w grze, gdy będę miał czas to podesle a eq to nie mam, bo mi brak funduszy doskwiera xd.
Ostatnio edytowane przez niebanujberafitorozumiesz : 06-06-2008 o 18:54
Gratz wszystkim.. blablabla..
Coś ode mnie..
Ssija. :<
A oto nowa dawka SS'ów;]
40 lv, upragniony ;d
41. ;] potem na golbinki zrealizowaczamówienie ;d Wreszćie poprawilem EQ jak mówiliście;d ładne teraz?
kolejne osiągnięcie;d 1,000,000 expa;d Ofc na goblinach ;d trzeba na demonke
zarobić ;d
![]()
Kiedy jesteś już na dnie zostają Ci 2 rzeczy :
Nadzieja i Demotywatory.pl
Dzis chyba wyjde z rooka bo jakos szczegolnie mi sie nie chce xd prosilbym o inva do guild ;p
JEJEJEJEJJEJEJEJJEJEJEJEJJEJJEJEJEJEJJEJEJE
![]()
Blablablabla
Pozdrawiam![]()
:]
Jaro Van Knight, will be deleted at Aug 06 2008, 20:18:35 CEST
Możecie sprawdzić jak by coś na tibia.com...
Lól dlaczego usuwacie hary... Jest fajniejszy sposób na pozbycie sie tego <z rookować hara> Przecież na harmoni jest sóper cóól eksta hiper fajnie ?
A co z itemami? : O
Maszkott przesłałeś knight axe? : P
Szkoda charów. -_- Trzeba było dać itemy+kase albo passy. ; x
#down
Ironia blz? :O
Ostatnio edytowane przez Ales Thon : 08-06-2008 o 12:30
@up / \ jak mają dac passy jak mają tam inne postacie :ss ???
nande i jaro .. dlaczego ? nie szkoda wam tracic waszej cięzkiej pracy na marne ? :s lepiej zostawic postac na liscie a gdy przyjdzie czas to wasze konto bedzie troszeczkę więcej warte .. ale ***** dlaczego ?! :O
@Nand, Jaro
Nie wiem czy to jest jakis zart czy cos ... Ale wezcie grajcie! ... Co bedzie z Apo team bez was itp?! MACIE GRAĆ! xD
Sprzedam 58 (pare % do 59) rp na rl tibi (Harmonia) za kase na real [zl] lub wymienie za postac/kase [cc] na APO. Wiecej informacji pod nr gg : 8266251.
PS. Rózowy rox :< Pozdro ;**