Awans + nowy sword ;]
Teraz chyba zbieram na Fireborn Giant Armor
Awans + nowy sword ;]
Teraz chyba zbieram na Fireborn Giant Armor
Ostatnio edytowane przez Armia Fansite : 18-10-2008 o 00:07
GZZZ hhe pisałem do Ciebie na harmonii ale pewnie afk byłeś a ja dzisiaj wyjebałem niechcący Rh xDPozdro Maniaku
@Wiceps
Gz awansu.. Postac wyjebana w kosmos.. bardzo mi sie podoba.. zycze dalszych awansow ; d pozdrawiam
@down
:<<<
Ostatnio edytowane przez ..Sallen.. : 18-10-2008 o 10:27
Character Deaths
Oct 18 2008, 10:04:55 CEST Died at Level 110 by a kongra
zachialo mi sie grzebac w kablówce...
i po co mu gratulujecie? gratulujcie dla bota a nie dla niego bo chocby i tak i tak wbil nawet 200 lvl! to i tak i tak bedzie noobem,nie bedzie miec kolegow..... wiec ja nie gratuluje bo nie ma czego bot gra za niego i co z tego?
Witajcie.
Ja dopiero zaczynam przygode na Harmonii
jak by co to Siro Axemaster . Moze mnie ktos wesprze ?![]()
Zaczynam grę na Harmonii.. xD. Na calmerze także chyba pogram.
18:18 Blackd [255]: Welcome to Blackd Proxy v13.4 ! Official site: www.blackdtools.com
![]()
nastepny noob ktory umie grac tylko na bocie... wbijcie lvl recznie co da wam wieksza satysfakcje,bedziecie mieli duzo kolegow... uzywasz bota=noob bo nie umiesz samemu do czegos dojsc ja doszedlem do 112 lvlu elite knightem NIGDY nie uzywajac bota wiec ...
@up Ci co używaja bota maja rl życie kturego ty niemasz -.-
@ topic -GZ all harów
tu się mylisz panie "up" ;] Np. Ja Wicepsa lubię ;p a więc jest moim kolegą ;p
Gratulacje ze go nie zgarneli jeszcze ;d
Kiedy jesteś już na dnie zostają Ci 2 rzeczy :
Nadzieja i Demotywatory.pl
Harmonia Best server ale nie wiem czemu większość was tam gra grałem tam chwile 115 ek i nawet na lizardach był tłok :O. A co do botów to w rl tibi popieram bo przynajmniej można zrobić coś innego a nie siedzieć 10h dziennie w pixelach... Każdy powinien mieć prywatne życie.
Co czujesz zabijając człowieka... Szarpniecie lufy
Klękam tylko przed Bogiem... A tu go nie widze
Macie lagi na harmoni?
Ja ma straszne co kratke rusze sie i lag 5 minut rusze i lag 5minut i tak ciagle
macie tez tak? ;/
@up
Nie. Pewnie wina twojego internetu ;]
@topic
Poziom odrobiony.
20:50 You need 538576 exp
for level 111
Average session speed:
34609 exp/h
Estimated time left for level up:
15h 33m 42s
Played this session:
10h 43m 8s
Gained this session:
370969 exp
Chociaż straciłem ok. 12h na odrobienie xd
Wiecie dlaczego ludzie tacy jak "tras lowe" tak piszą o botterach?
Bo po prostu zazdroszczą, że sami nie mogą go miec bo nie potrafia
Moi kumple też mi mówili "ty jesteś botter i nie masz przyjemności i idiota i noob itp." ale teraz to 1 na ng 2 na blackd 3 na jeszcze innym bocie;D
Boty są dla tych co cenią swoje rl życie i wolą zagrac na 100 levelu 2 godzinki i miec z tego radosc a reszte zagra bot i tez z tego jest radosc, ze mamy wiekszy level a wy musicie napierdalac w tibie 12 godzin zeby dorownac boterowi ktory sie moze spokojnie wyspac, czasem wstac na alarmie i pojsc wyspany do szkol a ci co botow nie uzywaja, zeby miec wiekszy level musza robic nocki a potem isc po 2 h spania do sql...Jak my wypoczęci pojdziemy sobie gdzieś pohuncic swoim wyboconym charem na jakieś dragi powastowac kase którą zarobiliśmy to wy musicie zabijac gowniane moby, zeby troche kasy bylo...
Wicepsik zarzucil bys jakimis malo dla Ciebie wartosciowymi itemami? : DD
O ja pierdole -,- Nawet nie wiem dlaczego
300 expa do lvl a tu nagle (DOKŁADNIE miałem jakieś 97k 600 expa i prawie 20 lvl( z 6%) Powie mi ktoś dlaczego ban? A i nie mogłęm wbić 300 expa w 10 minut bo pełno ludu na ghostlandzie
Gdzie expić jak wbije 20 lvl??
Account banished until Oct 26 2008, 06:52:25 CET because of offensive statement (Non-English and offensive statement.)
Pan do 26? Za gadanie nie po angielsku?
Ostatnio edytowane przez Bald Drah : 19-10-2008 o 07:57