Ostatnio widzę na Game-Chacie że bardzo dużo osób pyta się jak dojść na Dracule w City of Dreams, więc postanowiłem zrobić taki poradnik.
Druga droga:
![]()
Ostatnio widzę na Game-Chacie że bardzo dużo osób pyta się jak dojść na Dracule w City of Dreams, więc postanowiłem zrobić taki poradnik.
Druga droga:
![]()
Ostatnio edytowane przez Sea Ranger : 16-12-2009 o 16:35
Podoba mi się ładny przejrzysty napewno się przyda
mi również może narazie nie gram
lecz gdy powróce na APo zaczerpne z tego poradnika.
Polecam
Bardzo fajny poradnik przy da mi sie Pozdro
A wlasnie pytalem sie gdzie sa respy dracul ;], poradnik napewno mi pomozei w dodatku jest przejrzysty, wielkie dzieki ;]
Nie gram w tibię, bo to szit.
Super poradnik
Dzięki za pokazanie drogi przed zrobieniem poradnika
10/10
.PozdrO.
Bardzo ladny poradnik10/10 ; o wreszcze nie bedzie tematow "Gdzie sa dracule na CoD" xD
Zajebisty poradnik ale domyslasz sie ze znoobiles to miejsce![]()
poradnik 10/10 odpowiedzni opis duzo screenow i wszystko git masz u mnie duzego +![]()
Sanibelek: 0-...(78)
pff dłuższej drogi na exp nie widziałem, tam chyba z 7 minut się idzie map klikiem o.O powalone z deka, ale poradnik ładny przejrzysty......
Poradniczek ładny, przejrzysty ;p
Jak dla mnie cud miód malina ;P 10/10 ;]
I po co pokazywałeś... taki dobry exp, a teraz jak pokazałeś to pewno lipa!!!![]()
Niech ludzie sami sobie poszukają, ja sam znalazłem!
Poradnik 0/10
dzieki ze to napisales, chociaz musialem sie zabic bo nie znalem drogi powrotnej, tzn. nawet tam nie doszedlem ale oky, xd
poradnik jak każdy inny czyli ujdzie ;d jest ok wszystko na zdjęciech widać ale teraz tem bendzie w ciul ludu ;/ przedtem bylo cienżko na ten big resp załapać się a co będzie teraz bobrze chociasz że te dzwi od 222 lvl![]()
Brawo postarałeś się jest ładnie, czysto i estetycznie no cóż bo w Tibii. Jednak możesz dodać jak się do COD dostać
.
na poczatku niewiedzialem co gdzie jak...ale potem zjechalem 5 ssow w dol i wiedzialem juz o co kaman xDD fajknie trafilem i za to 8/10 ;]
Nie dam , Nie mam ,Tez mnie hakneli . Nie umiem , Nie pomoge , Nie wiem , Nie mam pojecia . Nie posiadam , Nie ide , Nie pozycze , Nierozumiem , NIE . . . WYPIERDA*** !!! ( *-laj)
Fajnie,że ktoś zrobił jak dojść,szukałem a znaleść nie mogłem :<.Byłem w tym miejscu,ale natrafilem na warlocki xd.
ej co wypada z tych drakuli?
bo mam zamiar tam pójść
piszcie fastem please
Ładny poradnik
Tylko mogłeś napisać że na Cod Można się dostać innym sposobem ...
Idziesz tam gdzie byl statek W city ... (Wtedy jak bylo uptade City)
I tam jest Npc który przenosi Cię na Cod
@up
Blue Robe , Vampire Shield i różne rzeczy![]()
Dobry poradnik![]()
Wszystko dokładnie opisane więc tylko jakiś czopek nie skuma jak dojść xD
10/10masz niech Ci będzie
![]()
Ładny, przejrzysty poradniik 10/10 dużo screnów,ładnie opisane i dokładnie. Napewno skorzystam. Rób więcej poradników ;p