hahaha pieknie !!
7.6 Inflamel 1-1015 >< Inflamelek 1-??
Pozdro ChlopakiMordus znowu padl
)
Bylo nas porowno mniej wiecej roznica moze byla 2-3 osob u nas w team a tak jakos sie zlozylo ze padliscie jak nooby... Cytat "sa wzloty i upadki" tak Mordux tylko ze ty za zwlot zaplaciles a teraz caly czas upadasz....
No gz..... ciezko bylo naprawde... niedosyc ze silniejsza grupa w lvl (2x) to jeszcze wieksza liczebnie ;o... trudno nie bylo nas zabic w trapie i jeszcze wasze combo z "hurow" za 4.5k co wiekszosc 100 lvlkow padlo :/
::: ale nie zapomnijmy co bylo wczesniejsilniejsza ekipa rano musieliscie spierdalac na minoski >.<
@inf nic nie mowie ale padles 3x...na najwiekszym lvl z nich ;o
@podsumujac...
jestescie zalosni... macie liczniejsza ekipe i wieksze lvl a i tak czesto w pizde dostajecie, gdy prosimy was o OB(o ile wiecie co to) to mowicie "nie chce nam sie" :/
bijcie dalej lvle i cieszcie sie swoim cyber zyciem (powyzszy tekst ktory pisalem nie dotyczy wszystkich CZLONKOW EKIPY Z POD KOSOVA)
@down
ty to sie juz w ogole schowaj xd 4x chyba 200 juz wbijasz ;x
@master
ty nigdy z dp sam nie wychodzisz... na 7.6 ciota jestes na 8.4 tez nia jestes ;/
jakos brakerek powiedzial stanowcze NIE ;o
@EDIT!!!!
Master sio to ty ***** jestes pro XD... ide na nightmare patrze ty ... w vipach z mojego team nikt on a ty spierdalasz XD nie prosze cie naprawde... xddd
@moszka (nie znam)
sluchaj jakbysmy sie tym przejmowali... to bysmy szukali ss ktore mamy na was ;s dla nas to tylko zabawa a jak ktos padnie obojetnie na potworze czy gostku to mowi "***** zgon" i wszyscy sie z nim smiejemy ;s a nie wy zapewne tak robicie: Master sio padl... Costanea say: ***** spierdalaj to szybko odrabiac bo mamy za malo punktow doswiadczenia.... :/
Ostatnio edytowane przez bermen : 08-03-2009 o 02:26
Fójkó ladnje pocisnielismy z nabsami !!! fójkó nie opiepsaj sie tylko gOł GoŁ 300 !!!
02:02 Wojownik Zpoludnia [139]: 200cc za spokoj
02:03 Demonic Fire [100]: Ciebie sie ***** nie pytam
02:03 Demonic Fire [100]: Wiec spierdalaj
02:03 Wojownik Zpoludnia [139]: ale ja ci odpowiadam
02:03 Demonic Fire [100]: To mi przekaz
02:03 Demonic Fire [100]: Ice
02:03 Wojownik Zpoludnia [139]: Utani Gran Hur
02:03 Wojownik Zpoludnia [139]: Utamo Vita
02:03 Demonic Fire [100]: Sie go kurwe znjade po ip
02:03 Demonic Fire [100]: I nie przezyje tego
02:03 Demonic Fire [100]: spotkania
02:03 Demonic Fire [100]: Spytaj
02:03 Wojownik Zpoludnia [139]: Utani Gran Hur
02:03 Demonic Fire [100]: Czy jest takie cwany w tibi
02:04 Demonic Fire [100]: To na live mozemy sie ustawic
02:04 Demonic Fire [100]: ;]
chlopaki juz nie wytrzymuja presji czytania Ill back
My motocykliści jesteśmy jak motyle-
żyjemy tylko jeden sezon.
Dawca
No cóż zdarza się
Mordux otworzył drzwi i byliśmy narażeni na spam
Fajnie się padało i ten śmiech na vt.
HAHHAHAHAHAH! Tylko nie rozumiem, Was drogie dzieci APO, czy Wy myślicie, że wszyscy będą płakać bo padliśmy :O ? Raczej na odwrót wszyscy się śmieją, expcie, expcie, na pewno wiele osiągniecie... ;*
Bermen ale nikt Wam nie kazał iść w trapa ^^
Fajnie wyglądało jak z hura popadaliście, taka piątka pr0 playerów ;/ xd
Pozdro&Poćwicz xd
Są takie kwiaty których nie wolno zrywać, są tacy ludzie dla których warto oddychać, są takie miejsca do których warto wracać, są takie granice których się nie przekracza.
Citko, dali myśmy radę, gdyby Mordux nie otworzył drzwi, a tak poza tym to idź pisać maturę z Tibii ;oo!
zrobilismy ten temat tylko dla tego, ze jak od nas 1st raz padl costa zrobiliscie cos koło 3 tematow. mordux spadl z 215 na 199, widziales gdzies temat? dzis przez pare godzin strasznie sie napinaliscie swoja moca, potem padliscie. dlatego ten temat. pozdro
My motocykliści jesteśmy jak motyle-
żyjemy tylko jeden sezon.
Dawca
Moszna, ciota jestes. Myslisz, ze tobie i tym twoim kolega z pisakownicy uda sie ukryc kompleksy? Wyzywasz sie w tibi, bo ci w przedszkolu zabierali obiad?:<
Powiem tak jeden z waszych Piesków pisal przed depo "Teraz to każdego rozwalimy" a ja do niego i tak padniesz. KOles do mnie pisze to zrob ss jak padam cioto.
My niby teraz wielcy podnieceni ,ze padliscie -.- tylko ,ze jak my padamy to jest zaraz spam KOTKU :* sahUShausHUAHSUhsuHSH PADLES JAK PIES.
Więc teraz nie płakać tu ,ze nas jest więcej ,wieksze lvl itp. Kto ci sie kazal bic?
Do mnie to piszesz? Ja na 8.4 nie gram. xd Nie musze tam grac, zeby znac sytuacje. Cioty jestescie. Face the truth.
Otóz Moszka chciałbym ci pogratulować głupoty.. ^^
Niewiem czy zauwazyles, bo wczoraj była mniej wiecej równa walka, a wy sie podniecacie. OCZYWISCIE mam filmiki jak strzelacie z sd na NG, jak wchodzicie noob charami ( Ice Brakerek ) przy okazji chcialbym pogratulowac skilla brakerkerowi , widac ze chłopczyna z otsów i musi sie uzaleznic od noobc chara.. ^^ Dobrze, to jest pkt 1, teraz pkt 2.
Niewiem dlaczego wy sie tak podniecacie Piwoshem.. ^^
Mam 2 camy, 1 do momentu gdy padłem, drugi do momenty gdy uciekliscie na logoucie.. kozaczki.. Pfff.. Zainwestujcie w Ventrilo bo na skype nie widze dla was przyszlosc..
Mały teaser
First part
Second part
+ padło od was wiele wiecej osob
Np Inflamel 3x, Master Sio , Schizer , Avenger 2x, Fuga i pare wiecej osob ,ktorych niema na camie..
Acha, przestancie sie napinac przez internet, albo ustawiac na OB gdy kazdy z was ma 150 + a my 100+- i jedna osoba 200
To tyle na ten temat, przegraliscie.
#Down
Prawda boli?
Zgrani? Zgrani na skype? Idz dobij ten 26 lvl na realu i porozmawiamy..
Ostatnio edytowane przez Videcii : 08-03-2009 o 10:56
MASTER SIO PADŁ
FUGA padł
ICE BRAKEREK Padł
Moszka PADŁ
NEPHROSI PADL
INFLAMEL PADL
KAMIL SORC PADL
MADMAN PADL
PINEDA PADL
CHULIGAN PADL
STAIN PADL
SARU PADL
ELENA PADLA
WSZYSCY POPADALISMY przepraszamy przegralismy ;( ide sie zabic .
mowisz do słupa a słup dupa. Temat zrobiony bo koles od was twierdzil ze nie padnie.
Zdradze ci mały sekret. Tylko cicho mozna zaznaczyc sobie kolesia ppm i trzymac hot sd. Tylko trzeba myslec.Mordux slyszalem na vt szukał bota na exura san gz.
Jestesmy bardziej zgrani bo dla was to wyglada na bota.
chciałbym dodać tylko, że brawo dla prezydenta kupił postać za 130zł na allegro![]()
Dobra, dobra jak zwykle zamule ale ...![]()
Chciałbym aby ktoś w miarę normalny wyjaśnił mi mniej więcej o co chodzi w tej wojnie? Kto z kim i dlaczego? I proszę się nie przekrzykiwać
Fajny screen