User Tag List

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 81 do 100 z 151

Wątek: Ankieta dotycz?ca serwera 7.6.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Co myślisz o serwerze APO 7.6?
    Jest przereklamowany
    Co według Ciebie powinniśmy dodać do serwera APO 7.6?
    Nie dodać a zdowngrade'ować go o jakieś 2 lata w tył?
    Co według Ciebie jest głównym problemem na APO 7.6? Jak wyeliminować ten problem?
    Boty i nic nie robiąca ekipa w tym celu
    Co sądzisz o pracy poszczególnych osób z ekipy APO?
    Adios -
    Dexoti - dostałem bana za to że nie używałem bota ale kochanemu Dexo wydaje się że osoba grająca dłużej i lepiej nie może się manasować i uhać nieco szybciej ;|
    Gellert -
    Mortiis -spoko
    Santano -
    Tygrys - spoko

Co przede wszystkim kojarzy Ci się z APO 7.6?
    Boty i wszechobecna anarchia

Łowca postów Sobi's Avatar
    Miasto
    Kr-ce ^^
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Fajny, od kiedy jest Santano, i coś robi z tym serverem.
    Czy ja wiem ?. Chyba wszystko jest dobrze.
    Co według Ciebie jest głównym problemem na APO 7.6? Jak wyeliminować ten problem?
    Są 2 problemy.
    Pierwszy "Nooby"
    e
    daj
    cos
    plx
    e
    no daj
    Wkurwiaj***
    Drugim problemem są Boty. (Auto Exp)
    Gdybyście te 2 problemy usuneli, apo by się zmieniło.

[Niżej wymienię nicki osób, które należą do ekipy. Przedstawię je w kolejności alfabetycznej, jednak prosiłbym, abyście Wy ułożyli nazwy w kolejności od osoby według was najbardziej kompetentnej.]
    Adios - Kiedyś był fajny. Teraz sie nie loguje :/
    Dexoti - Kiedyś był fajny. Teraz sie nie loguje :/
    Gellert - On jeszcze jest w Team Apo ? ~!Gz!~
    Mortiis - Teraz coś wzią się do roboty nad tym serverem.
    Santano - Gdyby nie on, nie widze przyszłości servera Apo.
    Tygrys - Dawno nie widziałem go Online, ale coś robi

Kiedyś kojarzyło mi się z zajebis*** ots.
    Teraz kojarzy mi się z dzieciarnią.
    Ostatnio edytowane przez Sobi : 11-11-2009 o 10:05

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Co myślisz o serwerze APO 7.6 ?
    Uważam, że serwer APO 7.6 jest całkowicie w porządku.
    Co według Ciebie powinniśmy dodać do serwera APO 7.6 ?
    Uważam, że powinniście dodać więcej Questów, które zajmują dużo czasu i polegają na rozwiązaniu jakiejś zagadki.
    Co według Ciebie jest głównym problemem na APO 7.6 ? Jak wyeliminować ten problem ?
    Według mnie, głównym problemem APO 7.6 są boty. Myślę, że ten problem można rozwiązać tylko surowym karaniem takich osób, za trzecim banem za bota kasacja postaci, ale oczywiście to nie wejdzie w życie bo każdy na forum wie, że Administracja nie skasuje postaci z dużym levelem bo z takiej postaci Mortiis czerpie kase z pacca.
    Co sądzisz o pracy poszczególnych osób z ekipy APO ?
    Santano - Według mnie najbardziej angażuje się w sprawy APO.
    Tygrys - Zrobił bardzo fajną mapę i odpowie na każde pytanie.
    Mortiis - Nie mam zdania.
    Dexoti - Nie mam zdania.
    Gellert - Nie mam zdania.
    Adios - Zawsze będę przeciwko Niemu, ponieważ zbanował mnie kiedyś za nic, nie doczytał jednego słowa które napisałem a potem jeszcze się wypierał.
    Co przede wszystkim kojarzy Ci się z APO 7.6 ?
    - Banda idiotów, która nie umie złożyć poprawnego zdania.
    - Duża, ładna mapa.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Myślę, iż serwer APO 7.6 jest świetnym, dobrze prosperującym OTS'em, na którym można się zrelaksować czy też dobrze wykorzystać swój wolny czas.; )
    Mhh, myślę, że nowe respy. Tak, zdecydowanie nowe respy ponieważ od 700-1000 jest nudno, tylko OTS Kingi, Orshabaale, Bally. Można by było to urozmaicić w jakiś sposób.
    Według mnie, głownym problemem na APO jest wzrastająca ilość noobów, którzy tylko wkurwiają ludzi. Zlikwidować się tego nie da, chyba że banami, ale to się mija z celem.;c
    1.Santano - świetna osoba, zna się na tym co robi.; ) wielki plus dla niego.
    2.Mortiis - kolejna świetna osoba, która zrobiła tak dobrego ots'a. pjona ; )
    3.Tygrys - świetne mapy, świetne pomysły. ;d
    4.Dexoti -y?
    5.Adios - y?
    6.Gellert - y?

Z APO przede wszystkim kojarzy mi się dobry OTS, wiele ludzi na nim grających, allegro i boty.; d
    Ostatnio edytowane przez Viseko . : 10-11-2009 o 23:21

Nabijacz postów
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

[Jest bardzo dobry, lecz słabo zorganizowany. Należało by urozmaicić grę.]
    [Przede wszystkim to, co jest popierane minimum 60% głosów (według własnego uznania) lub minimum 80% (według uznania wyniku ankiety).]
    [Problemem jest mała ilość GMów, mało pracowników oraz mało najazdów.]
    Adios - [Mało słyszę, mało widzę?!]
    Dexoti - [Konkretny, ale mało praktyczny.]
    Gellert - [Było dobrze, ale ostatnio mniej o nim słyszę.]
    Mortiis -[podobno dużo pracuje ]
    Santano - [Najlepszy Pracownik 2009]
    Tygrys - [Coś tam robi ... wystarczy się zalogować ]

[Wspomnienia i kradzieże ]
    JUŻ PONAD 6 LAT Z WAMI >>> Fansite / Cennik-APO - Wersja: N.G. <<<
    !!! Wersja NoWeJ GeNeRaCjI 2013/2014 !!!
    JEDYNY TAKI 'Cennik-APO', który jest zbiorem, a zarazem źródłem wszelkich informacji o niemal każdym przedmiocie!

Zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Bardzo dobry serwer, ze świetnymi skryptami, na Update to potrafi nie raz zaskoczyć. Dobry projekt, i nie rozpadł się jak wiele innych "poważnych" po kilku miesiącach.
    Powinniście posłuchać głosu większości, i zrobić APO 7.6 - ROX, do serwera 7.6, to coś co będzie dawało więcej many, niż manasy.
    Boty, boty, jeszcze raz boty. Odrazu delete, dla osób które bocą. Również gracze, którzy wbijają się na respa/obrażają - zaostrzyć kary do np. 10 dni za takie coś. I jeszcze jest to, że nie wszyscy GM odpisują na raport/zamykają go, a w tym samym czasie dany gracz coś pisze.
    [Niżej wymienię nicki osób, które należą do ekipy. Przedstawię je w kolejności alfabetycznej, jednak prosiłbym, abyście Wy ułożyli nazwy w kolejności od osoby według was najbardziej kompetentnej.]
    Mortiis - To dzięki Niemu możemy grać na tym serwerze, wiele czasu musiał dać żeby napisać silnik/robić Update...
    Tygrys - Kolejna osoba, dzięki której istnieje ten serwer, gdyby nie jego mapa, nie gralibyśmy tutaj.
    Santano - Chyba najlepszy GameMaster (po Mortiisie i Tygrysie) który był w historii APO, osoba która zawsze odpisze na raport, pomoże, wprowadza np. Ataki na serwerze itp.
    Dexoti - Przed powstaniem serwera 8.4 oraz APO-ROX zajmował się 7.6, dopiero ostatnio wznowił "swoją działalność"
    Gellert - Mało czasu poświęca na OTS, zbyt mało razy się loguje.
    Adios - Pomagał wiele razy, szkoda że się nie loguje.

Świetne skrypty, mapa, perfekcyjny silnik, Ekipa .

Średnio zaawansowany $BaX$'s Avatar
    Miasto
    M-cze
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ładna, fajna mapa ale z czasem stała się za mała.
    Na pewno dużo nowych respów począwszy od respów dla 100,200 lvl to także dla tych 500 i 1000 a nawet coś nowego dla 2000. Bo na samych wardach wiele osób nie poexpi.
    Botterzy, mało respów i jakoś mało atrakcji czyt. najazdy (rzadko ;/) czy jakieś eventy (tak samo rzadko).
    Adios - Od sporego czasu nie widziałem żadnego bana ale jak banował to często w nocy za to +.
    Dexoti - A wgl on jeszcze jest w ekipie? Sporo banował ale przestał niestety.
    Gellert - Jakaś pomyłka, żadnego bana od wielkiego czasu.
    Mortiis - Ładna robota ale wiele rzeczy trochę za wolno robionych. Ogólnie wszystko w porządku.
    Santano - Najlepszy GM jeśli chodzi o bany, dziennie dość sporo. Brakuje tylko jednego ;d chęci na 30min w nocy aby pobanować.
    Tygrys - Mapa dopracowana ale za wolno robiona. Wiadome, że nie robi się jakoś bardzo szybko ale bez przesad. Czekamy na poprawe ;d

Respy jako respy (krótkie tunele z pomieszczeniem na końcu) a nie jakieś labirynty tak jak np Queeny COD. Jeden z nielicznych fajnych respów ;P
    Maniaczek The Best 1004 - 1150 <sprzedany za kcc>
    Kupiony na raty od kumpla. Spłacony tym co nim zarobiłem...
    Norton (Internet Security) 0 - ? (215) (Byle do 300 ;D)
    Nie mów "allegro kid"! Przeczytaj opis.

Uzależniony Piko's Avatar
    Miasto
    uk
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Kiedyś serwer miał to "coś" w sobie. Jak jest dzisiaj to chyba każdy widzi
    Nowe respy
    boty. boty, boty, boty. Kasować kasować i jeszcze raz kasować konto każdego bottera.
    Santano - wielki szacun, że masz jeszcze chęci uspokajać te bydło.
    Mortiis -szacun za stworzenie APO, ale czas ogarnąć wszystkich botterów, nieprawdaż?:>
    Tygrys - dobra robota
    Adios - aha
    Dexoti - okej
    Gellert - wtf?!
    Dzisiaj:
    - bydło
    - boty
    Kiedyś:
    - kiedyś serwer pełen zagadek
    - ciekawe questy

Nowicjusz
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Bardzo dobry serwer moim zadaniem najlepszy w Polsce.
    Na pewno Respy Queen'ów Dark Lord'ów(ale takie very very big)
    Po pierwsze boty. Po drugie idiotyczne zachowanie nie których graczy.
    Adios - Dawno go nie widziałem.
    Dexoti - Czasem banuje ale bardzo rzadko
    Gellert - W ogóle nie znam go.
    Mortiis - Bardzo dobra robota.
    Santano - Powiem krótko zawsze mi odpisałam na priv świetny GM.
    Tygrys - Mapy respów Tygrys Ogółem dobrze

Hmm... Dobra atmosfera(psują niektórzy gracze) miła ekipa i ogółem spok Serw. Jedna rzecz która mi się nie podoba to jasne boty.

Pozdro

Uzależniony silver ghostek's Avatar
    Miasto
    Lublin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Jest to jedno wielkie zbiorowisko botów i debili. Normalne osoby stanowią może 5%...

Zatrudnić paru nowych tutor'ów/gm'ów. Obecnie w ekipie nie ma osoby, która by nie faworyzowała żadnego gracza...

Surowiej karać boterów. To oni są największym problemem tego serva.

Adios - Dobry GM, lecz go nie widać.
    Tygrys - Dobry mapper. Może i nie banuje, lecz w 100% odrabia to mapami.
    Dexoti - Nieśmiały... Nie lubi się odzywać na RRV.
    Santano - Jest takie powiedzenie: Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Pisząc raporta albo nie otrzymasz odpowiedzi, albo odpisze to co chcesz zobaczyć i nic z tym nie zrobi.
    Mortiis - Może i zajmuje się skryptami, ale nic poza tym.
    Gellert - To on jeszcze jest?

Z dziećmi typu Deads, Kevinek i Endrolid, którzy wybocili/wysharowali chary i myślą, że już nikt im nie może nic zrobić.
    [02-11, 13:09] Sturnusek ' DZIENDOBRY PANIE MORTIISIE, DOSTAUEM BANA PLS PLZ PLOX PLAXIOR ZDEJMIJ MI GO BO BENDZIERZ MNIE MIAL NA SUMIENIU, OKI ALE JURZ TO ZRUB '

Master Atom! Adasik's Avatar
    Miasto
    Ruda Śląska
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał silver ghostek Zobacz post
    Z dziećmi typu Deads, Kevinek i Endrolid, którzy wybocili/wysharowali chary i myślą, że już nikt im nie może nic zrobić.
    W 100% się z tym zgodze... Trzej kretynie uznawający się za pępek świata a w rl zakompleksione dzieci mające po max 15 lat.

Banned
    Miasto
    Słupsk
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Dobry serwer, ale zasyfiony botami.
    Nic nie trzeba dodawać, wystarczy zmniejszyć ilość botów,
    j/w, botterzy. Najlepiej zrobic surowsze kary
    Adios - Raczej nic nie robi
    Dexoti - Coś robi, ale to zamało
    Gellert - Nic nie robi
    Mortiis - Robi bardzo dużo dla servera
    Santano - j/w
    Tygrys - j/w

Dobry serwer.

Średnio zaawansowany Sir Magiczny's Avatar
    Miasto
    Pruszków
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Fajny ale zadużo noobów
    Pacc rune
    cave boty delete dla nich
    Adios - Żadko wchodzi
    Dexoti - Kiedyś taki jak Santano ^^
    Gellert - Był dobrym GM
    Mortiis -Bez niego serwer by nie istniał
    Santano - Wspaniały GM
    Tygrys - To samo co Santano

Dużo botów

Banned
    Miasto
    Płock
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Serwer raczej w porządku, lecz administracja mogłaby robić trochę częsćiej up'y i informować nas o tym, nawet jeśli by to były jakieś pierdułki same to ludzie wiedzieliby, że na serwerze coś się dzieje

Powinno się dodać:
    1. Jakiś nowy potwór na rooku od 333 lvla, ponieważ stawiam że po expieniu na nich przez 150 lvl już się nimi rzyga, potwór ten dawałby o 5k więcej expa od darka + leciałby z niego taki loot : 1-3 platinum coins, vampire shield, knight armor, 1-10 burst arrows, 1-8 bolts, blue robe, devil helmet, boh, tower shield, (żadko) knight legs, dragon lance. Wygląd i obrażenia potwora zostawiam administracji.
    2. Jakieś questy grupowe dla lov lvl np.
    - od 350 lvl, potrzebna liczba osób 8, żeby przejść do dźwigni musimy odgadnąć 10 pytań czarodziejki z bagien(quest znajdowałby się na bagnach)
    jak nie zgadniemy któregoś zabija nas ;> Jak wszyscy przeszli przeciągamy wajche i każda osoba znajduje się w innym miejscu na mapie, trzeba przejść labirynt, a jak wejdziemy w zły sqm wpadamy do dziury z zombiakami. Gdy przejdziemy labirynt mam solo do zabicia flubbera, znowu czeka na nas czarodziejka, każe nam dać jej 10 crown legs, 10 devil helmet, 10 plate armor, 100 amethyst. Dajemy jej, teleportuje nas do roomu z dźwignią, czekamy na resztę osób, przeciągamy wajche(w tych 8 osobach muszą być 2x wszystkie 4 profesję, więc 2ms, 2ed, 2ek, 2rp. Muszą się dobrze ustawić na miejscach, bo tak to nie będziemy mogli potem przejść) Gdy wszyscy dobrze się ustawili przeciągamy wajchę i rozdziela grupę na 2, w każdym roomie muszą być all profesje, kładziemy na ołtarzach dane itemy ( rp - bow, ed - snakebite rod, ms - wand of inferno, ek - fire sword ) Ed klika dźwignie na środku roomu, teleportuje nas znowu do roomu z dźwignią, gdzie czekamy na resztę teamu, stajemy na obojętnie jakich miejscach przeciągamy dźwignie, teleportuje nas do wielkiego roomu(tak jak klapy) Na początek wyskakują 4 flubby, idziemy dalej wyskakują 2 bally, idziemy dalej i do zabicia jest queen. Na końcu roomu jest 8 ołtarzy ustawionych w rzędzie, po kolei każda osoba jeden ołtarz, kładziemy tam kryształy(już nie chcę mi się wymyślać kolejności)
    gdy przeciągamy wajchę, ołtarz znika i tak, aż do momentu zniknięcia all ołtarzy, na końcu jest tp wbijamy do niego i jesteśmy w pokoju z nagrodami, pokój wygląda jak na anii, każda osoba może wybrać tylko jeden przedmiot: ek - zbroja (17 arm) + 2 skille do axe/club/sword, ed/ms zbroja (11 arm) + 3 mlvl, rp zbroja (14 arm) + 2 do dist.
    Wydaje mi się, że jest możliwe zrobienie tych rzeczy, chodź nie jestem pewien do zbroi+skill, ale można wymyślić coś innego do był tylko przykład

Głównym problemem są boty/cave, ale im raczej nie da się zaradzić. Jedyny sposób to nowi gm, lub częstsze sprawdzanie ludzi w grze przez starych gm,
    Moim skromnym zdaniem za 3 banem za boty powinien być delete.

Santano - Stara się jak może, często widuje go na servie, ale sam i tak nie ogarnie tego serwera
    Tygrys - Robi nalot raz w roku w nocy i banuje połowe apo, mógłby tak robić częściej Robi nam genialne mapy już od ponad 2 lat, czyta forum, w grze też się pojawia
    Mortiis - W grze pojawia się i banuje regularnie od początku serwera, to on stworzył nasz serwer, na forum też niekiedy się pojawia.
    Dexoti - Dawno go nie widziałem w grze, ani na forum, lecz kiedyś był dobrym gmem.
    Gellert - Nie wypowiem się, strasznie dawno nie widziałem
    Adios - Nie wypowiem się, strasznie dawno nie widziałem

Dobry serwer, dobre mapy, sporo botów/cave
    Ostatnio edytowane przez Fangol : 14-11-2009 o 12:29 Powód: zapomniałem odpowiedzieć na jedno pytanie

Średnio zaawansowany Maly Sopelek's Avatar
    Miasto
    Nie wiem
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Zajefajny server, lecz administracja troszke nie dba.

Oczywiscie expowiska , na Main dla hight leveli oraz malych
    również dla osób grających na rook.

Banowac boty/cave za zbanowanie 3 razy jednej osoby Delete konta.

Santano -Spoko Admin Banuje boterów Nawet jest troche online.
    Adios - Prawie go nie widziałem nie pomaga na servie.
    Dexoti -Również dawno go nie widziałem Nie pomaga Na servie.
    Tygrys -Dobry admin i oczywiście mapper , lecz ok. 2 razy na rok jest nalot na jakieś tam miasto a powinno byc wiecej.
    Mortiis -Aktywny w grze banuje boterów od początku roku.
    Gellert -Wogóle go nie widziałem.

Najlepszy ots w Polsce, tylko dużo botów

Gaduła Shimanos's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Jeden z lepszych serwerów na jakich grałem pod 7.6

Dodać hmm.. No przede wszystkim jakieś extra dodatk idla 100-300 lvli, bo naprawdę fajnie jest dopiero od 500..
    Wprowadzić klimat z przed 2 lat (niemożliwe )

Botterzy, ludzie, którzy mają IQ < 50 (jak to ktoś ładnie napisał ), tych, co wyzywają od rodziców etc.

Adios - Jak grałem 3 miesiące temu, to był, ostatnio nie gram, ale od czasu do czasu wejde, i go nie widze
    Dexoti - nie znam
    Gellert - nie znam
    Mortiis - pozytywnie go oceniam - nic do niego nie mam :P
    Santano - ostatnio jest o nim głośno
    Tygrys - robi wspaniałe mapy, ale powinny być częściej updaty

Allegro, ogroma ilość KCC, h lvl'e, fajne czasy (2 lata temu)

prosiłbym o nie rozważanie moich opini o game masterach, gdyż wchodzę od czasu do czasu, i nie orientuje się w tym za bardzo :P
    Ostatnio edytowane przez Shimanos : 16-11-2009 o 15:25
    .

Średnio zaawansowany Łowca Postów's Avatar
    Miasto
    Konin | Cześć Jestem PuCuS XD i Mam Ogólnie Wyjebane ;D
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Bardzo dobry serwer , powiedziałbym jeden z najlepszych .'

Dodać jakiś NPC co skupują Wh , softy , ponieważ bardzo dużo tego gówna z wardów leci.

No przede wszystkim boty , ludzie bez nich grać nie umią.

Adios - Od dwóch miesiecy cicho z nim.
    Dexoti - Od dwóch miesiecy cicho z nim.
    Gellert - Od dwóch miesiecy cicho z nim.
    Mortiis - pozytywnie go oceniam , bardzo wporzadku.
    Santano - gówno robi potrafi tylko banować . ( dostane warna za to ale wolność słowa chciałeś wiedzieć )
    Tygrys - Dobry Maper. Bardzo dużo zrobił.

Syf , Boty , ale mimo to zajebisty ots.

Zaawansowany Dark Pajdochleb's Avatar
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Mam pytanie, będą z tego jakieś wnioski wyciągane? Z tej ankiety? Jak tak to można by napisać na stronie news'a np. "Z ankiety wywnioskowaliście, że bardzo graczom przeszkadzają boty" albo coś. Proszę o odpisanie jakiegoś GM'a ;-).
    Było Jest I Będzie Zawsze Zagłębie

\/Wchodźcie\/

Bywalec Bysio's Avatar
    Miasto
    Polska :)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Fajny serwer miła atmosfera, jeden z lepszych na jakich grałem.

Przede wszystkim proponuje dodać parę questów, ale nie takie jak do tej pory, że dziś quest a jutro wszyscy wiedzą jak go zrobić, tylko coś trudniejszego. Praktycznie nie do rozwiązania ;]

Oczywiście Boty... jak wyeliminować hmm... już wy coś wymyślicie ;]

To tak dłuższy czas nie gram więc tylko ułoże ich w kolejności:

Tygrys
    Dexoti
    Mortiis
    Santano
    Adios
    Gellert

Dobra zabawa ;]

Zapytacie czemu się wypowiadam choć nie gram już na APO? Ponieważ kiedyś grałem, co jakiś czas tu zaglądam i chciałem aby władze poznały moje zdanie.

Banned
    Miasto
    Krapkowice
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Może być

Dodać jakiś NPC co skupują Wh , softy , ponieważ bardzo dużo tego gówna z wardów leci,Dawac delete za cave.

Głupie dzieci ryjace się na respy,okradające na pacc.

Adios - Nic nie robi
    Dexoti - Nic nie robi
    Gellert - Nic nie robi
    Mortiis - Nie ma sie czego czepiać, jedynie że ma złą postawe do botów.
    Santano - Najlepszy Gm
    Tygrys - Dobry Maper. Bardzo dużo zrobił.

Boty , 10-latki.