Jotenes - wyższa szkoła palenia przy pociągach
Ostatnio edytowane przez HAST : 23-06-2010 o 11:45
No, fajnie to wygląda, jak się rysuje czarnym ; >
Ogólnie fajnie wam to wychodzi. Róbcie więcej ; d
Mistrzostwo to nie jest, ale nie jest złe. Lepsze napewno takie niż jakieś hwdp krzywo napisane. Ogólnie ja trochę malowałem, lecz nie mam talentu, ale jak malowałem to w opuszczonym budynku by nie 'brudzić' miasta.
Mi się zawsze podobało graffiti, niestety nigdy nie tego nie robiłem. Podejrzewam, że za dobrze by mi to nie szło
U mnie w Częstochowie jest stacja PKP z najdłuższymi peronami w Europie, więc jest na co popatrzeć, będę wypatrywał jakiegoś waszego dziełaPowodzenia.
#top
Graff ogólnie nie jest złe, mam nadzieję że wasz talent się rozwinie i kiedyś 'pomalujecie' coś większego![]()
[Kmq] 1-1505
[Bart] 2927 - 2939 | 2983 - 3021
[Zarexoholik] 3108 - 3134
[Tru] 1 - 2618
z przerwami
Ładne toje z was, zostańcie przy kartkach lepiej.
A ten fragment z Blokersów kawałek soundtracka z MIB mogliście sobie darować.
Nie ma to jak poprawianie czarnego na srebrnym... ofc mówię o pseudo akcji nr. 1
Pseudo akcje nr.2 komentowałem kiedyś na YT jednym słowem- Toye
Ostatnio edytowane przez Eothar : 25-04-2010 o 16:06
Nie żebym hejtował czy coś, ale według mnie to jest strasznie chujowe.
Poćwiczcie najpierw na kartce żeby wychodziło coś na prawdę godnego uwagi i później zabierajcie się za pociągi.![]()
;/[01-01, 00:40] Helloween Ja na bani jestem... [01-01, 00:45] Helloween poluwke bolsa ojebalem. i grama skopcilem. sam / [10-06, 16:01] Goatee yyy, kto to Zygmunt I stary?
Polodniowa czesc czyli gdzie? Krakow? ;p ja tutaj sobie maluje, moze cos kiedys wstaiwe,czekam na wiecej
toyowate.
ratuje was tylko to, że macie 1 art na pociągu.
Zajebiste wg mnie. Warto jest robić coś co się lubi a nie siedzieć w weekendy przed tibią jak 90% osób tutaj..![]()
TURBO KATOWICKA RAKIETA
Nawet spoko, róbcie więcej i koniecznie dodawajcie filmiki . ;D
4 rok siedzę nad kartką i szczerze wam powiem, że łapa wyrobiła mi się już kozacko. Róbcie swoje i pierdolcie zdanie innych, każdy zaczynał. Wyrobicie sobie jeszcze lepiej łapsko i będzie okej.
Ps. Troszkę zjebaliscie ten outline srebrem w 2 filmiku. xd
Propsy za kolejkę.
Co do Eothara, musieli poprawić czarny na srebrze, nie wiem czy wiesz ale srebro wsiąka inne kolory jak gąbka.
Edit:
W 1:43 widać twarz tego w czarnej.
Ostatnio edytowane przez Curly : 25-04-2010 o 19:57
[COLOR="Red"]
mihihih
Nie wiem czy wiesz że siedzę w tym dużo dłużej od ciebie i wiem że do tego typu srebrnych
akcji używa się niskociśnieniowych farb czyt. Belton MOLOTOW ;<
Ofc z tym poprawianiem czarnego nie miałem nic złego na myśli, po prostu przypomniało mnie się jak sam to poprawiałem na blaszanym baraku nieopodal opuszczonej budki PKP u mnie w mieście
Więc Pozdro Zło&Kutas
Ostatnio edytowane przez Eothar : 25-04-2010 o 20:41
Dobra, pozostawię bez komentarza.
Im to wychodzi w rl, a nie tak jak Tobie w programie komputerowym
#top.
Ciekawe, jak powiedział koleś w pierwszym nagraniu - lepiej malować niż ćpać czy taczać się po parkach itp. Do tego jest to naprawdę ciekawe, dużo lepsze niż maznięte HWDP. Ćwiczcie dalej, a napewno wyjdzie Wam coś większego![]()
Nie rozumiem co jest fajnego w malowaniu jednego idiotycznego napisu gdzie popadnie? Za przeproszeniem każdy debil może coś takiego namalować... Brudzicie tym tylko pociągi i "miasto". Co innego gdybyście takie cuda potrafili:
To tyle z mojej strony.
Happy End : )
Ostatnio edytowane przez HAST : 23-06-2010 o 11:45
Banda debili.... Powinni wam kazać zapłacić za każdy pomalowany skład.
Pomaluj matce czoło.
Z waszym skillem to raczej \/
Czekam na wasze "prace" na kratce toje
Ostatnio edytowane przez Eothar : 27-04-2010 o 15:22
No fajne jest xD![]()