User Tag List

Zobacz wyniki ankiety: Czy przeszkadzaja ci Metalowcy??

Głosujących
340. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Sam nim jestem i jest mi z tym dobrze.

45 13.24%
  • W zadnym wypadku.

150 44.12%
  • Przeszkadzaja.

44 12.94%
  • Nienawidze ich!!

101 29.71%
Strona 2 z 16 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 21 do 40 z 312

Wątek: Czy przeszkadzaja ci metalowcy??

Anty Dres
    Guest

Domyślnie

Ludzie,ja wam powiem tak: Ci którzy oceniają ludzi po wyglądzie są NAJWIĘKSZYMI FFRAJERAMI NA TYM ZASRANYM ŚWIECIE. Dla mnie są chore takie sytuacje kiedy widzę gościa i odrazu wiem że go nie polubię bo ma długie włosy,jest ubrany na czarno itp. A tak nawiasem to nie punk rock demoralizuje młodzież tylko hip-hop itp. A więc dla tych którzy nie oceniają według wyglądu- OGROMNY SZACUNEK.
    Lecz dla tych którzy właśnie tak robią ... zastanówcie się nad tym....

Zaawansowany
    Miasto
    Electro City
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

nie przeszkadzali mnie dopuki nie doszlo do pewnej sytuacji ^^ teraz jakbym mogl to bym.....wrrrr....
    Do you think it was you ho decide to come here?Do you think it is you who make the choice´s in your life??Do you really think it matters what you think it was destany´s path what bhourgt you here with out knowing it you have been chocen to witness this gathering of 25000 infectets souls.Tonight youll learn about the ways of dastanys path after this your life will never bee the same
    QLIMAX!!!

Nabijacz postów catek's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

w szkole u mnie była jedna taka dziewczyna, ubierała się inaczej niż inni, nosiła porwane spodnie ;s lub takie pomalowane farbą czy czymś innym... ale ludzi po wyglądzie nie oceniam, dobrze się uczyła i nikomu nie przeszkadzała, nie kłóciła się, więc za co mam ich nienawidzić... nie jestem żadnym z nich, nie ubieram się jak oni, ani nie chodzę na koncerty itp., bo po prostu moim zdaniem słuchać się tego nie da ;/

rozumiem tych co ich nienawidzą, ale jak idzie taki po ulicy, nic Ci nie robi, nawet nie patrzy w Twoją strone, to po co w ogóle się śmiejecie ...

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

pfff... Sry ze tak powiem ale Ci co zagłosowali ze nie nawidze itp. to sa debile ... -.- .. To oczywiscie moje zdanie ... kazdy ma swoja kulture ze tak powiem i kazdy slucha co innego wiec ja zaglosowalem ze nie przeszkadzaja ... Komentujcie mnie jak chcecie ale mi to jest obojetne kto czego slucha i co robi ;]

Bywalec kajojek's Avatar
    Miasto
    Przemyśl--->parafia Gm`a
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

mnie w sumie czasami denerwuja ale zalezy jaki kto ma charakter
    Ostatnio widzialem niezla akcje.Na rynku w moim miescie gral jakis zespol taki tez metalowy.Przyszla jakas zgaja metalowcow i nie wiem czy oni maja taki taniec ale wygladalo to jakby sie napierdalali skakali po sobie popychali sie itp dla mnie to jakies idiotycznie :|

PRZEMYŚL PANY

ReTiReD

Średnio zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

To sie nazywa "POGOWANIE" i wydaje mi sie ze juz jest lepsze a przynajmniej smieszniejsze niz machanie biala rekawiczka i gwizdanie gwiazdkiem xD
    Ostatnio edytowane przez Kaisza : 20-07-2007 o 13:20
    "Łatwo dostrzec górną granicę dobra, nikogo jednak nie powstrzyma dolna granica zła, bo jej w ogóle nie ma. Droga schodzi coraz niżej i niżej. "
    "Dym ich katuszy po wieki wieków sie wznosi i nie maja odpoczynku we dnie i w nocy, czciciele Bestii i jej obrazu i ten,kto bierze znamię jej imienia." "Apokalipsa św.Jana"

Nowicjusz sir Hubert's Avatar
    Miasto
    za domem sołtysa ^^
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Mi nie przeszkadzają.Panowie łysi do najmądrzejszych nie należą ^^
    Sami niech włosy zapuszczam, bo jak jadę aeroxem to mnie oślepiają

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ja nei mam nic przeciwko, moze dlatego ze jestem tolerancyjny;]

Średnio zaawansowany Sabino's Avatar
    Miasto
    Toruń
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

metalowcy nic mi nie zrobili, wiec nic do nich nie mam puki nie zajda mi za skore

Avanta
    Guest

Domyślnie

Powiem jedno, żal mi ludzi którzy gnębią metalowców etc. Oni też są normalnymi ludźmi... Mnie to wali czy ktoś jest metalowcem, skejtem, rock'owcem czy też punkowcem, każdy ma swój gust, i nie wiem dlaczego każdy ich gnębi. Bosh ludzie wy oceniacie wszystkich po ubiorze bądź też po rodzaju muzyki jakiej słuchamy... tutaj wygląd sie nie liczy. Napewno każdy zwas zna choć 1 metalowca, rock'owca oni są tacy jak my tylko słuchają innego rodzaju muzyki. Ludzie przestańcie... Metalowcy mi w niczym nie przeszkadzają śa ludźmi to niech żyją świat jest różny...

Łowca postów Matello's Avatar
    Miasto
    Sosnowiec
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Cytat Napisał Avanta Zobacz post
    Powiem jedno, żal mi ludzi którzy gnębią metalowców etc. Oni też są normalnymi ludźmi...
    Jak Manson jest normalny, to ja już chyba nie jestem....innych metalowców nie znam, ale jak też są takimi zje*** np. na scenie zabijać zwierzęta itp. to "nienawidze ich", i tyle...

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

pierdole takiich metalowcow jak mozna sluchac tego gowna-.- chodza w trampach po miescie i mysla ze sa fajni ;o kurva zal mi ich w pipe gnoji

Zaawansowany
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ja za metalem nie przepadam...
    I szczerze mówiąc metalowców nie lubie...
    Z tymi fryzami wyglądają jakby nie wiedzieli co to kompiel...
    Wrzeszczą na cały głos i ludzie uznają, że jest to "muzyka". Ja bym raczej nazwał to "beznajdziejnym darciem sie do publiczności". Jeszcze ludzie to lubią...
    I sporo metalowców jest agresywnych, lub prowokujących do użycia siły...
    Wtedy Ci co nie lubią ich poprostu wyrzyją sie na nich (albo dostaną bęcki xD )

Banned
    Miasto
    Za Wójtem w prawo :)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Ale debile (prawie wszyscy) Co wam Ku***a przeszkadzają metalowcy? Powiem Wam coś... Ja nie noszę glanów, jednak nie mam ani jednej koszulki, która jest w innym kolorze niż czarny. Słucham czasami metalu bo to mnie odpręża. 99% osób w tym temacie to nietolerancyjni kretyni, którym przeszkadza czyjś ubiór lub to czego ktoś słucha. Ci co napisali, że metalowcy są "blee" to pewnie słuchają hip-hopu i siedzą pod klatką z łysymi glancami. Ludzie powszechnie nazywani metalowcami są swojego rodzaju artystami. Podam Wam przykład: mój kolega, który jest metalowcem ma talent jeśli chodzi o fotografię i grafikę. Jego kolega maluje obrazy. Więc powiem teraz jak to drech by powiedział "Co wam ku***a przeszkadzają metalowcy?! Robią Wam coś czy tylko nie podoba się Wam ich wygląd i to czego słuchają?!"

Ps:
    Tylko Kaisza i parę innych osób tu myśli reszta to kretyni.

Pozdrawiam

Mastah! Daaron's Avatar
    Miasto
    Gliwice
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Nie chcę nikogo obrazić ale zauważyłem że prawie w 60% postach, oceniacie metalowców w sposób ubioru itp.
    Chodzi mi o to że jak metal to MUSI mieć:Glany, czarny płaszcz bądź skórę (kurtkę), czarne spodnie i koszulke z zespołu i zielony plecak taki worek szkolny tak i co sie rozrywa szybko i psuje wygląda jak kawałek szmatki,długie włosy(i czarną pomatke? lol) lubię metal ale się tak nie ubieram jak już to jesienią jak sie robi zimno ubiorę skurę ale tylko dlatego że ładna . Po prostu tak jak Margoth zastanawia mnie co niektórym przeszkadza w metalach jak to mówią te super ZIOOMY. Bo tak większość metalowców nazywa was ZIOMAL. I moje pytanie:
    Dlaczego ludzie lubiący hip-hop nie mogą wspólnie działąć z tymi co lubią metal/Rock i ci i ci to ludzie a każdy człowiek może się dogadać. A sprzeczki zaczynają ZAWSZE ziomy sorki ale taka prawda bo zawsze jak już ma ktoś zacząc to (kaptur na twarz (boi sie słońca) bluza po kolana (może nie chce żeby ktoś patrzył na jego rozporek) krocze jest przy kolanach (nie mieści się wam? <wątpie>). To wszystko ale sie rozpisałem xD

@UP
    Jak byś nie napisał tego posta to pewnie ująłbym to tymi samymi słowami co ty
    Najbardziej podobało mi się z tymi glacami i siedzą na klatce taka prawda, zapomniałeś o jaraniu blantów a wieczorami chodzą i się szlajają po krzakach i palą trawke itp. przynajmniej u mnie w Gliwicach tak jest (pozdro dla dzielnicy cudów)
    Ostatnio edytowane przez Daaron : 10-01-2008 o 11:51

Banned
    Miasto
    Za Wójtem w prawo :)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

@UP
    Kolejny sensowny post Powinno być więcej takich ludzi! Niestety świat jest okrutny i jest tu od z^&*(%&)a "Yo ziomków" Z tym ziołem to dobrze powiedziałeś i ogólnie podoba mi się Twoja wypowiedź A właśnie ludzie słuchający Hip-hopu są lepsi od tych co słuchają metalu bo hh opowiada o życiu i mówi że liczy się szacunek ulicy (chyba każdy wie o co mi chodzi i że to ostatnie zdanie to ironia)

Pozdro dla mniejszości osób tolerancyjnych.
    Ostatnio edytowane przez Ucho666 : 21-07-2007 o 23:13

Nowicjusz
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Jeżeli ktoś nie lubi metalowców to nie lubi, chyba ma do tego prawo prawda? Ja do nich nic nie mam, ale jeżeli ktoś ma to już jego sprawa. Być może jest niesprawiedliwy, ale nie obrażajcie tych ludzi bo z tego wynika, że wy też jesteście nietolerancyjni

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

Mnie to nieprzeszkadza neich ludzie sluchaja czego chca ja sam slucham metalu wogole slucham techno rap metal nu metal ale niesluachma takiego ostrego co zamiast spiewac to piszcza przyklad:Cradle of Filth

Bywalec jołek's Avatar
    Miasto
    Koszalin
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool no jak??:D

ej jak metalowcy moga mi przeszkadzac skoro mam bardzo dobrych kumpli metalowcow tez czlowiek fakt moze sie wyoznic z tlumu. Ale patrzac oczami metalowca skate tez moze sie wyrozniac z tlumu ja po trochu jestem skatem i co tez lubie lozne spodnie hip hop i te inne co zrobisz mi cos ludzie kazdy ma swj style. ale nie lubie wlasnie takich ludzi co wyzywaja takich jak MARGOTH:P sam jestes ciota co tam wyzywasz bo nie masz stylu tylko idziesz za tym co trendy jakby metal byl az tak trendy to bys napewno ubieral sie na metalowca i bys zacieszal banana jak osstatni żłób i NOOB

BANKAI!

Banned
    Miasto
    Warszawa
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Domyślnie

OGOLIĆ BRUDASÓW!!!

Metalowców powinno się tepić, totalne brudy chodzące po ulicach, brudne spodnie koszulki i włosy niemyte pare tygodni, całe przetłuszczone i te glany w lato, 40 stopni a koleś idzie w glanach po plaży, totalny fRajer!!! a ta Kaisza to też jakaś typiara dziwna, ty nie jesteś ani pankiem ani metalowcem tylko jesteś EMO!! po twojej fotce odrazu widać, pewnie koszule w krate i pasy, trampki i się tniesz żyletkami i non stop rycysz!!! Tacy jak ty są najgorsi!! J**bać EMO!!

I ludzie nie znacię się wogóle na subkulturach, to że ktoś stoi na klatce to odrazu skatE?? bez przesady, wogóle Hip Hop jest 1100 razy lepszy niż metal, przynajmiej jest to muzyka z przekazem, aha i zazwyczaj Hip Hopowcy i "Techno żele" nienawidzą metali!!

To na tyle,